Ansho Bijlmakers - GP Elite

Baanverhuur

Bekijk de mogelijkheden!

Het evenemententerrein van Circuit Zandvoort is 365 dagen per jaar beschikbaar voor diverse evenementen en activiteiten. Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een bijzondere presentatie of wilt u exclusief met uw zakenrelaties op het legendarische circuit rijden? Dan bent u bij Circuit Zandvoort aan het juiste adres.

Circuit Zandvoort beschikt over een uniek circuittraject, dat door veel coureurs wordt geroemd vanwege de unieke ligging, de uitdagende bochten en de bijzondere accommodatie. Een bezoek aan Circuit Zandvoort blijft dan ook lang in het geheugen, ongeacht of de locatie wordt bezocht als deelnemer, genodigde, organisator of toeschouwer.

Mogelijkheden

Gedurende het jaar zijn diverse accommodatie-onderdelen van Circuit Zandvoort voor verhuur beschikbaar. U kunt daarbij denken aan:

  • Grand Prix circuit (4,300 km)
  • Grand Prix circuit met chicane (4,320 km)
  • Paddock 2
  • Parking A
  • Parking B
  • Parking C

Ook andere zaken als pitboxen, VIP-ruimtes en Media Centre zijn te huur en voor verschillende doeleinden inzetbaar.

Huurperiodes

Het evenemententerrein van Circuit Zandvoort is per dag te huren. Maar ook voor kleinschaligere activiteiten is het circuit in dagdelen te boeken. Circuit Zandvoort is het gehele jaar beschikbaar voor verhuur, waarbij in januari, februari, november en december lagere tarieven gelden.

Contact
Wilt u de mogelijkheden van baanhuur op Circuit Zandvoort bespreken? Wij gaan graag het gesprek met u aan en nemen contact met u op.
Contact