19 - 21 mei

Jumbo Familie Racedagen

Introductie

De Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen is een spectaculair event, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor Max Verstappen. Fans van F1 en Max kunnen volop genieten! Immers komt Max op zaterdag en zondag met een Red Bull Racing Formule 1 bolide in actie voor een aantal spectaculaire demonstraties. De enige kans om Max met zijn F1 rijdend in Nederland te zien!

 

Bekijk de belangrijkste info van het event in de Pocket Guide.

 

Meer informatie over de Jumbo-actie en het programma is te vinden via de tabbladen op deze site. Blijf ook op de hoogte via de volgende kanalen:

 

[ For English, Click Here]

Line-up

Tijdens de Jumbo Racedagen wordt het asfalt van Circuit Zandvoort volop benut voor o.a de volgende activiteiten:

 • Formule 1 demonstraties Max Verstappen in Red Bull Racing F1 bolide
 • Speciale demonstraties
 • Races: BOSS GP Series
 • Races: Porsche GT3 Cup Challenge Benelux
 • Races: TCR Benelux
 • Races: GT & Prototype Challenge powered by Hankook

Bekijk de belangrijkste info van het event in de Pocket Guide.

Wijzigingen onder voorbehoud.

Tijdschema

Bekijk de belangrijkste info van het event in de Pocket Guide.

Blijf op de hoogte en volg Circuit Zandvoort via:

Ticket informatie

F1-Paddock
In de voorverkoop van de ‘Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen’ zijn toegangskaarten voor de F1-paddock verkrijgbaar voor € 25,00 per dag, kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen € 12,50 (kinderen tot en met 4 jaar gratis entree). Weekendkaarten (beide dagen toegang) voor de Formule 1-paddock zijn beschikbaar voor € 45,00. Kinderen ontvangen hier ook 50% korting op.

F1-Paddock dagkaart

volwassenen

€ 25,00

F1-Paddock dagkaart

kind

€ 12,50

F1-Paddock weekendkaart

volwassenen

€ 45,00

F1-Paddock weekendkaart

kind

€ 22,50

Bestel uw kaarten makkelijk via de knop Tickets.

Tribune-kaarten (incl. F1-Paddock) - UITVERKOCHT
Ook zijn gelimiteerde kaarten met een zitplaats op de hoofdtribune, inclusief toegang tot de F1-paddock, beschikbaar. Deze kosten € 40,00 per persoon, per dag. Kinderen 5 tot en met 12 jaar betalen € 20,00. Een weekend de Jumbo Familie Racedagen, driven by Max Verstappen volgen vanuit paddock en op de hoofdtribune kan al voor slechts € 70,00. Ook hier kunnen kinderen (5-12 jr) 50% korting krijgen. Kinderen jonger dan 5 jaar hebben gratis toegang tot de hoofdtribune, maar kunnen geen eigen zitplaats innemen. Update: alle tribunekaarten zijn uitverkocht voor zowel zaterdag als zondag. Er zijn nog wel Paddockkaarten verkrijgbaar.

Tribune dagkaart (incl. F1-Paddock)

volwassenen

€ 40,00

Tribune dagkaart (incl. F1-Paddock)

kind

€ 20,00

Tribune weekend (incl. F1-Paddock)

volwassenen

€ 70,00

Tribune weekend (incl. F1-Paddock)

kind

€ 35,00

Bestel uw kaarten makkelijk via de knop Tickets.

Ook zijn toegangskaarten verkrijgbaar bij Primera. Houd rekening met extra administratiekosten als u hier uw kaarten koopt. Deze kaarten geven geen kans op het winnen van een VIP-upgrade.

 

Meer advies nodig? Kies dan voor de Keuzehulp Tickets. Hier zie je een overzichtelijke tabel.

 

Duinkaarten (reguliere tickets)
Duinkaarten zullen verkrijgbaar zijn via een speciale actie van Jumbo Supermarkter. Klik hiervoor op Jumbo actie.

