-

Media accreditatie formulier

Informatie

Voor de meeste evenementen op CM.com Circuit Zandvoort kunt u via onderstaand formulier media accreditatie aanvragen. U wordt verzocht het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Tevens kunt u een digitale kopie van uw perskaart of ID-kaart toevoegen. Na ontvangst van het formulier zal uw aanvraag in behandeling worden genomen. Raadpleeg voordat u het formulier invult de media accreditatie criteria. Hier staat ook meer informatie over de deadlines. Wenst u zich aan te melden voor een evenement of activiteit wat niet in de lijst staat, neem dan contact op met media@circuitzandvoort.nl.

Ongeveer vijf weken voorafgaand aan het betreffende evenement, wordt de accreditatie geopend. Bij niet-publieksdagen, zoals vrij rijden en testdagen, start de aanmeldingstermijn ongeveer drie weken voorafgaand aan de activiteit.

Let op! Vanwege de Covid-19 situatie is het aantal beschikbare media accreditaties zeer beperkt (en dit kan per event verschillen). Het indienen van een aanvraag garandeert niet dat accreditatie wordt verleend. Media vertegenwoordigers dienen zich dit te beseffen voordat zij een aanvraag indienen. Daarnaast dienen zij te begrijpen dat een accreditatie voor een eerder evenement geen garantie is om geaccrediteerd te zijn voor volgende evenementen. Tot slot is het bij een aantal evenementen vereist dat er een aanmelding per dag nodig is.

Formulier
Media accreditatie formulier

Reminder
Het is bij een aantal evenementen vereist dat er een aanmelding per dag nodig is.

Persoonlijke gegevens

//

Informatie opdrachtgever / bedrijf

Hier kunt u het inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel invullen

Aanvullende informatie

Click or drag a file to this area to upload.
Upload hier uw perskaart / redactionele opdracht / bewijsdocumenten | Let op! Max. bestandsgrootte: 2 MB
Click or drag a file to this area to upload.
Upload hier uw extra document (perskaart / redactionele opdracht / bewijsdocumenten) | Let op! Max. bestandsgrootte: 2 MB

Ik heb alle accreditatievoorwaarden gelezen en begrepen. Ik accepteer alle veiligheidsregels zoals gesteld bij de media accreditatie criteria en bevestig dat mijn aanvraag voldoet aan deze criteria. Tevens vrijwaar ik Circuit Zandvoort van elke aansprakelijkheid, omdat mijn bezoek aan Circuit Zandvoort geheel op eigen risico is.

Checklist

Wilt u media accreditatie aanvragen? Houd dan deze checklist bij de hand.

  1. zijn alle gegevens correct ingevuld?
  2. is de accreditatie-deadline nog niet verstreken?
  3. heb ik de volgende documenten gereed om bij de aanvraag te voegen?
  • digitale kopie erkende perskaart
  • digitale brief van opdrachtgever
  • digitale kopie van professionele verzekering
  • overzicht van eerdere publicaties
  • statistieken (oplage / webstatistieken)

 

U kunt bovenstaande zaken toevoegen via het online formulier of per e-mail aanleveren bij media@circuitzandvoort.nl.

Contact