Nieuwsoverzicht

RaceFan F1 Start 2017 nu verkrijgbaar

Nieuws

Heb jij hem al? De nieuwe editie van RaceFan F1 ‘Start’ ligt nu in de boek-/tijdschriftshops van onder andere Bruna/AKO/Bijenkorf en Primera.

Verder lezen

Verslag Paasraces

Race verslag

Bij de traditionele Paasraces op Circuit Zandvoort werden dit weekend de eerste wedstrijden verreden in verschillende kampioenschappen.

Verder lezen

Gevarieerd programma bij de Paasraces

Nieuws

Op 15 en 16 april worden op Circuit Zandvoort de traditionele Paasraces georganiseerd. Het evenement vormt het startpunt van het nieuwe raceseizoen voor verschillende raceklassen uit de Benelux.

Verder lezen

Maak kans op een Meet & Greet met Max Verstappen

Nieuws

Wil jij kans maken op een VIP-arrangement EN een Meet & Greet met Max Verstappen? Koop dan snel je kaarten en maak kans!

Verder lezen

Nieuw asfalt op Circuit Zandvoort

Nieuws

Volop actie op Circuit Zandvoort de komende dagen. De werkzaamheden om het circuit van een nieuwe laag asfalt te voorzien zijn begonnen. 

Verder lezen

Voorverkoop Jumbo Familie Racedagen gestart!

Nieuws

Op dinsdag 7 maart is de voorverkoop gestart voor de Jumbo Familie Racedagen, driven by Max Verstappen die op 20 & 21 mei plaatsvinden op Circuit Zandvoort.

Verder lezen

Verslag Final 4 - WEK

Race verslag

De Final 4, de finalerace van het Winter Endurance Kampioenschap 2016-2017, is gewonnen door Cor Euser en Henk Thuis.

Verder lezen

Kalender 2017 is bekend

Nieuws

Circuit Zandvoort presenteert vol trots een jaarprogramma waarbij alle liefhebbers van stoere autosport hun hart kunnen ophalen.

Verder lezen

Nieuwjaarsrace voor 10e maal in het donker

Nieuws

De Nieuwjaarsrace, die aanstaande zaterdag 7 januari 2017 zal worden verreden, kent ook ditmaal een finish in de duisternis.

Verder lezen

British Race Festival in 2017 op 8 & 9 juli

Nieuws

De nieuwe datum voor het British Race Festival in 2017 is bekend gemaakt. Noteer 8 en 9 juli in je agenda voor een heerlijk Brits weekend.

Verder lezen

Terugblik op... de Zandvoort 500

Rob's Report

In Rob's Report een terugblik op de Zandvoort 500. Niet alleen de weersomstandigheden maakten de race bijzonder. Ook de verhalen uit de pitstraat...

Verder lezen

Kalender Winter Endurance Kampioenschap bekend

Nieuws

Organisatoren Circuit Park Zandvoort en de Stichting DNRT hebben wederom een kalender met drie races in de wintermaanden opgesteld.

Verder lezen

Autosportheld Huub Vermeulen mag zich ridder noemen

Rob's Report

De levende racelegende Huub Vermeulen (72) uit Hazerswoude-Rijndijk betrad zondag als gewoon burger het erepodium van het circuit van Zandvoort en stapte er weer af als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Verder lezen

British Race Festival: wonderlijke reis

Rob's Report

Het British Race Festival zorgt samen met de Vintage Revival Zandvoort altijd voor een aantal bijzondere verhalen. Zo ook van een 64-jarige vrouw en haar klassieker.

Verder lezen

British Race Festival: blijven sleutelen

Rob's Report

Onze verslaggever liep tijdens het British Race Festuival langs de paddockzone van de Morgan driewielers. Ook achter deze auto's zit een verhaal met passie.

Verder lezen

British Race Festival: de verslaving

Rob's Report

Rob Spierenburg blikt terug op het British Race Festival en de Vintage Revival Zandvoort waarbij hij door de vele indrukken tot het einde komt van een lange persoonlijke speurtocht.

Verder lezen

Mooie wedstrijden bij Finaleraces

Race verslag

Op Circuit Park Zandvoort is dit weekend volop gestreden om belangrijke kampioenschapspunten tijdens de Finaleraces.

