Essay Produkties

Pinksterraces

7 - 9 June TICKETS

Intro

The Whitsun weekend promises to deliver two days of great motorsport action with a nice diversity in competing series. The 2019-edition will also feature the famous Marcel Albers Memorial Trophy, with plenty of Formula Ford close racing! The icing on the cake will be deliverd by the Porsche Carrera Cup Benelux, the fastest single make series of the Benelux region.

Line-up

The line-up for this event is formed by the following series:

  • Porsche Carrera Cup Benelux
  • Marcel Albers Memorial Trophy – Formula Ford
  • Historic Monoposto Racing
  • Clio Cup Central Europe
  • STWC
  • FunCup UK

More information to be announced at a later moment.. Line-up is subject to changes.

Essay Produkties

Time schedule

Friday 7th of June
09:20 – 09:50 Historic Monoposto / Marcel Albers Memorial Free Practice 1, 30 minutes
10:00 – 10:30 Clio Cup Central Europe Free Practice 1, 30 minutes
10:40 – 11:20 Porsche Carrera Cup Benelux Free Practice 1, 40 minutes
11:20 – 12:20 Break
12:20 – 13:20 FunCup UK Free Practice 1, 60 minutes
13:30 – 14:00 Historic Monoposto / Marcel Albers Memorial Free Practice 2, 30 minutes
14:10 – 14:40 Clio Cup Central Europe Free Practice 2, 30 minutes
14:50 – 15:50 FunCup UK Free Practice 2, 60 minutes
16:00 – 16:40 Porsche Carrera Cup Benelux Free Practice 2, 40 minutes
16:50 – 17:20 STWC Free Practice, 30 minutes
17:30 – 18:10 FunCup UK Qualifying, 40 minutes
Saturday 8th of June
09:00 – 09:20 Historic Monoposto Racing Qualifying 1, 20 minutes
09:30 – 10:00 Clio Cup Central Europe Qualifying 1, 30 minutes
10:10 – 10:25 Porsche Carrera Cup Benelux Qualifying 1, 15 minutes
10:35 – 10:50 Porsche Carrera Cup Benelux Qualifying 2, 15 minutes
11:00 – 11:20 Marcel Albers Memorial Trophy Qualifying, 20 minutes
11:30 – 11:55 STWC Qualifying, 25 minutes
12:10 – 12:40 Clio Cup Central Europe Race 1, 30 minutes
12:55 – 13:15 Historic Monoposto Racing Race 1, 20 minutes
13:30 – 14:00 Porsche Carrera Cup Benelux Race 1, 30 minutes
14:15 – 15:05 STWC Race 1, 50 minutes
15:20 – 18:20 FunCup UK Race 1, 180 minutes
Sunday 9th of June
09:00 – 09:20 Marcel Albers Memorial Trophy Race 1, 20 minutes
09:35 – 12:35 FunCup UK Race 2, 180 minutes
12:50 – 13:10 Historic Monoposto Racing Qualifying 2, 20 minutes
13:25 – 13:55 Clio Cup Central Europe Race 2, 30 minutes
14:10 – 14:30 Marcel Albers Memorial Trophy Race 2, 20 minutes
14:30 – 15:30 Break / Stichting Groot Hart
14:50 – 15:20 Gridwalk Porsche Carrera Cup Benelux Gridwalk, 30 minutes
15:30 – 16:00 Porsche Carrera Cup Benelux Race 2, 30 minutes
16:15 – 16:35 Historic Monoposto Racing Race 2, 20 minutes
16:50 – 17:40 STWC Race 2, 50 minutes

Tickets

Tickets bought in the online pre-sale are cheaper than tickets that are purchased at the ticket registers on the event days at Circuit Zandvoort.

Below you can see the ticket chart for this event.

 Type ticket Online Pre-sale Raceday Ticket Register
 Weekend Ticket – Dunes & Paddocks*  € 25,00  € 27,50
 Day Ticket – Dunes & Paddocks* – Saturday  € 15,50  € 17,50
 Day Ticket – Dunes & Paddocks* – Sunday  € 15,50  € 17,50
 Parking Pass – per day – per car  € 10,00  N/A

*Tickets with access to the Dunes & Paddocks include access to the Main Grandstand. Sunday-tickets also give access to the Grid Walk on Sunday afternoon.

 

Children
Children up to and including 12 years receive free entry to the complete event, when accompanied by a paying adult.

Parking
There is a limited stock of available parking passes. These can be purchased in the online ticket module for € 10,00 per day.

Contact