Justin van Densen

DNRT Finales

12 & 13 oktober

Intro

De DNRT Finales vormen de afsluitende wedstrijden van verschillende clubsport-kampioenschappen. De wedstrijden worden verreden door raceklassen uit de DNRT breedtesportseries.

Website organisatie: www.dnrt.nl.

Tickets

De toegang tot dit evenement is gratis: hoofdtribune en paddock zijn vrij toegankelijk. Er zijn geen kaarten nodig.

Parkeren
Toeschouwers die met de auto komen, kunnen voor € 6,00 per voertuig op het parkeerterrein achter de hoofdtribune parkeren.

Bezoekersinformatie

Boulevard ingang: De ingang bij de Boulevard Barnaart (ook bekend als zij-ingang) is dit evenement niet toegankelijk. Bezoekers die afkomstig zijn van de boulevard, dienen gebruik te maken van de Hoofdingang .
Parking C ingang: De ingang bij Parking C is dit evenement niet toegankelijk. Bezoekers die afkomstig zijn van Center Parcs, dienen gebruik te maken van de Hoofdingang.
Buitenring gebied: Vanwege diverse geplande ontwikkelingen, is het buitenring-gebied grotendeels afgesloten en niet toegankelijk voor publiek tijdens dit evenement. De hoofdtribune bij het rechte stuk is wel toegankelijk.
Terrein geopend voor publiek: Vanaf 8.00
Terrein gesloten: Voor publiek om 20.00
Publiekscatering: Alleen geopend op Paddock 1
Toiletten: Geopend (gratis)
Minder validen: Faciliteiten beperkt geopend en aanwezig.
Parkeren – Parking A: Beschikbaar als publieksparking. Een parkeerticket kost € 6,00 per auto, per dag
Parkeren – Parking C: Opent wanneer Parking A volzet is en is dan beschikbaar voor bezoekers – € 6,00 per dagparking, per auto. Indien de parkeerplaatsen van Circuit Zandvoort volzet zijn, dienen bezoekers gebruik te maken van de parkeerplaatsen van de Gemeente Zandvoort (betaald parkeren).
Circuit Zandvoort Jaarkaart: De jaarkaart 2019 is dit evenement geldig., incl. toegang tot de overdekte hoofdtribune.
(Huis)dieren: Het is niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen naar het circuit (in verband met overlast en schrikreacties van de dieren). Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@circuitzandvoort.nl.
Drones: Het vliegen met drones (zowel particulier als commercieel) is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Circuit Zandvoort.
Pinnen: Er zijn helaas geen PIN/ATM faciliteiten aanwezig dit evenement. Wel kunt u bij alle geopende horecalocaties met pinpas betalen.
Hoofdtribune: De hoofdtribune is toegankelijk voor alle bezoekers, ongeacht het type kaart. Plaatsen beschikbaar op basis van ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.
Paddock Hill Grandstand: De Paddock Hill Grandstand is dit evenement niet geopend. Ook de heuvel waar deze tribune stond, is tijdens dit evenement niet toegankelijk.
Videoscherm(en): Er zijn dit evenement geen videoschermen aanwezig.

Organisatie

Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting DNRT.

 

Stichting DNRT
Joop den Uyllaan 107
3119 VJ Schiedam
info@dnrt.nl

Contact