-
Essay Produkties

Toegankelijkheid

voor mindervalide bezoekers
Informatie

CM.com Circuit Zandvoort wil graag dat alle racefans zich welkom voelen en net zo van het racespektakel kunnen genieten als elke andere bezoeker. Op deze pagina treft u aanvullende informatie aan voor mindervaliden, waarbij CM.com Circuit Zandvoort haar verantwoordelijkheid omtrent faciliteiten voor mindervaliden erg serieus neemt. Mocht u dan ook vragen hebben omtrent faciliteiten voor mindervaliden, of opmerkingen ter verbetering, dan kunt u deze richten aan info@circuitzandvoort.nl of u maakt gebruik van onderstaand contactformulier. 
Zichtlocaties voor rolstoelhouders

Rolstoelhouders hebben (indien voorzien van de juiste toegangsbewijzen) toegang tot het gehele paddockterrein waar de raceteams staan opgesteld. Ook zijn er speciale zichtlocaties waar mindervaliden bovenop de actie zitten en niets meer missen van het spektakel op de baan. Deze locaties worden na het voltooien van de verbouwingswerkzaamheden bekend gemaakt.

 

Parkeerplaatsen
Achter de hoofdtribune (op Parking A) is een beperkt aantal gereserveerde parkeerplaatsen op verharde ondergrond beschikbaar. Om hier te parkeren dient bij uw auto een geldige mindervalidenparkeerkaart zichtbaar te zijn. Om te kunnen parkeren dient u rekening te houden met het type evenement wat u wenst te bezoeken.

  • bij de GT World Challenge Europe, ADAC GT Masters en Historic Grand Prix dient u voorafgaand aan het evenement tijdig (minimaal 2 weken van tevoren) een aanvraag voor een parkeerplaats in te dienen via het online formulier (onderaan deze pagina).
  • bij de Pinksterraces en het British Race Festival kunt u zich met uw Europese mindervalidenparkeerkaart melden bij de hoofdingang. Medewerkers verwijzen u naar de juiste parkeerzone (zolang er plaatsen beschikbaar zijn).
  • bij breedtesport-races (o.a. WES en DNRT) kunt u doorgaans parkeren op Paddock. Dit is mede afhankelijk van de parkeerindeling die organisatoren/huurders op het evenemententerrein hanteren.

 

Twijfelt u? Neem dan liefst 2 weken vooraf contact op via info@circuitzandvoort.nl.
N.B. Heeft u geen geldigde Europese mindervalidenparkeerkaart/gehandicaptenparkeerkaart, dan kunt u helaas geen gebruik maken van de speciale parkeerplaatsen op Parking A. Wel kunt u bij GT World Challenge Europe, ADAC GT Masters, en Historic Grand Prix gebruik maken van de gratis Kiss & Ride locatie bij Paddock Office (Parking C) om personen dichtbij het evenemententerrein af te zetten.

Bestellen van kaarten voor rolstoelhouders
U dient uw persoonlijke toegangskaart(en) te kopen in de voorverkoop. Bestellen van reguliere entreekaarten kan via de online ticketmodule of bij een van de 400 Primera winkels. Mocht de rolstoelhouder speciale medische assistentie nodig hebben, dan kan dit worden gemeld aan CM.com Circuit Zandvoort via info@circuitzandvoort.nl. Indien er medische bijzonderheden zijn, dan verzoeken wij u dit uiterlijk 2 weken voorafgaand aan het evenement te melden.

Aanvraag-formulier
Aanvraagformulier reservering mindervaliden-parkeerplaats. Let op: om gebruik te maken van de mindervaliden parking is de aanschaf van een regulier parkeerticket verplicht. Deze kunt u aanschaffen op locatie.
vul hier uw telefoonnummer in, zonder spaties of koppeltekens
Indien u voor een tweede dag een aanvraag wenst in te dienen, dan zal hiervoor een nieuwe formulier gebruikt moeten worden
Click or drag a file to this area to upload.
Maximaal 10 MB | Indien uploaden niet lukt, dient u de digitale kopie van de Europese gehandicaptenparkeerkaart z.s.m. na te sturen naar info@circuitzandvoort.nl.
Contact