Verder lezen

12 Nederlanders strijden om GT4-zege bij Finaleraces

Nieuws

Maar liefst twaalf Nederlandse coureurs verschijnen aan de start van de Competition102 GT4 European Series-finale op Circuit Park Zandvoort. Zij gaan strijden om de overwinning in het internationale startveld.

Verder lezen

Terugblik op...de Historic Grand Prix

Rob's Report

Een mooie terugblik op de Historic Grand Prix met bijzondere verhalen van Rob Spierenburg. Met aandacht voor o.a de klassieke motorfietsen, maar ook de imposante Pre-Wars.

Verder lezen

Spectaculaire seizoensafsluiting bij Finaleraces

Nieuws

Van 7 tot en met 9 oktober worden de Finaleraces verreden op Circuit Park Zandvoort. Het internationale evenement verwelkomt een line-up van indrukwekkende raceseries

Verder lezen

Bezoekers genieten volop bij Historic Grand Prix

Race verslag

Het was weer volop genieten geblazen voor de tienduizenden bezoekers van de Historic Grand Prix Zandvoort. Drie dagen historische auto- en motorsport maakten het weekend weer onvergetelijk.

Verder lezen

Geslaagde eerste dag Historic Grand Prix Zandvoort opmaat voor veelbelovend weekend

Nieuws

Met diverse trainingsessies en demonstraties begon vrijdag het programma van de vijfde editie van de Historic Grand Prix Zandvoort.

Verder lezen

Historic Grand Prix viert lustrum met uniek programma

Nieuws

De Historic Grand Prix Zandvoort overtreft zichzelf tijdens de eerste lustrumeditie op 2, 3 en 4 september. Naast de bekende publiekslievelingen is het programma uitgebreid met veel andere series.

Verder lezen

Historic Grand Prix Zandvoort viert dubbel BMW-feest

Nieuws

BMW Group viert in 2016 haar 100-jarig bestaan, maar daarnaast is het ook precies 50 jaar geleden dat de BMW 2002 werd geïntroduceerd. Dit feit wordt tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort gevierd met een bijzondere race: de BMW Centenary Trophy: BMW 2002 meets BMW 3.0 CS’.

Verder lezen

Veel Nederlandse rijders bij Zandvoort Masters Weekend

Nieuws

Het Zandvoort Masters Weekend is een evenement met internationale allure, maar natuurlijk wordt de Nederlandse inbreng niet vergeten. In alle klassen die het weekeinde aan de start verschijnen, komen Nederlandse coureurs of teams in actie.

Verder lezen

Wie wint de Masters of F3

Nieuws

Tijdens het Zandvoort Masters Weekend strijden in totaal 16 coureurs uit 13 verschillende landen om de felbegeerde titel van Master of Formula 3. De Formule 3-competitie is een van de hoofdnummers tijdens het interessante weekend.

Verder lezen

Volop variatie tijdens Zandvoort Masters Weekend

Nieuws

Formulewagens, GT’s, productie-toerwagens en cupracers. Autosportliefhebbers die houden van variatie, komen volop aan hun trekken tijdens het Zandvoort Masters Weekend

Verder lezen

RaceFan F1 Pitstop voor de liefhebber

Nieuws

Vanaf 4 augustus ligt het nieuwe fotoalbum RaceFan F1 Pitstop in de boekenshops. Leuk om tijdens de vakantie door te bladeren. Of om cadeau te geven.

Verder lezen

Zandvoort Masters Weekend zorgt voor spektakel

Nieuws

Van 19 tot en met 21 augustus vindt het Zandvoort Masters Weekend plaats. Krachtige GT’s en supersnelle Formule 3’s zijn de hoofdmoot van het programma tijdens dit evenement.

Verder lezen

DTM bouwt op in Zandvoort

Rob's Report

Het DTM-circus strijkt neer in Zandvoort. Nadat een enorm leger hardwerkende mannen en vrouwen het immense decor hebben opgebouwd, komen de artiesten er hun kunsten vertonen. Met de BMW’s, de Audi’s en de Mercedessen als wilde dieren.

Verder lezen

DTM coureurs over Zandvoort

Nieuws

De meeste DTM-coureurs kiezen Zandvoort als hun favoriete baan, maar enkele rijders hebben bijzonder goede herinneringen aan het Nederlandse circuit in de duinen.

