19 - 21 mei

Jumbo Familie Racedagen

driven by Max Verstappen!

Introductie

De Jumbo Familie Racedagen, driven by Max Verstappen is een spectaculair event, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor Max Verstappen. Fans van F1 en Max kunnen volop genieten! Immers komt Max op zaterdag en zondag met een Red Bull Racing Formule 1 bolide in actie voor een aantal spectaculaire demonstraties. De enige kans om Max met zijn F1 rijdend in Nederland te zien!

 

Koop je tickets voor 13 mei en maak kans op een speciale VIP-upgrade, inclusief Meet & Greet met Max Verstappen!

 

Meer informatie over de Jumbo-actie en het programma is te vinden via de tabbladen op deze site. Blijf ook op de hoogte via de volgende kanalen:

 

[ For English, Click Here]

Line-up

Tijdens de Jumbo Familie Racedagen wordt het asfalt van Circuit Zandvoort volop benut voor o.a de volgende activiteiten:

 • Formule 1 demonstraties Max Verstappen in Red Bull Racing F1 bolide
 • Speciale demonstraties
 • Races: BOSS GP Series
 • Races: Porsche GT3 Cup Challenge Benelux
 • Races: TCR Benelux
 • Races: GT & Prototype Challenge powered by Hankook

Wijzigingen onder voorbehoud.

Tijdschema

Koop je tickets voor 13 mei en maak kans op een speciale VIP-upgrade, inclusief Meet & Greet met Max Verstappen!f

Blijf op de hoogte en volg Circuit Zandvoort via:

Ticket informatie

F1-Paddock
In de voorverkoop van de ‘Jumbo Familie Racedagen, driven by Max Verstappen’ zijn toegangskaarten voor de F1-paddock verkrijgbaar voor € 25,00 per dag, kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen € 12,50 (kinderen tot en met 4 jaar gratis entree). Weekendkaarten (beide dagen toegang) voor de Formule 1-paddock zijn beschikbaar voor € 45,00. Kinderen ontvangen hier ook 50% korting op. Koop je tickets voor 13 mei en maak kans op een speciale VIP-upgrade, inclusief Meet & Greet met Max Verstappen!

F1-Paddock dagkaart

volwassenen

€ 25,00

F1-Paddock dagkaart

kind

€ 12,50

F1-Paddock weekendkaart

volwassenen

€ 45,00

F1-Paddock weekendkaart

kind

€ 22,50

Bestel uw kaarten makkelijk via de knop Tickets.

Tribune-kaarten (incl. F1-Paddock)
Ook zijn gelimiteerde kaarten met een zitplaats op de hoofdtribune, inclusief toegang tot de F1-paddock, beschikbaar. Deze kosten € 40,00 per persoon, per dag. Kinderen 5 tot en met 12 jaar betalen € 20,00. Een weekend de Jumbo Familie Racedagen, driven by Max Verstappen volgen vanuit paddock en op de hoofdtribune kan al voor slechts € 70,00. Ook hier kunnen kinderen (5-12 jr) 50% korting krijgen. Kinderen jonger dan 5 jaar hebben gratis toegang tot de hoofdtribune, maar kunnen geen eigen zitplaats innemen. Koop je tickets voor 13 mei en maak kans op een speciale VIP-upgrade, inclusief Meet & Greet met Max Verstappen!

Tribune dagkaart (incl. F1-Paddock)

volwassenen

€ 40,00

Tribune dagkaart (incl. F1-Paddock)

kind

€ 20,00

Tribune weekend (incl. F1-Paddock)

volwassenen

€ 70,00

Tribune weekend (incl. F1-Paddock)

kind

€ 35,00

Bestel uw kaarten makkelijk via de knop Tickets.

Ook zijn toegangskaarten verkrijgbaar bij Primera. Houd rekening met extra administratiekosten als u hier uw kaarten koopt. Deze kaarten geven geen kans op het winnen van een VIP-upgrade.

 

Meer advies nodig? Kies dan voor de Keuzehulp Tickets. Hier zie je een overzichtelijke tabel.

 

Duinkaarten (reguliere tickets)
Duinkaarten zullen verkrijgbaar zijn via een speciale actie van Jumbo Supermarkter. Klik hiervoor op Jumbo actie.

