Maixe Sportscar2

Historic Grand Prix Zandvoort (Update)

4 - 6 September 2020 TICKETS

Intro

Due to the current corona measures, the Historic Grand Prix in 2020 cannot be organized in the usual way. The programme has been adapted and the number of tickets available is limited. Day tickets are available for € 25,00 each. For the youngest racing fans, the children’s ticket for only € 1,00 remains applicable.

Because the program will be adjusted, the organization of the Historic Grand Prix has decided to use an amended ticket structure for the 2020 edition. This ticket structure (and with that the ticket pricing) fits better with the current event approach (not like visitors are used to from the Historic Grand Prix) and the limited number of tickets.

Line-up

The line-up for this event is formed by the following series:

  • Masters Historic Formula One
  • Masters Historic Sports Cars
  • Masters Endurance Legends
  • Gentlemen Drivers (GT’s Pre ’66)
  • Pre’66 Touring Cars
  • NK RECO GTTC
  • FHR 100 Meilen Trophy
  • Kampf der Zwerge
  • NK HARC ’82-’90
  • FHR Dunlop Historic Endurance Cup
  • Historic Monoposto Racing

Time schedule

The time schedule (version 6) for the Historic Grand Prix 2020 is available below.
Please note! Because of the current Covid-19 situation, this timetable can be changed on a daily basis. The complete programme is subject to changes.

Friday 4 September
09:00 – 09:20Masters Historic Formula OneFree Practice, 20 minutes
09:30 – 09:50NK RECO GTTCQualification, 20 minutes
10:00 – 10:40Aston Martin Masters Endurance LegendsFree Practice, 40 minutes
10:50 – 11:15100 Meilen TrophyQualification 1, 25 minutes
11:25 – 11:50Masters Historic Sports CarsFree Practice, 25 minutes
12:00 – 12:20Kampf der ZwergeQualification 1, 20 minutes
12:20 – 13:20Break
13:40 – 14:05Masters Historic Formula OneQualification, 25 minutes
14:15 – 14:35HARC NK82-90Qualification, 20 minutes
14:45 – 15:10Dunlop Historic Endurance Cup (HEC/HTGT/Pre ’66)Qualification 1, 25 minutes
15:20 – 16:00Aston Martin Masters Endurance LegendsQualification, 40 minutes
16:10 – 16:35100 Meilen TrophyQualification 2, 25 minutes
16:45 – 17:05Historic Monoposto RacingQualification 1, 20 minutes
Saturday 5 September
09:00 – 09:40Masters Gentlemen DriversQualification, 40 minutes
09:55 – 10:15Historic Monoposto RacingRace 1, 20 minutes
10:30 – 11:00Masters Historic Sports CarsQualification, 30 minutes
11:15 – 11:40HARC NK82-90Race 1, 25 minutes
11:55 – 12:20Kampf der ZwergeQualification 2, 20 minutes
12:35 – 13:15Aston Martin Masters Endurance LegendsRace 1, 40 minutes
13:30 – 13:55NK RECO GTTCRace 1, 25 minutes
14:10 – 14:40100 Meilen TrophyRace 1, 30 minutes
15:00 – 15:25Masters Historic Formula OneRace 1, 25 minutes
15:40 – 16:05Dunlop Historic Endurance Cup (HEC/HTGT/Pre ’66)Qualification 2, 25 minutes
16:20 – 16:45Kampf der ZwergeRace 1, 25 minutes
17:00 – 17:20Historic Monoposto RacingQualification 2, 20 minutes
Sunday 6 September
08:45 – 09:10NK RECO GTTCRace 2, 25 minutes
09:25 – 10:55Masters Gentlemen DriversRace, 90 minutes
11:10 – 11:30Historic Monoposto RacingRace 2, 20 minutes
11:45 – 12:25Aston Martin Masters Endurance LegendsRace 2, 40 minutes
12:40 – 13:05Kampf der ZwergeRace 2, 25 minutes
13:25 – 13:50Masters Historic Formula OneRace 2, 25 minutes
14:05 – 14:35100 Meilen TrophyRace 2, 30 minutes
14:55 – 15:55Masters Historic Sports CarsRace, 60 minutes
16:10 – 16:35HARC NK82-90Race 2, 25 minutes
16:50 – 18:50Dunlop Historic Endurance Cup (HEC/HTGT/Pre ’66)Race, 120 minutes

Tickets

Type ticketOnline pre-sale
Day Ticket – Friday€ 25,-
Day Ticket – Saturday€ 25,-
Day Ticket – Sunday€ 25,-

Below you see the table for children (4 – 11 years). Children under 4 years, have free access to the complete event.

Type ticketOnline pre-sale
Day Ticket – Child – Friday€ 1,-
Day Ticket – Child – Saturday€ 1,-
Day Ticket – Child – Sunday€ 1,-

Visitors information

Boulevard Entrance: The entrance at the Boulevard Barnaart (also known as side entrance) is not accessible for this event. Visitors coming from the boulevard should use the Main Entrance.
General admission area: Because of construction works, the general admission area on the outside of the track, has been closed for visitors during this event. The Main Grandstand next to the main straigth will be open.
Event area open: From 8.00 Hrs
Event area closed: At 20.00 Hrs
Catering: Open at various locations at the event area
Toilets: Open on various locations (free of charge)
Disabled visitors: There is a limited amount of parking spaces available for disabled visitors. Reservations and proof of disability should be send to info@circuitzandvoort.nl. Also see this page.
Parking – Parking A: Only accesible for invited guests with valid parking invitation.
Parking – Parking B: See parking C
Parking – Parking C: Limited parking space available. Parking tickets available for € 15,00 per day at the entrance of Parking C (advise: buy them in ONLINE pre-sale). When the limited parking space of Parking C is full, spectators are adviced to use the parking spaces near the Boulevard. Be even smarter and take the public transport!
Animals: Animals are not allowed at Circuit Zandvoort. There is a exception for guide dogs. Please contact us before your visit via info@circuitzandvoort.nl.
Drones: The use of drones is strictly forbidden (for both private individuals and companies), without prior written permissions of Circuit Zandvoort
PIN/ATM: Unfortunately, no PIN/ATM services are availble. However, some selected food/drink areas (incl. Mickey’s Bar, Heineken Paddock Bar and Bernies), do provide the possibility to pay with PIN.
Main Grandstand: The Main Grandstand is accessible for all visitors, no matter what kind of ticket they have. Seats are available on ‘first come, first serve’-base. Please be aware of the covid-19 measures and keep 1,5m social distance.
Paddock Hill Grandstand: The hill located between the Hunserug and Hans Ernst Bocht, also known as Paddock Hill, is this event open to all visitors. There is no grandstand and there is no access to the Hospitality location on the hill.
Video screen(s): There are no video screens available this weekend. There will be a LIVE-timing paga available via: https://livetiming.getraceresults.com/zandvoort
Contact