-
Essay Produkties

ADAC GT Masters

9 - 11 juli 2021

UPDATE 09-07-2021

Bij de ADAC GT Masters in Zandvoort zijn zitplaatsen verplicht, toegang tot de staanplaatsen is niet mogelijk. Alle toeschouwers bij de ADAC GT Masters op CM.com Circuit Zandvoort moeten zaterdag en zondag plaatsnemen op de hoofdtribune. Volgens de huidige wijzigingen in de Nederlandse Corona-regeling vanaf 9 juli, is het niet toegestaan ​​om de races vanaf de staanplaatsen te bekijken. Alle toeschouwers dienen zonder uitzondering plaats te nemen op de hoofdtribune. Vanaf de hoofdtribune hebben toeschouwers het beste zicht op een videoscherm.


Belangrijke informatie met betrekking tot het coronavirus

ADAC GT Masters vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 juli, met Testen voor toegang is op zaterdag en zondag mogelijk om toeschouwers te ontvangen.

Alle toeschouwers (vanaf 13 jaar) kunnen alleen op vertoon van een negatieve (snel)test of een vaccinatiebewijs tot het evenement worden toegelaten. De testen worden gratis uitgevoerd via het landelijke netwerk van Testen voor Toegang en kunnen ingepland worden op de website van “Testen voor Toegang”. Je dient je binnen 40 uur voor aanvang van de dag die je bezoekt te testen bij een Testen voor Toegang locatie, het liefst dichtbij je huis. 

Enkele belangrijke uitgangspunten op een rijtje:

  • Laat je binnen 40 uur voordat je bij het circuit arriveert testen;
  • Maak de afspraak zo snel mogelijk, zodat je verzekerd bent van het testmoment van je voorkeur;
  • Je dient de testuitslag of het vaccinatiebewijs te uploaden in de CoronaCheck-app (de QR-code wordt gescand bij onze ingang); 
  • Als je ADAC GT Masters meerdere dagen bezoekt, kan het zijn dat je je meerdere malen dient te laten testen. Een test is maximaal 40 uur geldig;
  • Het dragen van een mondmasker is niet meer nodig i.v.m. Testen voor toegang, ook de anderhalve meter afstand niet meer nodig.

Toegangskaarten zijn uitsluitend in de voorverkoop te koop. Er worden geen kaarten aan de kassa’s van het circuit verkocht.

De kaart geeft toegang tot de tribune en het terrein Parking A. De paddocks zijn niet bereikbaar voor publiek.

De horeca is geopend. De merchandise-stands blijven gesloten. 

Een spectaculair autosportweekend met volop autosport. Zo is er een hoofdrol voor een sterk startveld vol stoere GT3 supercars van de ADAC GT Masters en zorgen de spectaculaire toerwagens van de ADAC TCR Germany voor volop vuurwerk! Bereid je voor op spannende races van de onderstaande klassen:

Tijdschema

Bekijk hier het volledige tijdschema: programma ADAC GT Masters 2021

Contact