 

Updates over tickets en het programma zullen via social media en deze site bekend gemaakt worden. Blijf op de hoogte en volg Circuit Zandvoort via:

 

Keuzehulp Tickets

Van plan om naar de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen te komen, maar nog niet helemaal zeker van welk ticket het beste bij jou past? Bekijk dan onderstaande tekst en de tabel om jouw keuze makkelijker te maken. Scroll naar beneden voor de overzichtstabel.

 

F1-Paddock
Speciaal voor de echte liefhebbers zijn er tickets in de voorverkoop verkrijgbaar die toegang geven tot de exclusieve Formule 1-paddock. Hier staat het team van Red Bull Racing en kan de uitdagende F1-bolide van dichtbij gefotografeerd worden. Ook de BOSS GP series staan in de F1-paddock opgesteld. Een geweldige ervaring om oude F1-bolides, A1GP-auto's en andere auto's uit de GP2 van dichtbij te zien. Ook aan unieke zichtlocaties zal het de bezoekers niet ontbreken, want met een Formule 1-paddock ticket heeft men toegang tot het dak van het pitscomplex en een speciale tribune met zicht op de Hans Ernst Bocht (alleen toegankelijk voor bezoekers met een Formule 1–paddock kaart. Bestel nu kaarten via tickets.

Scroll naar beneden voor de overzichtstabel.

Hoofdtribune (incl. F1-Paddock) UITVERKOCHT!
Voor wie het ultieme zicht wil hebben op de pitstraat en de demonstraties, zijn er ook speciale kaarten voor de Hoofdtribune verkrijgbaar. Met dit toegangsbewijs krijgt men niet alleen toegang tot de Formule 1-paddock, maar heeft men ook een zitplaats op de overdekte hoofdtribune. Tegenover de hoofdtribune staat ook een videoscherm en hoeft men niets te missen van de actie elders op het circuit. Bestel nu je tribunekaarten via tickets.  Update: alle tribunekaarten zijn uitverkocht voor zowel zaterdag als zondag. Er zijn nog wel Paddockkaarten verkrijgbaar.

Scroll naar beneden voor de overzichtstabel.

Duinkaarten (reguliere tickets)
Bij Jumbo kan in de periode voorafgaand aan de Jumbo Racedagen worden gespaard voor gratis entreebewijzen. Meer informatie over de start en de spelregels van de actie is HIER te vinden.

 

Kaartentabel Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen

Blijf op de hoogte en volg Circuit Zandvoort via:

Reisadvies

Naar verwachting zullen veel racefans en families naar de “Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen” komen. De organisatie houdt dan ook rekening met drukte rondom de toegangswegen richting Zandvoort. Speciaal voor de bezoekers is dan ook een routebeschrijving en reisadvies ontwikkelt, om de verkeersdoorstroming optimaal te laten verlopen.

 

Met de auto naar Circuit Zandvoort

Reist u met de auto naar de “Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen”, houd er dan rekening mee dat het druk kan zijn op de wegen richting Zandvoort aan Zee. Begin tijdig aan uw reis en houd rekening met eventuele vertraging rondom Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort.

