Essay Produkties

Food + Drinks

Maak van jouw dag een smakelijk bezoek

Op Circuit Zandvoort zorgt het bijzondere circuittraject niet alleen voor een geweldige ervaring, ook het eten en drinken prikkelt alle zintuigen! Kom eens proeven bij een van deze eat & drink hotspots!

Mickey's Bar

Mickey’s is tijdens baanactiviteit dagelijks geopend van 8:30 tot 17:30.

Aan het einde van het pitsgebouw van Circuit Zandvoort ligt de Mickey’s Bar, een gezellig en sfeervol racecafé. Een plek van voelbare historische betekenis, maar dan met een actuele twist.

Bernie's Bar & Kitchen

Dagelijks open voor ontbijt, lunch en diner – 1e etage pitsgebouw – nabij pitbox/garage 25)

Aan het einde van het pitsgebouw van Circuit Zandvoort ligt Bernie’s, het nieuwe restaurant met uitzicht over de befaamde Tarzanbocht. Een plek van voelbare historische betekenis, maar dan met een nieuwe en verbeterde formule. Bij Bernie’s ontsnap je even helemaal aan de drukte, zonder er een seconde van te missen. Of er nu wel of geen competitie op het asfalt is. In november, december, januari en februari zijn er aangepaste openingstijden. Kijk hiervoor op www.bernies.nl.

Bernie's Beach Club

Open gedurende lente en zomer – Boulevard Barnaart 67 – open in Google Maps

Voor vakantie in eigen land kies je deze zomer Bernie’s Beach Club als bestemming, gelegen aan de Boulevard Barnaart in Zandvoort. Of gewoon voor een gezellige dagafsluiting met vrienden of collega’s. Met een eigen parkeerterrein, ligbedden en een heerlijk zwembad geniet je er in alle rust van het seizoen.

Heineken® Paddock Bar

Een bar in Heineken® thema gelegen op het paddock nabij de tunnel-entree.  Geopend tijdens grote evenementen.

Contact