-

EV Experience

23 - 25 september 2022 TICKETS

Intro

De EV Experience vindt plaats op 23, 24 en 25 september 2022. De rook van de Formule 1 op CM.com Circuit Zandvoort is dan net opgetrokken en het circuit wordt omgebouwd tot de grootste EV (Electric Vehicle) Experience van Nederland!

De laatste EV’s staan voor je klaar in de pitstraat en de paddock. De pitboxen zijn omgebouwd tot pop up stores van diverse merken en leveranciers. Bij deze experience blijft het niet bij kijken, want de laatste modellen staan voor je klaar om een proefrit mee te maken. De organisatie geeft talloze inspirerende workshops én vertelt je hoe je de overstap maakt naar elektrisch rijden in de VIP Lounges boven de pitboxen. Op de paddock achter de pitboxen vind je nieuwe e-mobility solutions zoals e-bikes, steps, scooters en electric motorcycles!

Er is slechts beschikbaarheid voor 2.500 bezoekers per dag, dus reserveer nu jouw Experience Ticket via www.evexperience.nl!

 

Kom naar de EV Experience voor:

  • Een unieke ervaring door op het circuit te rijden met verschillende EV’s zonder afgeleid te worden door verkeer of snelheidsbeperking.
  • Maak proefritten met diverse EV’s (BEV, PHEV en FCEV) op het circuit, onder begeleiding van een Product Specialist
  • Rij zelf of stap in en ontvang alle info over de desbetreffende auto
  • Workshops en kennissessies door Vereniging Elektrische Rijders over laden, laadpassen, range anxiety, verschil tussen AC en DC laden, etc
  • The Last Mile Experience, waar je verschillende e-bikes, e-steps en e-scooters kunt testen op de paddock
  • Een testparcours op de paddock waar je verschillende veiligheidssystemen kunt testen en ervaren in de praktijk.

 

Tickets

Experience Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.evexperience.nl.

Deze zijn beschikbaar voor vrijdag 23 (alleen business to business), zaterdag 24 of zondag 25 september in een gelimiteerde opgave van 2.500 bezoekers per dag.

De EV Experience is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Een Nederlands rijbewijs tonen is verplicht bij het maken van een proefrit.

 

Parkeren
Bezoekers die met de auto komen, kunnen voor €8 per voertuig op het parkeerterrein achter de hoofdtribune parkeren. Parkeerkaarten te koop op locatie.

Deelnemerslijst
Een overzicht van de actuele deelnemerslijst vind je op www.evexperience.nl

Organisatie

Ervaar Elektrisch BV
Organisator: Maarten Pompen

 

Contact