Bezoekers parkeren
Heeft u geen parkeerkaart voorafgaand aan het evenement ontvangen (en heeft u op 17 mei vanaf 15.33 niet een van de gelimiteerde parkeerkaarten in de ticketmodule aangeschaft op www.circuitzandvoort.nl? Dan kun u tegen betaling parkeren op de terreinen van de Gemeente Zandvoort (bijv. Boulevard Barnaart, Louis Davids Carre-centrum, Parking De Zuid). Parkeerplaatsen zijn niet te reserveren. Beschikbaarheid op basis van 'first come, first serve' en vol=vol. Er zijn helaas tijdens de eventdagen op locatie verder geen parkeerplaatsen meer beschikbaar op het evenemententerrein van Circuit Zandvoort (tijdens de “Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen”. Parkeertickets zijn uitsluitend op invitatiebasis verkrijgbaar of beschikbaar in een gelimiteerde oplage voor online verkoop vanaf 17 mei - 15.33 (op=op) Kijk voor een overzicht van alle parkeerfaciliteiten en tarieven in de Gemeente Zandvoort op: http://www.vvvzandvoort.nl/info-zandvoort/parkeren-in-zandvoort-aan-zee/. Parkeert u op Parking De Zuid in Zandvoort? Dan kunt u gebruik maken van de gratis pendelbussen die naar het circuit rijden (en natuurlijk ook weer terug). Ook de parkeerterreinen van Bloemendaal aan Zee zijn op loopafstand van Circuit Zandvoort. Naast de terreinen Bloemendaal aan Zee en Parnassia, kan ook geparkeerd worden bij het Koevlak. (Alle locaties betaald parkeren).

 

Met openbaar vervoer naar Zandvoort

U kunt ook met de trein naar Zandvoort aan Zee reizen. Vanaf het NS station loopt u in noordelijke richting via de Van Speijkstraat naar de Burgemeester van Alphenstraat. Daar treft u na enkele minuten lopen de hoofdingang van Circuit Zandvoort. Ook is het mogelijk om het laatste deel per trein te rijden. Zo kunt u parkeren nabij verschillende P&R locaties op de route, waaronder P&R NS Station Amsterdam Sloterdijk. De NS zet extra en langere treinen in, maar houd rekening met drukke treinen of dat u eventueel moet wachten op een volgende trein. Houd daarnaast ook rekening met de beperkte capaciteit van een aantal P&R locaties. Plan uw reis vooraf in de NS Reisplanner op ns.nl of Reisplanner Xtra app voor het meest actuele reisadvies.

Buslijnen

Liever met de bus naar Zandvoort? Dat kan ook! Niet alleen vertrekken regelmatig Connexxion bussen vanuit het centrum van Zandvoort richting het evenemententerrein van Circuit Zandvoort, ook zijn er directe verbindingen met Amsterdam met buslijn 80 (eveneens met een halte bij NS Station Heemstede-Aerdenhout). Buslijn 81 (o.a. met een halte bij NS Station Haarlem en de parkeerterreinen van Bloemendaal aan Zee, inclusief het Koevlak) stopt zelfs direct in de buurt van de hoofdingang van Circuit Zandvoort.

Woont u in de buurt van Zandvoort? Overweeg dan om met de fiets naar Circuit Zandvoort te reizen.

 

Terugreis

Ook bij de terugreis kan op het sommige piekmomenten druk zijn op de weg en in het openbaar vervoer. Bezoek daarom na afloop van het programma ook eens het gezellige centrum van Zandvoort of de horecalocaties op het strand, voordat u begint met uw terugreis.

 

Meer informatie over tickets, Jumbo-actie en het programma is te vinden via de tabbladen op deze site. Blijf ook op de hoogte via de volgende kanalen:

VIP-arrangement

Wil jij de Familie Racedagen driven by Max Verstappen in luxe meemaken? Met bijvoorbeeld zicht vanuit een exclusieve VIP-room en de hele dag hapjes en drankjes? Bestel dan een VIP-arrangement. Voor slechts € 199,00 geniet u in luxe van een geweldige dag. Let op! Op = op! Bestel makkeijk via de knop Tickets.

 

Wat krijg ik met mijn VIP-arrangement?

 • Entreeticket tot VIP galerij
 • Parkeerticket (1 per 2 personen) voor parkeren op circuitterrein
 • Ontvangst in VIP Room met hostess
 • Koffie/thee ontvangst
 • Lunch
 • Snacks in namiddag
 • Gehele dag diverse drankjes
 • toegang duinterrein (incl. duinen bij Tarzanbocht, Scheivlak, Kumhobocht)
 • bezoek de support series
 • toegang tot F1-paddock
 • toegang tot pitsdak
 • bekijk de Red Bull Racing F1 bolide
 • ga op de foto met Grid Girls in de Formule 1 Paddock
 • toegang tot tribune bij Paddock Hill

Bestel makkeijk via de knop Tickets. (selecteer de optie VIP Arrangementen in de rode balk). VIP-arrangementen zijn helaas niet te bestellen bij Primera.

