-
Rick Smulders Boek een rondleiding op het Circuit van Zandvoort

Rondleidingen

Zie het circuit zoals nooit tevoren
Rondleiding*

Met een rondleiding op Circuit Zandvoort krijgt u een uniek kijkje achter de schermen. Kom meer te weten over de geschiedenis van het circuit, de afkomst van de bochtnamen en de legends die op Circuit Zandvoort gereden hebben. Neem daarnaast een kijkje in de pitboxen waar de auto’s geprepareerd worden voor de races en zie hoe meldingen binnenkomen op Race Control en hoe de veiligheid vanuit de toren gecoördineerd wordt. Je krijgt tevens toegang tot de pitlane waar het mogelijk is om een groepsfoto te maken op het podium.

Rondje circuit*

Met de gehele groep een rondje over het circuit ervaren? Dat kan met onze Official-bus (maximale capaciteit is 36 personen). Neem daarnaast een gastspreker mee en hoor meer over bijvoorbeeld de geschiedenis van het circuit, de perfecte racelijnen en de herkomst van de bochtnamen. Voor deze activiteit dient reeds een circuitprogramma geboekt te zijn via Circuit Zandvoort of een van de partners.

* Deze activiteiten kunnen alleen geboekt worden door groepen vanaf minimaal 15 personen.

Contact

Meer informatie ontvangen?

Wilt u de mogelijkheden voor uw evenement of activiteit bespreken? Wij denken graag met u mee en nemen contact met u op. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen via: 023 5740 740.
Contact