Jumbo PR

Partnerships

Verbind uw merknaam aan populaire events

Er is eigenlijk geen betere plek waar u uw merk (of bedrijf) het beste in de picture kunt zetten, als bij een van de publieksevenementen van Circuit Zandvoort. Zo kunt u naamgever worden van de Paasraces, maar kan ook worden gekozen voor de naamsadoptie van andere evenementen op Circuit Zandvoort.

 

Val op en wordt ‘talk of the town’

Evenementen als de Paasraces, Pinksterraces en Finaleraces zijn begrippen die bekend zijn bij een groot en breed publiek. Regelmatig wordt op social media of internetfora over deze en andere evenementen van Circuit Zandvoort gesproken. En laat nu juist ook hier een kans liggen voor merken en bedrijven. Zo is het mogelijk om hoofdsponsor en tevens naamgever te worden van een van deze evenementen. In verschillende persberichten, nieuwsberichten en commercials zal de nieuwe evenementennaam breed bekend gemaakt worden. Het meest recente voorbeeld is natuurlijk de Jumbo Racedagen.

 

Veel mogelijkheden op “uw eigen” evenement

Als hoofdsponsor komt u ook in aanmerking voor een fiks aantal toegangskaarten, die u aan uw eigen relaties of gasten kunt uitreiken. Of nog beter, verwerk deze toegangskaarten in consumentenacties! Ook tijdens de evenementen zijn er talloze mogelijkheden. Bijvoorbeeld een exclusieve Grid Walk die uitsluitend voor uw VIP-gasten is opgesteld, of een speciale Track Time sessie waar uw genodigden met hun eigen auto op het circuit kunnen rijden. Of is een spectaculaire demonstratie meer een ingeredient wat u in het raceprogramma zou willen zien? Wij denken graag met u mee.

Contact
Interesse?

Neem contact op met de afdeling Sales & Promotion, 023-5740 740 of welkom@circuitzandvoort.nl

Contact