flag EN

Duty Manager

Formule 1-circuit zoekt Duty Manager

CM.com Circuit Zandvoort, was nog nooit zoveel in het nieuws. Hét moment om aan boord te komen. Een organisatie met een grote ambitie in uitvoering! CM.com Circuit Zandvoort, met haar rijke auto(sport) heritage, ontwikkelt zich als brede business en leisure evenementenlocatie, met in de nabije toekomst uitbreiding van congres- en events faciliteiten.

Vanwege de toename van de activiteiten en herverdeling van de werkzaamheden van de afdeling op het racecircuit is CM.com Circuit Zandvoort op zoek naar uitbreiding van het operationele team en zoekt hiervoor een geschikte duty manager. Je werkplek bevindt zich in het hart van de dagelijkse circuit operatie.

Geen dag is hetzelfde. Op ons circuit ontvangen we een variëteit aan bezoekers en organisatoren. Van gasten voor bijvoorbeeld een activiteit op de baan, een vergadering of congres, een SIM-race in Racesquare, een bezoek aan bar Mickey’s, een Europese race, tot natuurlijk de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Jij start de dag en opent de deuren! Je ondersteunt bij het opbouwen van evenementen. Dagelijks ben jij het gezicht van het Circuit en ontvang je met veel enthousiasme onze gasten. Daarnaast verricht je kleine administratieve taken: dagrapporten schrijven, uitgifte formulieren verzorgen en rapporteren aan collega’s, zodat er een goede overdracht is binnen je team.

Waar kom je te werken?

CM.com Circuit Zandvoort is volop in ontwikkeling. Met het 4,3 kilometer lange Grand Prix Circuit, 25 pitboxen, 2 ruime paddocks, 15 VIP-ruimtes, een compleet gemoderniseerd media center, 3 parkeerterreinen en 2 nieuwe circulaire zakelijke evenementenlocaties (Dutch Grand Prix-lounge, Founders Lounge en de Champions Lounge) is Circuit Zandvoort - met haar rijke heritage - veruit de meest veelzijdige plek aan de Noordzee.

Wat neem je mee?

 • Opleidingsniveau: Minimaal afgeronde MBO opleiding.
 • Je bent flexibel ingesteld, waarbij werken in de avonduren en weekenden geen beperking is.
 • Van nature ben je een aanpakker en stressbestendig.
 • Je communiceert duidelijk; Je bent een verbindende schakel in het operationele team.
 • Je bent representatief en van nature gastvrij en servicegericht.
 • Je hebt een 8+ mentaliteit, je legt de lat dus altijd hoog!

Wat biedt CM.com Circuit Zandvoort jou?

 • Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid.
 • Een fulltime dienstverband (40 uur) met 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen ons operationele team.
 • Een dynamische omgeving in een organisatie die sterk in ontwikkeling is.

Hoe nu verder?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Stuur jouw CV en motivatie graag via sollicitatie@circuitzandvoort.nl. Ook voor meer informatie over deze vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partners from CM.com Circuit Zandvoort

More about our partners