-

Jaarkaart

Omdat je Circuit Zandvoort wilt blijven bezoeken
UPDATE

Vanwege de corona-maatregelen kan een aantal evenementen niet doorgaan op de geplande datum en is nog onduidelijk wanneer evenementen weer toegankelijk zijn voor publiek. Omdat hierdoor de jaarkaart nog niet gebruikt kan worden, heeft Circuit Zandvoort besloten om in 2020 geen jaarkaarten te verkopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u een regelmatige bezoeker van Circuit Zandvoort? Dan is de Circuit Zandvoort jaarkaart geknipt voor u. Niet meer wachten voor de kassa’s, maar direct doorlopen en bovendien bespaart u veel geld.

Net als voorgaande jaren, hebben vaste Circuit Zandvoort-bezoekers in 2020 de mogelijkheid om een voordelige jaarkaart aan te schaffen. De jaarkaart is geldig* vanaf medio mei 2020 tot en met december 2020.

In 2020 zijn er twee soorten jaarkaarten; de paddock-jaarkaart en de kinder-jaarkaart. Beide kaarten geven toegang tot zowel de hoofdtribune, het buitenterrein en de binnenterreinen van het evenement.

De jaarkaart is o.a geldig tijdens de volgende seizoenshighlights:

  • 29 – 31 mei Pinksterraces
  • 26 – 28 juni GT World Challenge Europe powered by AWS
  • 4 – 5 juli British Race Festival
  • 21 – 23 augustus ADAC GT Masters
  • 4 – 6 september Historic Grand Prix

* De Circuit Zandvoort Jaarkaart is in 2020 geldig bij alle publieksevenementen met uitzondering van de Heineken Formula One Dutch Grand Prix en Supercar Sunday. Raadplaag ook het hoofdstuk “Afhalen Jaarkaart” voor informatie over het afhalen van uw jaarkaart. De jaarkaart wordt niet per post verstuurd.

Je kunt de jaarkaart ophalen bij de receptie op Circuit Zandvoort tijdens kantooruren of bij de hoofdkassa tijdens een van bovenstaande publieksevenementen. Dit kan vanaf 7 werkdagen nadat de betaling is ontvangen.

Contact