-
Myevision

Rijden met je eigen motorfiets

op Circuit Zandvoort
Mogelijkheden

Ga jij graag met de motorfiets op pad? Wil jij de ultieme adrenline kick met je helm op en motorpak aan ervaren? Schrijf je dan in voor een van de motordagen die op Circuit Zandvoort worden georganiseerd. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 

Motorsport Lifestyle

Welke motorliefhebber droomt er nu niet van om eens met de eigen motorfiets op het Zandvoortse asfalt te rijden? Naast de ultieme kick en een fantastische ervaring, is het natuurlijk ook geweldig als je na een dag rijden meer weet over het rijgedrag van je motorfiets.

Of je nu beginner bent of juist al vele jaren actief in tijdens motordagen op verschillende circuits… Motorsport Lifestyle heeft voor iedere motorrijder een passend programma.

Afhankelijk van je ervaring wordt ingedeeld in een divisie, waarbij Divisie I is gereserveerd voor de beginnende motorrijders en Divisie IV is gereserveerd voor de echte snelheidsduivels. Voordat men zich inschrijft voor Divisie IV, wordt wel een Circuit Motorsport Training of motorwegrace-licentie aanbevolen. Kijk voor meer informatie op  www.motorsportlifestyle.nl

Motorraces op Zandvoort
In het bezit van een KNMV of MON-motorrace licentie en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan in voor een van de motorraces op Circuit Zandvoort. De klasse waarbij men wordt ingedeeld is afhankelijk van het type motorfiets, rondentijden en ervaring. Kijk voor meer informatie op  www.rszmotorsport.nl.

RaceCracks

Natuurlijk kun je met je motorfiets ook terecht bij www.racecracks.nl. Racecracks verzorgt trainingen voor de rijders die normaal gesproken op straat rijden met hun motor. Dit zijn veilige en leerzame trainingen waarbij deze rijders basis-vaardigheden leren voor het rijden op circuits. Ieder kan op zijn eigen tempo rijden. Er zijn ook snellere instructie niveaus bij Racecracks met uiteindelijk ook sessies met vrij rijden.

 

Bochtentraining voor straatmotoren
Bij Motor Circuit Training kan je onder begeleiding rijden op dit fantastische circuit. De instructeurs zullen je begeleiden, coachen, de ideale lijn voorrijden en feedback geven. Deze trainingen zijn in de avonduren en speciaal voor de gewone motorrijden met een straatmotor! Meer informatie: https://motorcircuittraining.nl/product-categorie/circuit-zandvoort/

Vrij rijden met eigen motorfiets

Naast de mogelijkheid tot vrij rijden met de motorfiets op eerder genoemde dagen, kan men ook met de tweewieler terecht op de avonden van de MAC Zandvoort. Een basisvoorwaarde hierbij is wel dat men lid is van de motorclub. Meer informatie hierover is te vinden op  www.maczandvoort.nl. Ook bij de  Motorsportschool Holland kan men terecht voor circuittrainingen en vrij rijden, evenals bij de Duitse organisator  Dannhoff Motorsport. Daarnaast organiseren de medewerkers van Trackdays.be dagen voor motorrijders op Circuit Zandvoort.

Tot slot biedt RSZ Motorsport niet alleen races, maar ook Vrij Rijden voor motorrijders. Voor € 30,00 kan men met eigen motorfiets aan een sessie van 20 minuten. http://www.rszmotorsport.nl/info-vrij-rijden/.

Contact