Actie bij Jumbo Supermarkten

Bij Jumbo kan in de periode voorafgaand aan de Jumbo Racedagen worden gespaard voor gratis entreebewijzen.

Bij aankoop van actieproducten in de supermarkten van Jumbo ontvangen klanten een code. Deze is via Jumbo.com eenvoudig om te zetten in een gratis duinen-toegangskaart voor de ‘Racedagen’ voor 20 of 21 mei.

De actie start op 26 april en loopt tot en met 16 mei. Het verzilveren van de vouchers kan tot en met 19 mei 2017.

Wil je ook een bezoek brengen aan het team van Red Bull Racing en foto's maken van de F1-bolide van Max? Bestel dan Formule 1-paddock ticket of een Tribunekaart via TICKETS.

 

Zo werkt de actie:

 1. Koop tussen 26 april en 16 mei 2017 4 blikjes Red Bull of andere actieproducten.
 2. Je ontvangt een unieke actiecode op een aparte kassabon. Bewaar de kassabon goed. Heb je online besteld? Dan krijg je een email met instructies op het emailadres dat je hebt gebruikt bij de bestelling.
 3. Vul uiterlijk 19 mei de actiecode in op deze website om een gratis ticket te bestellen en kies de datum waarop je wilt gaan.
 4. Je ontvangt het ticket per mail. Veel plezier op Circuit Zandvoort! Check de ticket-tabel om te zien welke toegang je hebt.

Let op: voor deze actie geldt op=op. Zorg daarom dat je je actiecode zo snel mogelijk verzilverd.

Links

Naar de Jumbo actie-site (voor verzilveren van code)
Bekijk de actieproducten
Veelgestelde vragen Jumbo actie
Bekijk de Jumbo actievoorwaarden

 

Blijf op de hoogte en volg Circuit Zandvoort via:

Publieksinformatie

Pocket Guide: Bekijk de belangrijkste info van het event in de Pocket Guide.
Terrein geopend voor publiek :
   vanaf 7.30
Terrein gesloten :   voor publiek om 21.00
Publiekscatering :   geopend op diverse plaatsen
Toiletten :   geopend (gratis)
Minder validen :   faciliteiten geopend en aanwezig. In verband met grote toeloop, is het niet mogelijk om met uw blauwe invaliden-kaart te parkeren op de terreinen van Circuit Zandvoort. U diende hiervoor van te voren te reserveren. Er is een maximum aantal mindervaliden parkeerplaatsen (op=op). Update: het is niet langer mogelijk om parkeerkaarten voor minder-validen te reserveren. Alle mindervalide-parkings zijn volzet.
Aanvang programma :  zie tabblad "Tijdschema".
Parkeren - Parking A :   alleen mogelijk voor genodigden. Parkeerinvitatie verplicht.
Parkeren - Parking B :  alleen mogelijk voor genodigden. Parkeerinvitatie verplicht. Geen parkeren voor bezoekers mogelijk.
Parkeren - Parking C :  alleen mogelijk voor genodigden en personen die op 17 mei vanaf 15.33 via de ticketmodule gelimiteerde parkeertickets hebben gekocht. Anders is een parkeerinvitatie verplicht. Geen parkeren voor bezoekers mogelijk zonder ticket vooraf..
Reisadvies :   Er wordt voor dit evenement een speciaal reisadvies opgesteld. Dit is te raadplegen via een van de tabbladen op deze pagina en DEZE LINK. Raadpleeg dit voor vertrek naar Circuit Zandvoort en vertrek tijdig.
Circuit Zandvoort Jaarkaart :  De jaarkaart 2017 is dit evenement geldig (excl. Hoofdtribune)
(Huis)dieren :   Het is niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen naar het circuit (in verband met overlast en schrikreacties van de dieren). Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@circuitzandvoort.nl.
PIN / ATM: Er is tijdens dit evenement een geldautomaat aanwezig waar bezoekers met hun bankpas cash geld kunnen pinnen. De locatie is te vinden in de gratis Pocket Guides die op verschillende controlepunten uitgedeeld worden tijdens het evenement.
Drones :   het vliegen met drones (zowel particulier als commercieel) is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Circuit Zandvoort.
Paddock Hill Grandstand :  deze trubine is alleen toegankelijk voor bezoekers met een geldige Paddock-kaart. Plaatsen beschikbaar op basis van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.
Videoscherm(en) :  Er zullen zes videoschermen op verschillende locaties op het evenemententerrein geplaatst. De locaties zullen worden gepubliceerd op de plattegrond van het evenement. Deze is te vinden in de gratis Pocket Guides die op verschillende controlepunten uitgedeeld worden tijdens het evenement.

