-
Ansho Bijlmakers - GP Elite

Rijden met je eigen auto

De ultieme kick!

Ook is het mogelijk om met je eigen auto een aantal ronden over CM.com Circuit Zandvoort te rijden. Er zijn meerdere dagen waarop dit mogelijk is. Ook zijn er verschillende aanbieders.

RSZ Vrij Rijden

Altijd al eens op het circuit willen rijden, zonder veel poes pas? Breng dan eens een bezoek aan een van de vele Vrij Rijden-dagen op CM.com Circuit Zandvoort. Voor slechts € 40,00 kan elke liefhebber zich 20 minuten uitleven op de Zandvoortse racepiste.

De Vrij Rijden-dagen kennen drie divisies. De toerklasse staat open voor iedereen met een standaard straatauto, waarbij een kennismaking met het circuit, op een verantwoord tempo centraal staat. Een racelicentie is niet verplicht, evenals voor de sportklasse, waar de snellere straatauto’s en semi-raceauto’s op de baan verschijnen. Hier ligt het tempo iets hoger.

Ook voor dames en heren met een racelicentie heeft Vrij Rijden de nodige aandacht. Voor hen worden de bekende Supersport-sessies georganiseerd.

Benieuwd naar de voorwaarden en de kalender met flitser-vrije dagen van Vrij Rijden? Klik hier.

Driving-Fun

Driving-Fun.com organiseert al enkele jaren trackdays op CM.com Circuit Zandvoort. De dagen van Driving-Fun.com staan niet alleen bekend om de gemoedelijke sfeer, maar ook om het open-pitlane principe. Deelnemers betalen niet per sessie, maar per dagdeel. Binnen dat dagdeel mag de deelnemers zelf bepalen wanneer hij/zij de baan op gaat en hoeveel ronden er gereden worden.

Op voorwaarde dat alle deelnemers respect hebben voor de geluidsnormen, de veiligheid, de vlagsignalen en het eigen en andermans materiaal, is er ruime gelegenheid om veel ‘fun’ te beleven aan de trackdays van Driving-Fun.com. Naast trackdays, zijn er ook avondsessies, met hetzelfde open pitlane principe.

Klik hier voor een overzicht met de Driving-Fun.com trackdays.

GP Elite

Ook GP-Elite is actief op CM.com Circuit Zandvoort met een reeks aan Track Days. Alle Trackdays van GP Elite hebben een exclusief karakter, door het maximaal aantal deelnemers wat zij hanteren. Naast de reguliere dagen, waarop particulieren met hun eigen auto (ongeacht merk) op Circuit Zandvoort kunnen rijden, organiseert GP-Elite ook dagen voor uitsluitend Porsche rijders. Dat maakt de beleving nog exclusiever.

Klik hier voor meer informatie over GP-Elite.

Andere aanbieders

Er zijn meer organisaties actief op CM.com Circuit Zandvoort. Denk daarbij aan Driversdays.nl, Gummen.org en Aegis Trackdays. Kijk op de websites van de betreffende organisator voor een overzicht van beschikbare data.

Ansho Bijlmakers - GP Elite
Contact