Verder lezen

15 - 17 juli - DTM Zandvoort

Nieuws

Voor het 16e jaar in successie, langer dan bij welke andere race buiten de Duitse landsgrenzen dan ook, komt de Duitse toerwagenserie naar Zandvoort.

Verder lezen

Mooie demonstraties bij Italia a Zandvoort

Nieuws

Italia a Zandvoort, op zondag 3 juli, blikt terug op de vele autosportsuccessen van de gerenommeerde Italiaanse fabrikanten.

Verder lezen

Terugblik op... de Porsche Racing Days

Rob's Report

Een terugblik op de Porsche Racing Days. Veel passie, maar ook helaas wat schade.

Verder lezen

Italia a Zandvoort met hoofdrol voor merkenclubs

Nieuws

Italia a Zandvoort verwelkomt op zondag 3 juli circa 30 merkenclubs, die samen een breed overzicht van tientallen jaren Italiaanse autogeschiedenis bieden.

Verder lezen

Oorverdovende stilte tijdens Cycling Zandvoort 2016

Nieuws

De vierde editie van de 24 Uren van Zandvoort vindt plaats op 18 en 19 juni tijdens Cycling Zandvoort. Lees hier een interessante voorbeschouwing

Verder lezen

Ruim 100.000 fans genieten van Familie Racedagen

Race verslag

Het was een groot feest op Circuit Park Zandvoort. Lees hier het eerste verslag van de Familie Racedagen driven by Max Verstappen.

Verder lezen

Terugblik op...de Pinksterraces

Rob's Report

Circuit Park Zandvoort blikt terug op de Pinksterraces, waar de Marcel Albers Memorial Trophy veel aandacht op zich wist te vestigen.

Verder lezen

Max Verstappen met Red Bull Racing F1 bolide naar Zandvoort

Nieuws

Max Verstappen zal tijdens de Familie Racedagen driven by Max Verstappen in actie komen met een Red Bull Racing F1 bolide. De overstap van Max Verstappen naar het team van Red Bull Racing heeft gezorgd voor deze nieuwe ontwikkeling.

Verder lezen

Beleef de Familie Racedagen, driven by Max verstappen op maximale wijze met de Formule 1 Paddock-kaarten.

Nieuws

Heb jij al je kaarten besteld voor de Familie Racedagen driven by Max Verstappen? Zo niet, lees dan hier de belangrijkste tips voor jouw ideale toegangsticket!

Verder lezen

Familie Racedagen driven by Max Verstappen worden een race festival voor het hele gezin

Nieuws

De Familie Racedagen driven by Max Verstappen worden een feest voor de race liefhebbers. Het race-event vindt plaats in het weekend van 4 en 5 juni op Circuit Park Zandvoort. Naast dat Max met zijn Scuderia Toro Rosso Formule 1-bolide demonstraties geeft op het circuit, zijn er verschillende spectaculaire races waaronder het SMP NEZ Formula 4 Championship

Verder lezen

Fight cancer en Circuit Park Zandvoort starten samenwerking

Nieuws

Circuit Park Zandvoort en Fight cancer gaan vanaf 2016 een partnership aan waarin partijen zich in de breedste zin van het woord gaan versterken.

Verder lezen

Bijzondere coureur: Dirk Schulz

Rob's Report

Elk jaar opnieuw vindt voor raceveteraan Dirk Schulz het meest spannende moment ver buiten de circuits plaats. Het is in de spreekkamer van zijn vaste sportarts. Waarom? Lees het hier.

Verder lezen

Terugblik op...de DNRT Paasraces

Rob's Report

De DNRT Paasraces zorgden dit jaar voor een mooie start van het autosportseizoen met volle startvelden en veel enthousiaste coureurs. Lees de terugblik op de DNRT Paasraces met een leuk kijkje achter de schermen.

Verder lezen

Tickets Racedagen driven by Max Verstappen nu verkrijgbaar

Nieuws

Vandaag is de voorverkoop gestart voor de ‘Racedagen, driven by Max Verstappen’ die op 4 en 5 juni plaatsvinden op Circuit Park Zandvoort. Tijdens dit familie-evenement kunnen liefhebbers van de Formule 1 en fans van Verstappen dichtbij de Nederlandse Formule 1-held komen.