 

Blijf op de hoogte en volg Circuit Zandvoort via:

WIN EEN TICKET-UPGRADE!
incl. Meet & Greet

Iedereen die tickets koopt (of al heeft gekocht) via deze website voor de Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen (20 & 21 mei), dingt mee naar een geweldige prijs: zij maken kans op een upgrade van hun tickets naar een volwaardig VIP-Arrangement, inclusief exclusieve Meet & Greet met Max Verstappen! Wil jij kans maken op het winnen van deze bijzondere Ticket-Upgrade? Bestel je tickets dan voor 13 mei via de knop Tickets.

Helaas is het niet meer mogelijk om mee te doen met de Ticket Upgrade actie. Deze is op 13 mei gestopt.

 

 

 

 

VOORWAARDEN VERSTAPPEN TICKET-UPGRADE ACTIE

Blijf op de hoogte en volg Circuit Zandvoort via:

InMotion Demo

Automotive Technology InMotion: studentenraceteam met een missie

Tijdens de Jumbo Racedagen verzorgt studentenraceteam InMotion een demo met de door henzelf ontwikkelde, volledig elektrische formule raceauto; de IM/e. Onder andere Xavier Maassen, actief in de Porsche GT3 Cup, bestuurt de auto als ambassadeur van het team.

De studenten hebben de ambitie deel te nemen aan de meest prestigieuze autorace ter wereld; de 24 uur van Le Mans. De ‘Garage 56’ klasse biedt daarin de mogelijkheid een unieke, uiterst innovatieve auto te ontwikkelen, vrij van technische restricties (uitgezonderd het veiligheidsreglement). De eerste stap daar naartoe is de volledig elektrische formule raceauto, de IM/e. Deze auto is een ontwikkelingsplatform voor technieken die op grotere schaal in de toekomstige Le Mans-auto terugkomen. Daarnaast is de IM/e de snelste elektrische formule raceauto ter wereld. Dit wil het team bewijzen door tijdens de Pinksterraces het elektrisch ronde record op Circuit Zandvoort aan te vallen.

Automotive Technology InMotion is een studentenraceteam van de Technische Universiteit Eindhoven en de Fontys Hogescholen, gevestigd op de Automotive Campus in Helmond. Het team bestaat uit ruim 50 studenten van uiteenlopende opleidingen, allen bereid om voltijd of deeltijd te werken aan dit prachtige project.


Bezoek voor meer informatie de website ( inmotion.tue.nl), en like de Facebookpagina ( facebook.com/tueinmotion) om op de hoogte te blijven tijdens de spannende aanloop naar de recordpoging.

Live stream BOSS GP

 

The live-stream of BOSS GP is available here. Please note that the stream is not visible during the Max Verstappen session.