 

Updates over tickets en het programma zullen via social media en deze site bekend gemaakt worden. Blijf op de hoogte en volg Circuit Zandvoort via:

 

Tickets

Op deze pagina kunt u de tickets bestellen voor de Jumbo Familie Racedagen, driven by Max Verstappen.
Koopt u tribunekaarten? Maak dan gebruik van deze plattegrond van de hoofdtribune om de vakindeling van de overdekte hoofdtribune te raadplegen. Ook is het mogelijk om uw zitplaats per vak terug te vinden: vak 1 | vak 2 | vak 3 | vak 4vak 5.

 

Keuzehulp Tickets

Van plan om naar de Jumbo Familie Racedagen driven by Max Verstappen te komen, maar nog niet helemaal zeker van welk ticket het beste bij jou past? Bekijk dan onderstaande tekst en de tabel om jouw keuze makkelijker te maken. Scroll naar beneden voor de overzichtstabel.

 

F1-Paddock
Speciaal voor de echte liefhebbers zijn er tickets in de voorverkoop verkrijgbaar die toegang geven tot de exclusieve Formule 1-paddock. Hier staat het team van Red Bull Racing en kan de uitdagende F1-bolide van dichtbij gefotografeerd worden. Ook de BOSS GP series staan in de F1-paddock opgesteld. Een geweldige ervaring om oude F1-bolides, A1GP-auto's en andere auto's uit de GP2 van dichtbij te zien. Ook aan unieke zichtlocaties zal het de bezoekers niet ontbreken, want met een Formule 1-paddock ticket heeft men toegang tot het dak van het pitscomplex en een speciale tribune met zicht op de Hans Ernst Bocht (alleen toegankelijk voor bezoekers met een Formule 1–paddock kaart. Bestel nu kaarten via tickets. Let op! Koop je tickets voor 13 mei en maak kans op een speciale VIP-upgrade, inclusief Meet & Greet met Max Verstappen!

Scroll naar beneden voor de overzichtstabel.

Hoofdtribune (incl. F1-Paddock)
Voor wie het ultieme zicht wil hebben op de pitstraat en de demonstraties, zijn er ook speciale kaarten voor de Hoofdtribune verkrijgbaar. Met dit toegangsbewijs krijgt men niet alleen toegang tot de Formule 1-paddock, maar heeft men ook een zitplaats op de overdekte hoofdtribune. Tegenover de hoofdtribune staat ook een videoscherm en hoeft men niets te missen van de actie elders op het circuit. Bestel nu je tribunekaarten via tickets. Let op! Koop je tickets voor 13 mei en maak kans op een speciale VIP-upgrade, inclusief Meet & Greet met Max Verstappen!

Scroll naar beneden voor de overzichtstabel.

Duinkaarten (reguliere tickets)
Bij Jumbo kan in de periode voorafgaand aan de Jumbo Familie Racedagen worden gespaard voor gratis entreebewijzen. Meer informatie over de start en de spelregels van de actie is HIER te vinden.

 

Kaartentabel Jumbo Familie Racedagen driven by Max Verstappen

Blijf op de hoogte en volg Circuit Zandvoort via:

WIN EEN TICKET-UPGRADE!
incl. Meet & Greet

Iedereen die tickets koopt (of al heeft gekocht) via deze website voor de Jumbo Familie Racedagen, driven by Max Verstappen (20 & 21 mei), dingt mee naar een geweldige prijs: zij maken kans op een upgrade van hun tickets naar een volwaardig VIP-Arrangement, inclusief exclusieve Meet & Greet met Max Verstappen! Wil jij kans maken op het winnen van deze bijzondere Ticket-Upgrade? Bestel je tickets dan voor 13 mei via de knop Tickets.

Natuurlijk heeft Max Verstappen zelf daar ook iets over te vertellen!

 

 

VOORWAARDEN VERSTAPPEN TICKET-UPGRADE ACTIE

Blijf op de hoogte en volg Circuit Zandvoort via:

VIP-arrangement

Wil jij de Familie Racedagen driven by Max Verstappen in luxe meemaken? Met bijvoorbeeld zicht vanuit een exclusieve VIP-room en de hele dag hapjes en drankjes? Bestel dan een VIP-arrangement. Voor slechts € 199,00 geniet u in luxe van een geweldige dag. Let op! Op = op! Bestel makkeijk via de knop Tickets.

 

Wat krijg ik met mijn VIP-arrangement?