Verder lezen

RaceFan F1 Start is nu verkrijgbaar

Nieuws

Vanaf 17 maart ligt de nieuwe editie van RaceFan F1 ‘Start’ in de boek-/tijdschriftshops van onder andere Bruna/AKO/Bijenkorf en Primera.

Verder lezen

Terugblik op...de Circuit Short-Rally

Rob's Report

Een terugblik op de 6e Rally Pro Circuit Short-Rally met omroeper Frans van Aken, en Citroën-rijder Harry Martens.

Verder lezen

Equipe Verschuur wint Final 4, wintertitel voor Sebastiaan Bleekemolen

Race verslag

De Final 4, de finalerace van het Winter Endurance Kampioenschap 2015-2016, is gewonnen door Harrie Kolen, Eric van Loon en Mike Verschuur. Het drietal wist met een door Equipe Verschuur geprepareerde Renault RS01 zonder problemen de vier uur durende wedstrijd te winnen. Sebastiaan Bleekemolen scoorde de algemene kampioenstitel, mede dankzij de winst in Divisie III, waarbij hij de auto deelde met zijn broer Jeroen Bleekemolen.

Verder lezen

Spannende finale Winter Endurance Kampioenschap

Nieuws

Op zaterdag 5 maart zal op Circuit Park Zandvoort de Final 4 worden verreden. De vier uur durende wedstrijd vormt de afsluitende race van het Winter Endurance Kampioenschap 2015-2016. De strijd om de titel ligt nog geheel open en het aantal titelkandidaten is groot.

Verder lezen

Nieuwe eigenaar voor Circuit Park Zandvoort

Nieuws

Na een periode van 27 jaar heeft het Circuit Park Zandvoort een nieuwe eigenaar. Chapman Andretti partners, opgericht door Menno de Jong en Bernhard van Oranje neemt het stokje over van de huidige directeur en grootaandeelhouder Hans Ernst.

Verder lezen

Krachtige evenementenkalender in 2016

Nieuws

Circuit Park Zandvoort kent voor 2016 een zeer uitgebreide en gevarieerde kalender. De Zandvoortse racepiste presenteert, naast een reeks van bekende populaire evenementen, een van de meest interessante en gevarieerde evenementenkalenders uit haar rijke geschiedenis.

Verder lezen

Historic Grand Prix viert lustrum in stijl

Nieuws

De Historic Grand Prix Zandvoort viert op 2, 3 en 4 september 2016 zijn vijfjarig bestaan. Het raceprogramma is een mix van de bekende publiekslievelingen en ‘nieuwe’ raceklassen, waaronder een klasse voor vooroorlogse sportscars.

Verder lezen

Introductie NK HARC ’82-’90 op donderdag 4 februari

Nieuws

Op 4 februari in de middag organiseert de HARC in het Media Center van Circuit Park Zandvoort. een introductiebijeenkomst voor geïnteresseerden in de nieuwe laagdrempelige raceserie die we willen opzetten voor toerwagens en GT’s uit de jaren 1982-1990.

Verder lezen

Nieuwe jaar sportief van start met Nieuwjaarsrace

Nieuws

Traditioneel vormt de vier uur durende Nieuwjaarsrace, ditmaal op zaterdag 9 januari 2016, het startpunt van het nieuwe racejaar op Circuit Park Zandvoort.

Verder lezen

Veel variatie in startveld Zandvoort 500

Nieuws

Op zaterdag 21 november gaat een nieuwe editie van het Winter Endurance Kampioenschap van start met de Zandvoort 500. Organisatoren Circuit Park Zandvoort en de Stichting DNRT verwachten voor de endurance race van 117 ronden een gevarieerd en competitief startveld.

Verder lezen

Masters winnaar naar Macau Grand Prix

Nieuws

Van 19 tot en met 21 november zal Antonio Giovinazzi met zijn Formule 3 bolide in actie komen tijdens de Grand Prix op het stratencircuit van Macau (China). Het Italiaanse talent hoopt daarmee zijn succesvolle F3-seizoen in stijl af te sluiten.

Verder lezen

Winter Endurance Kampioenschap kalender en inschrijving

Nieuws

Na de afsluitende races van verschillende internationale en nationale series, breekt een bekende periode aan voor veel coureurs: de winterperiode met wedstrijden van het Winter Endurance Kampioenschap.

Verder lezen

Blancpain Sprint Series zorgt voor spannende finale op Circuit Park Zandvoort

Race verslag

De Finaleraces op Circuit Park Zandvoort hebben een spannende seizoensfinale opgeleverd in de Blancpain Sprint Series. Met een verschil van slechts 0,37 seconden werd het kampioenschap beslist!

Verder lezen

Terugblik op...het British Race Festival

Race verslag

Het vernieuwde British Race Festival en de Vintage Revival Zandvoort leverden niet alleen een unieke verzameling van auto's op, maar ook een aantal bijzondere verhalen. Circuit Park Zandvoort blikt terug...

Verder lezen

LIVE stream Blancpain Sprint Series

Nieuws

Benieuwd naar de LIVE-stream van de Blancpain Sprint Series tijdens de Finaleraces op Circuit Park Zandvoort? Klik dan verder en mis niets van de actie.

Verder lezen

Vijf Nederlanders strijden om Blancpain Sprint Series-zege bij Finaleraces

Nieuws

Maar liefst vijf Nederlandse coureur verschijnen aan de start van de Blancpain Sprint Series-finale op Circuit Park Zandvoort. De seizoensfinale vindt plaats van 9 tot en met 11 oktober tijdens de Finaleraces.

Verder lezen

Worden Nederlander en Belg kampioen in Blancpain Sprint Series?

Nieuws

Bij de Finaleraces op 10 en 11 oktober kunnen Robin Frijns en Laurens Vanthoor de kampioenschapstitel winnen in de Blancpain Sprint Series. De spanning is om te snijden.

Verder lezen

Raceseizoen wordt spectaculair afgesloten bij Finaleraces op Circuit Park Zandvoort

Nieuws

Van 9 tot en met 11 oktober worden de Finaleraces verreden op Circuit Park Zandvoort. Het internationale evenement verwelkomt een line-up van indrukwekkende raceseries, waaronder de grote finale van de spectaculaire Blancpain GT Sprint Series.

Verder lezen

Terugblik op...Zandvoort Masters Weekend

Race verslag

Het Zandvoort Masters Weekend leverde niet alleen een mooi spektakel op, ook leverde een wandeling door de paddock een meer dan interessant verhaal op.

Verder lezen

LIVE stream Zandvoort Masters Weekend

Nieuws

Volg de LIVE stream van de races op zondag via deze pagina. Zo hebben de ADAC GT Masters hun eerste race en komen ook de talenten van de Masters of Formula 3 in actie.

Verder lezen

Internationaal veld voor de 25e Masters of Formula 3

Nieuws

De ‘Masters of Formula 3’, de internationale invitatierace voor Formule 3-coureurs, vormt komend weekeinde een van de hoogtepunten van het ‘Zandvoort Masters’-evenement op Circuit Park Zandvoort.

Verder lezen

Van Lagen en Catsburg in actie bij ADAC GT Masters-races

Nieuws

Jaap van Lagen en Nick Catsburg zullen, tijdens het Zandvoort Masters Weekend op 18, 19 en 20 september, meestrijden om de ADAC GT Masters-zeges met een Lamborghini.

Verder lezen

Sterke line-up van raceseries bij Zandvoort Masters Weekend

Nieuws

Op 18, 19 en 20 september worden racefans getrakteerd op een sterk internationaal autosport evenement: het Zandvoort Masters Weekend. Reken op de komst van zes stoere series!

Verder lezen

Terugblik op...de Historic Grand Prix

Race verslag

De aanwezigheid van de honderden bijzondere klassiekers op de paddocks van de Historic Grand Prix leverden evenzoveel verhalen op. Een van deze verhalen lees je in de Terugblik op de Historic Grand Prix.

Verder lezen

Gratis tickets voor Zandvoort Masters Weekend

Nieuws

Racefans met een passie voor spectaculaire autosport met indrukwekkende GT3 supercars en snelle Formule 3 bolides kunnen met plezier uitkijken naar het Zandvoort Masters Weekend op 18, 19 en 20 september. Inclusief kans op gratis entree!

Verder lezen

Vierde Historic Grand Prix Zandvoort bijzonder geslaagd met 52.500 bezoekers

Race verslag

De vierde editie van de Historic Grand Prix Zandvoort was op alle gebieden een succes. 52.500 toeschouwers genoten op Circuit Park Zandvoort van het driedaagse historische autosport- en demoprogramma.

Verder lezen

LIVE-stream Historic Grand Prix - zondag

Nieuws

Volg de LIVE stream van de laatste Historic Grand Prix-dag op deze site. En geniet vervolgens van prachtige wedstrijden in de Zandvoortse duinen.

Verder lezen

HGP laat autosportgeschiedenis drie dagen herleven

Nieuws

Circuit Park Zandvoort staat op 28, 29 en 30 augustus in het teken van de snelste en mooiste historische raceklassen en tot de verbeelding sprekende racedemo’s. De Historic Grand Prix Zandvoort laat de tijden van de Formule 1-races op het circuit herleven en pakt onder meer uit met een veld van ruim 40 ‘Le Mans’ bolides. De Historic Grand Prix Zandvoort is tegelijkertijd heel laagdrempelig. De toegangsprijzen beginnen bij 20 euro en iedere bezoeker is meer dan welkom in het rennerskwartier om de auto’s van dichtbij te bekijken.

Verder lezen

HGP zaterdag sluit af met GT's

Nieuws

De Historic Grand Prix Zandvoort duurt drie dagen, van vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus. Wie alleen op zondag komt, mist meer dan de helft van de races en demo’s. Op zaterdag vindt bijvoorbeeld de enige race van de spectaculaire Gentlemen Drivers plaats, met een veld van 35 GT’s. Voormalig Formule 1-coureur Giedo van der Garde en WTCC-ster Tom Coronel behoren tot de kanshebbers.

Verder lezen

BMW Classic demo bij Historic Grand Prix

Nieuws

BMW Group Classic presenteert een tiental bijzondere raceauto’s tijdens het demoprogramma van de Historic Grand Prix Zandvoort. De zonder uitzondering succesvolle raceauto’s worden op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus op Circuit Park Zandvoort bestuurd door Nederlandse en buitenlandse racecoryfeeën met BMW genen. Bezoek de Historic Grand Prix Zandvoort dus drie dagen lang.

Verder lezen

Organisatie klaar voor 4e editie Historic Grand Prix

Nieuws

De Historic Grand Prix Zandvoort verwelkomt ook dit jaar weer tot de verbeelding sprekende raceklassen met goedgevulde startvelden. Denk bijvoorbeeld aan meer dan 30 Formule 1-auto’s in het FIA Masters Historic Formula One Championship. Het demoprogramma wordt een lust voor oog en oor, met onder meer demo’s van BMW Classic en Formule 1-bolides van Michael Schumacher en Damon Hill. De Historic Grand Prix Zandvoort vindt plaats op 28, 29 en 30 augustus.

Verder lezen

Meer dan 40 sportscars bij Historic Grand Prix

Nieuws

Het FIA Masters Historic Sports Car Championship verschijnt met meer dan 40 ‘Le Mans’ bolides aan de start tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort. Het veld telt alleen al een stuk of elf Lola’s T70. De uursrace van de klasse, op zondag 30 augustus, belooft één van de meest spectaculaire hoogtepunten van het evenement te worden. Mis niets en bezoek de Historic Grand Prix Zandvoort drie dagen, van 28 tot en met 30 augustus!

Verder lezen

Terugblik op...het DTM weekend (3)

Race verslag

Het snackaanbod is uitgebreid met Bratwurst. Een vraag in het Nederlands wordt steevast beantwoord met ‘Wie bitte?’ Op de koplampen van de vrachtwagens achter de pitstraat is zelfs het kleinste vleugelfragment  van een dode mug verwijderd. Dat kan maar één ding betekenen: de DTM is in Zandvoort teruggekeerd. Dus kan René de Boer niet ver weg zijn.

Verder lezen

Terugblik op...het DTM weekend (2)

Race verslag

Het DTM-weekend bood niet alleen spektakel met de stoere DTM-bolides, maar het publiek werd ook nog op heel veel meer getrakteerd.

Verder lezen

Terugblik op...het DTM weekend

Race verslag

Het DTM weekend was een feest voor zowel de coureurs als voor de racefans. Op Circuit Park Zandvoort konden 31.000 bezoeker genieten van een show waar de vonken af sprongen.

Verder lezen

DTM - al 14 jaar spectaculair

Nieuws

De DTM komt dit weekend in actie op Circuit Park Zandvoort. Het is de vijftiende maal dat de spectaculaire raceserie op Zandvoort racet.

Verder lezen

DTM klaar voor drie dagen Zandvoort

Nieuws

De trucks zijn, de hospitality units staan er en de tribunes zijn gereed. En... de DTM auto's zijn er!

Verder lezen

F3 in actie bij DTM weekend

Nieuws

Naast de spectaculaire DTM-serie vormt het FIA EK Formule 3 het tweede hoofdnummer tijdens het DTM-weekend op Circuit Park Zandvoort.

Verder lezen

Win tickets voor de DTM

Nieuws

Doe mee met de DTM Prijsvraag en win tickets voor het DTM weekend op Circuit Park Zandvoort.

Verder lezen

Strijd om DTM-punten in Zandvoort

Nieuws

Van 10 t/m 12 juli is de spectaculaire DTM te gast op Circuit Park Zandvoort en door alle drie de merken zal worden gestreden om de punten

Verder lezen

DTM Tijdschema bekend gemaakt

Nieuws

Het tijdschema van het DTM weekend op Circuit Park Zandvoort is defintief vastgesteld. Benieuwd naar het programma? Lees dan verder!

Verder lezen

Italia a Zandvoort een groot succes

Race verslag

Italia a Zandvoort ‘driven by Max Verstappen’ was met 30.628 bezoekers een enorm succes. Lees hier het volledige verslag.

Verder lezen

Zandvoort klaar voor komst Max

Nieuws

Circuit Park Zandvoort is klaar voor Italia a Zandvoort ‘driven by Max Verstappen’. Max en Jos Verstappen verzorgen aankomende zondag met Jan Lammers en Arie Luyendijk diverse Formule 1-demonstraties.

Verder lezen

Raceprogramma DTM compleet

Nieuws

De series die aan het DTM weekend (10, 11 en 12 juli) zullen deelnemen zijn nu definitief geprogrammeerd.

Verder lezen

Max en Jos op zaterdag in Zandvoort

Nieuws

Max en Jos Verstappen, Jan Lammers en Arie Luyendijk zullen zaterdagavond om 20:00 uur in het centrum van Zandvoort een voorschot nemen op Italia a Zandvoort ‘driven by Max Verstappen’.

Verder lezen

Merkenclubs pakken uit op 28 juni

Nieuws

Italia a Zandvoort, driven by Max Verstappen verwelkomt op zondag 28 juni tientallen merkenclubs met vele honderden Italiaanse auto’s.

Verder lezen

Masters coureurs bij 24 uur Le Mans

Nieuws

Over 100 dagen wordt er op Circuit Park Zandvoort volop gestreden om de titel Master of Formula 3. De race heeft veel coureurs een succesolle carriere opgeleverd. Zo is er een groot aantal coureurs actief bij de 24 uur van Le Mans.

Verder lezen

Italia a Zandvoort ‘driven by Max Verstappen’ aaneenschakeling van genietmomenten

Nieuws

Italia a Zandvoort, driven by Max Verstappen biedt veel meer dan de Formule 1-demonstraties met onder meer Max Verstappen. Op zondag 28 juni komen bijna 30 merkenclubs met hun Italiaanse auto’s naar Circuit Park Zandvoort. Alle auto’s, van Ferrari’s en raceauto’s tot en met de Fiat Topolino, zijn in de paddocks en op het snelle asfalt te bewonderen.

Verder lezen

2 DTM races bij DTM weekend

Nieuws

Met maar liefst 24 gelijkwaardige DTM bolides en 2 races in het weekend wordt de 15e editie van het DTM Weekend op Circuit Park Zandvoort weer een echt autosport-feest.

Verder lezen

Terugblik op...de Pinksterraces

Race verslag

Het publiek kwam ogen en oren te kort bij de twee races van de KIA Lotos Race. Een Poolse merkencup met gelijkwaardige KIA Picanto's. Een verslag.

Verder lezen

Extra F1 demo bij Italia a Zandvoort

Nieuws

Arie Luyendijk en Jan Lammers verzorgen op zondag 28 juni Formule 1-demo’s tijdens Italia a Zandvoort driven by Max Verstappen.

Verder lezen

Terugblik op... met Peter Kox

Race verslag

Tijdens de Hankook 12H Zandvoort kwam een groot aantal bekende en professionele coureurs aan de start. Een van hen was Peter Kox die zich in de strijd mocht mengen met de krachtige Ferrari 458 GT3. Lees verder voor een terugblik.

Verder lezen

LIVE stream Hankook 12H Zandvoort

Nieuws

Volg de LIVE stream van de Hankook 12H Zandvoort op Circuit Park Zandvoort. De eerste 3 uur worden verreden op vrijdag. Op zaterdag worden de resterende 9 uur verreden. Mis het spektakel niet!

Verder lezen

Formule 1 demo Max & Jos Verstappen

Nieuws

Tijdens Italia a Zandvoort driven by Max Verstappen zal niet alleen de talentvolle Max Verstappen een F1 demo geven, maar ook Jos Verstappen zal met een Formule 1 bolide in actie komen.

Verder lezen

LIVE-stream Pinksterraces - 24 mei

Nieuws

De live stream van de Pinksterraces is online vanaf 11.30 op zondag 24 mei. Bekijk de races van o.a. de Ribank Mazda MaX5 Cup en de Competition102 GT4 European Series.

Verder lezen

Livestream Pinksterraces

Nieuws

Volg de actie met de Competition102 GT4 European Series live! De eerste race op zaterdag is LIVE online te volgen. Benieuwd naar het spektakel? Klik dan snel verder.

Verder lezen

CPZ breekt met traditie

Nieuws

Op zaterdag 23 en zondag 24 mei worden de Pinksterraces verreden. Op maandag 25 mei, de bekende tweede Pinksterdag, zullen er geen Pinksterraces zijn.

Verder lezen

Marcel Albers Memorial Trophy

Nieuws

De line-up voor de Pinksterraces is met de komst van de Marcel Albers Memorial Trophy definitief vastgesteld. De Memorial Trophy is de zesde serie van het internationale raceweekend dat op 23 en 24 mei zal plaats vinden.

Verder lezen

Terugblik op... de Paasraces

Race verslag

Hier was bijvoorbeeld het Truckrace-team van Mark West met coureur Graham Powell volop aan het strijden op het circuit. Lees hier meer over het hun prestaties tijden de Paasraces.

Verder lezen

Max Verstappen komt naar Zandvoort

Nieuws

Op zondag 28 juni geeft Max Verstappen samen met Scuderia Toro Rosso een Formule 1-show op Circuit Park Zandvoort tijdens het evenement Italia a Zandvoort.

Verder lezen

13 & 14 juni: Cycling Zandvoort

Nieuws

De derde editie van Cycling Zandvoort vindt dit jaar plaats op 13 en 14 juni. Dat wordt weer een weekend vol fietsplezier!

Verder lezen

Nieuwe Safety Car op Zandvoort

Nieuws

Met de Paasraces startte traditioneel het nieuwe autosportseizoen op Circuit Park Zandvoort. Tegelijkertijd werd de nieuwe ‘Safety Car’ op het circuit in gebruik genomen: een BMW M6 Coupé.

Verder lezen

Ga voor de uitdaging: haal je racelicentie!

Nieuws

Wil je de benzine door je aderen voelen gieren? Wellicht is dan een definitieve stap in de wereld van de autosport precies datgene wat je zoekt.

Verder lezen

Race Experience

Nieuws

Bij Bleekemolens Race Planet mag iedereen met een rijbewijs B helemaal zelf in heel veel spectaculaire voertuigen rijden op Circuit Park Zandvoort.

Verder lezen

Paasraces (4&6 april)

Nieuws

Op zaterdag 4 en maandag 6 april worden op Circuit Park Zandvoort de traditionele Paasraces georganiseerd met een gevarieerd programma.

Verder lezen

7 maart: Final 4

Nieuws

Op zaterdag 7 maart zal op Circuit Park Zandvoort de Final 4 worden verreden. De vier uur durende wedstrijd is de finalerace van het Winter Endurance Kampioenschap 2014-2015.

Verder lezen

Pirelli Rally Festival

Nieuws

Op zaterdag 28 februari kunnen autosportliefhebbers genieten van het gratis toegankelijke Pirelli Rally Festival. Let's go off-road!

Verder lezen

Kalender 2015 bekend gemaakt

Nieuws

Circuit Park Zandvoort presenteert een boeiende en afwisselende kalender voor seizoen 2015. Benieuwe welke top-events op de kalender staan? Lees dan snel verder.

Verder lezen

Sponsors