 • Entreeticket tot VIP galerij
 • Parkeerticket (1 per 2 personen) voor parkeren op circuitterrein
 • Ontvangst in VIP Room met hostess
 • Koffie/thee ontvangst
 • Lunch
 • Snacks in namiddag
 • Gehele dag diverse drankjes
 • toegang duinterrein (incl. duinen bij Tarzanbocht, Scheivlak, Kumhobocht)
 • bezoek de support series
 • toegang tot F1-paddock
 • toegang tot pitsdak
 • bekijk de Red Bull Racing F1 bolide
 • ga op de foto met Grid Girls in de Formule 1 Paddock
 • toegang tot tribune bij Paddock Hill

Bestel makkeijk via de knop Tickets. (selecteer de optie VIP Arrangementen in de rode balk). VIP-arrangementen zijn helaas niet te bestellen bij Primera.

Actie bij Jumbo Supermarkten

Bij Jumbo kan in de periode voorafgaand aan de Jumbo Familie Racedagen worden gespaard voor gratis entreebewijzen.

Bij aankoop van actieproducten in de supermarkten van Jumbo ontvangen klanten een code. Deze is via Jumbo.com eenvoudig om te zetten in een gratis duinen-toegangskaart voor de ‘Racedagen’ voor 20 of 21 mei.

De actie start op 26 april en loopt tot en met 16 mei. Het verzilveren van de vouchers kan tot en met 27 mei 2016.

Wil je ook een bezoek brengen aan het team van Red Bull Racing, foto's maken van de F1-bolide van Max of kans maken op een upgrade met meet & greet? Bestel dan voor 13 mei een Formule 1-paddock ticket of een Tribunekaart via TICKETS.

 

Zo werkt de actie:

 1. Koop tussen 26 april en 16 mei 2017 4 blikjes Red Bull of andere actieproducten.
 2. Je ontvangt een unieke actiecode op een aparte kassabon. Bewaar de kassabon goed. Heb je online besteld? Dan krijg je een email met instructies op het emailadres dat je hebt gebruikt bij de bestelling.
 3. Vul uiterlijk 19 mei de actiecode in op deze website om een gratis ticket te bestellen en kies de datum waarop je wilt gaan.
 4. Je ontvangt het ticket per mail. Veel plezier op Circuit Zandvoort! Check de ticket-tabel om te zien welke toegang je hebt.

Let op: voor deze actie geldt op=op. Zorg daarom dat je je actiecode zo snel mogelijk verzilverd.

Links

Naar de Jumbo actie-site (voor verzilveren van code)
Bekijk de actieproducten
Veelgestelde vragen Jumbo actie
Bekijk de Jumbo actievoorwaarden

 

Blijf op de hoogte en volg Circuit Zandvoort via:

Publieksinformatie

Terrein geopend voor publiek :   vanaf 7.30
Terrein gesloten :   voor publiek om 21.00
Publiekscatering :   geopend op diverse plaatsen
Toiletten :   geopend (gratis)
Minder validen :   faciliteiten geopend en aanwezig. In verband met grote toeloop, is het niet mogelijk om met uw blauwe invaliden-kaart te parkeren op de terreinen van Circuit Zandvoort. U dient hiervoor van te voren te reserveren. Er is een maximum aantal mindervaliden parkeerplaatsen (op=op). Meer info volgt later.
Aanvang programma :  n.n.b.
Parkeren - Parking A :   alleen mogelijk voor genodigden. Parkeerinvitatie verplicht.
Parkeren - Parking B :  informatie volgt op een later moment
Parkeren - Parking C :  informatie volgt op een later moment
Reisadvies :   Er wordt voor dit evenement een speciaal reisadvies opgesteld. Dit is uiterlijk 1 week voorafgaand aan het evenement beschikbaar. Raadpleeg dit voor vertrek naar Circuit Zandvoort en vertrek tijdig.
Circuit Zandvoort Jaarkaart :  De jaarkaart 2017 is dit evenement geldig (excl. Hoofdtribune)
(Huis)dieren :   Het is niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen naar het circuit (in verband met overlast en schrikreacties van de dieren). Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@circuitzandvoort.nl.
Drones :   het vliegen met drones (zowel particulier als commercieel) is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Circuit Zandvoort.
Paddock Hill Grandstand :  deze tribine is alleen toegankelijk voor bezoekers met een geldige Paddock-kaart. Plaatsen beschikbaar op basis van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.
Videoscherm(en) :  Informatie over videoschermen komt op een later moment beschikbaar.

 

Blijf op de hoogte en volg Circuit Zandvoort via: