-
Red Bull Content Pool

Jumbo Racedagen

17 - 19 mei TICKETS

Intro

De Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen vormen een spectaculair event, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor Max Verstappen. Fans van F1 en Max kunnen volop genieten van F1 en autosport tijdens dit weekend! Immers komt Max op zaterdag (18 mei 2019) en zondag (19 mei 2019) met een Aston Martin Red Bull Racing Formule 1 bolide in actie voor een aantal spectaculaire demonstraties. De enige kans om Max met zijn F1 rijdend in Nederland te zien! Het weekend wordt extra mooi dankzij de komst van Pierre Gasly, die op beide dagen met een tweede F1 bolide in actie komt. Voeg daarbij een wervelend raceprogramma en de Jumbo Racedagen worden een niet te missen event!

Line-up & Deelnemers

Tijdens de Jumbo Racedagen wordt het asfalt van Circuit Zandvoort volop benut voor o.a de volgende activiteiten:

 • Formule 1 demonstraties Max Verstappen & Pierre Gasly in Aston Martin Red Bull Racing F1 bolides (beide dagen)
 • Speciale demonstraties
 • Races: FIA WTCR (World Touring Car Cup) met Tom Coronel, Nick Catsburg én Niels Langeveld. (3 races) – Deelnemerslijst
 • Races: Mazda MX5 Cup (2 races) – Deelnemerslijst
 • Races: CSN Groep YTCC – Youngtimer Touring Car Challenge (3 races) –Deelnemerslijst
 • Races: Superkarts (2 races) – Deelnemerslijst
 • Races: MAXX Formula (2 races) – Deelnemerslijst
 • Special Race: Jumbo Ladies GT Race (2 races) – Deelnemerslijst

Wijzigingen onder voorbehoud.

Essay Produkties

Tijdschema

Aftermovie

Plattegrond

Ticket info

De kaartverkoop voor de Jumbo Racedagen is inmiddels gestart. Koop uw kaart in de voorverkoop en ontvang tot € 7,50 korting. Let op! Vip-kaarten voor de Max Verstappen Paddock Club en andere vip-arrangementen zijn te vinden onder VIP Paddock Club.

Tickets die gekocht worden in de online voorverkoop zijn goedkoper dan aan de dagkassa’s bij de entree van het evenemententerrein.

Type ticketOnline voorverkoopDagkassa’s
Hoofdtribune* – zaterdag 18 mei 2019€ 65,00€ 69,99
Hoofdtribune* – zaterdag 18 mei 2019 kind€ 57,50€ 62,49
Hoofdtribune* – zondag 19 mei 2019€ 65,00€ 69,99
Hoofdtribune* – zondag 19 mei 2019 kind€ 57,50€ 62,49
F1 Paddock – zaterdag 18 mei 2019€ 37,50€ 44,99
F1 Paddock – zaterdag 18 mei 2019 kind€ 30,00€ 39,99
F1 Paddock – zondag 19 mei 2019€ 37,50€ 44,99
F1 Paddock – zondag 19 mei 2019 kind€ 30,00€ 39,99

* Hoofdtribune kaarten bieden een gereserveerde zitplaats en zijn inclusief entree tot de F1-Paddock.
** Indien tickets in de online voorverkoop uitverkocht raken, zullen deze kaarten ook niet aan de dagkassa’s verkrijgbaar zijn.

 

Duinkaarten 
Duinkaarten zullen op een later moment verkrijgbaar zijn via een speciale actie van Jumbo Supermarkten. Klik hiervoor op Jumbo actie.

Kinderen
Voor dit evenement krijgen kinderen van tot en met 3 jaar geheel gratis entree (maar zij hebben geen recht op eigen zitplaats in geval van tribunes). Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen met een kinderkaart naar binnen. Vanaf 12 jaar gelden de normale entreeprijzen.

Mindervaliden
Tijdens de Jumbo Racedagen is er een gelimiteerd aantal mindervalidenplekken beschikbaar. Om hier te kunnen parkeren, dient ruim van tevoren een aanvraag ingediend te worden via het aanvraagformulier voor mindervaliden. Er is geen gereduceerd tarief voor toegangskaarten.

 

Ticket tabel

Around the track

Dit weekend is er naast het circuit nog veel meer te beleven. Kijk in het programmablad voor meer informatie over Around the Track.

De signeerssessies van het FIA WTCR
Zaterdag 18 mei: 11.35 – 12.05.
Zondag 19 mei: 14.30 – 15.00
De locatie is de WTCR Paddock op punt 5 op de plattegrond.

VIP Paddock Club

Max Verstappen Paddock Club
Tijdens de Jumbo Racedagen kunt u zich als een VIP laten onthalen in onze Max Verstappen Paddock Club, die zich bevindt aan de binnenkant van de wereldberoemde Tarzanbocht. Vanaf het grote terras met ruim zicht op de baan hoeft u niets te missen van de spectaculaire races. Uiteraard wordt u de gehele dag verzorgd met een hapje en drankje. Voor kinderen tot en met 11 jaar geldt een korting van 24% op het Max Verstappen Paddock Club arrangement. Mis het niet en boek nu voor de Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen, hét event van het jaar!

VIP-Lounge Business arrangement.
Liever een exclusieve ruimte voor uitsluitend uw eigen relaties? Dat kan! Speciaal voor bedrijven kunt u een VIP-Lounge Business arrangement afnemen waarbij u op de eerste rij zit om onze nationale Formule 1 held, Max Verstappen in actie te zien! Geef uw collega’s, partners of relaties een onvergetelijke dag tijdens de Jumbo Racedagen 2019. Met veelbelovende demonstraties, entertainment en unieke business-voordelen belooft deze derde editie wederom voor veel spektakel te zorgen. Meer informatie is beschikbaar via DEZE LINK.

 

Reisadvies

Naar verwachting zullen veel racefans en families naar de “Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen” komen. De organisatie houdt dan ook rekening met drukte rondom de toegangswegen richting Zandvoort. Speciaal voor de bezoekers is dan ook een routebeschrijving en reisadvies ontwikkelt, om de verkeersdoorstroming optimaal te laten verlopen.

Met openbaar vervoer naar Zandvoort
Een bezoek brengen aan de Jumbo Racedagen kan op verschillende manieren. Dit populaire evenement kan het best bezocht worden door gebruik te maken van het openbaar vervoer of door het laatste deel per fiets af te leggen.

Treinen
U kunt met de trein naar Zandvoort aan Zee reizen. Vanaf het NS station loopt u in noordelijke richting via de Van Speijkstraat naar de Burgemeester van Alphenstraat. Daar treft u na enkele minuten lopen de hoofdingang van Circuit Zandvoort. Ook is het mogelijk om het laatste deel per trein te rijden. Zo kunt u parkeren nabij verschillende P&R locaties op de route, waaronder P&R NS Station Amsterdam Sloterdijk. De NS zet tijdens de piekuren extra treinen in, maar houd ondanks deze verhoogde capaciteit rekening met drukke treinen of dat u eventueel moet wachten op een volgende trein. Houd daarnaast ook rekening met de beperkte capaciteit van een aantal P&R locaties. Plan uw reis vooraf in de NS Reisplanner op ns.nl of Reisplanner Xtra app voor het meest actuele reisadvies.

Buslijnen
Liever met de bus naar Zandvoort? Dat kan ook! Zo zijn er verbindingen met Amsterdam en Zandvoort watertorenplein met buslijn 80 (eveneens met een halte bij NS Station Heemstede-Aerdenhout). Speciaal voor de Jumbo Racedagen rijdt buslijn 81 (o.a. met een halte bij NS Station Haarlem en de parkeerterreinen van Bloemendaal aan Zee, inclusief het Koevlak) met meer en langere bussen en stopt deze lijn zelfs direct in de buurt van de hoofdingang van Circuit Zandvoort. Voor de lijnen 81 en 84 is er een kleine routewijziging t.a.v de reguliere route. Connexion rijdt met beide lijnen op zaterdag en zondag vanuit Haarlem via de Boulevard Barnaart. De halte bij het NS station Zandvoort komt te vervallen. Passagiers worden naar de tijdelijke halte op de Jacob van Heemskerckstraat verwezen.

Speciale fietsenstalling
Woont of parkeert u in de buurt van Zandvoort en Haarlem? Overweeg dan om met de fiets naar Circuit Zandvoort te reizen. Op de Boulevard Barnaart zal een extra grote fietsenstalling gesitueerd zijn, waar bezoekers gratis hun fietsen kunnen stallen. De Boulevard-ingang van Circuit Zandvoort bevindt zich vlakbij de fietsenstalling.

Met de auto naar Circuit Zandvoort
Reist u met de auto naar de “Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen”, houd er dan rekening mee dat het druk kan zijn op de wegen richting Zandvoort aan Zee. Begin tijdig aan uw reis en houd rekening met eventuele vertraging rondom Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort.

Bezoekers parkeren
Het is tijdens de Jumbo Racedagen niet mogelijk om op het terrein van Circuit Zandvoort te parkeren. Bezoekers kunnen tegen betaling parkeren op de terreinen van de Gemeente Zandvoort (bijv. Boulevard Barnaart, Louis Davids Carre-centrum, Parking De Zuid). Parkeerplaatsen zijn niet te reserveren. Beschikbaarheid op basis van ‘first come, first serve’ en vol=vol. Kijk voor een overzicht van alle parkeerfaciliteiten en tarieven in de Gemeente Zandvoort op: https://zandvoort.parkeerservice.nl/tarieven/

Parkeert u op Parking De Zuid in Zandvoort? Dan kunt u gebruik maken van de gratis pendelbussen die naar het circuit rijden (en natuurlijk ook weer terug). Ook de parkeerterreinen van Bloemendaal aan Zee zijn op loopafstand van Circuit Zandvoort. Naast de terreinen Bloemendaal aan Zee en Parnassia, kan ook geparkeerd worden bij het Koevlak. (Alle locaties betaald parkeren). Bij het Koevlak is ook een halte van lijnbus 81.

Terugreis
Ook bij de terugreis kan op het sommige piekmomenten druk zijn op de weg en in het openbaar vervoer. Geniet dus na de laatste F1-demo nog rustig even na, met bijvoorbeeld op zondag het autosportspektakel van het FIA WTCR (met stevige toerwagengevechten). En bezoek na afloop van het programma ook eens het gezellige centrum van Zandvoort of de horecalocaties op het strand, voordat u begint met uw terugreis.

DE MOOISTE MOMENTEN,
VASTGELEGD DOOR ONZE FANS

Zo hoor je het eens van een ander!

Hier vind je foto’s en video’s van de Jumbo Racedagen Gemaakt voor en door fans van Circuit Zandvoort.

Jouw foto’s of video’s ook hier? Upload ze in de community onder vermelding van Jumbo Racedagen.

Max Verstappen (...) Ik kon nog snel een foto maken voordat hij in zijn auto sprong voor de dem (...)
Geplaatst door: Camiel de Hoen
2 jaar geleden 5078 views - 0 reacties
Tom Coronel in actie Een opvallende eigenschap van de WTCR auto's is dat ze een blokkerend acht (...)
Geplaatst door: Circuit Zandvoort
2 jaar geleden 3498 views - 0 reacties
Max in actie Max verstappen raast voorbij bij het uitkomen van Bocht 10
Geplaatst door: Bas Weijers
3 jaar geleden 2080 views - 2 reacties
Max in de duinen Tijdens de Jumbo racedagen in 2019 was het nog allerminst zeker of hij er (...)
Geplaatst door: Arjan van Gemerden
2 jaar geleden 2038 views - 1 reactie
From the sky The Ferris Wheel gives you a great overview of the track.
Geplaatst door: Renee Versteegen
2 jaar geleden 1279 views - 0 reacties
Verstappen in Actie Gerlachbocht gezien vanuit de paddock
Geplaatst door: Renee Versteegen
2 jaar geleden 1128 views - 0 reacties
Camiel de Hoen
Jumbo Racedagen
17 - 19 mei
2 jaar geleden
5078 views - 0 reacties
Max Verstappen – Jumbo Racedagen 2018

Ik kon nog snel een foto maken voordat hij in zijn auto sprong voor de demonstratierondes op zondag.

Circuit Zandvoort
Jumbo Racedagen
17 - 19 mei
2 jaar geleden
3498 views - 0 reacties
Tom Coronel in actie

Een opvallende eigenschap van de WTCR auto’s is dat ze een blokkerend achterwiel hebben bij het aanremmen van de bocht. (Vaak tillen ze zelfs een wieltje op!)

Hier heel duidelijk in beeld gebracht door Tom Coronel bij het ingaan van de Tarzanbocht.

Bas Weijers
Jumbo Racedagen
17 - 19 mei
3 jaar geleden
2080 views - 2 reacties
Max in actie

Max verstappen raast voorbij bij het uitkomen van Bocht 10

  Bas Weijers

  Die plek is er inderdaad een om te onthouden. Een grote uitdaging daar is wel dat je maar 100 meter van het circuit ziet.

  Circuit Zandvoort

  Gave foto Bas! Je had een lekker laag plaatsje zo te zien 🙂

Arjan van Gemerden
Jumbo Racedagen
17 - 19 mei
2 jaar geleden
2038 views - 1 reactie
Max in de duinen

Tijdens de Jumbo racedagen in 2019 was het nog allerminst zeker of hij er ooit een echte Grand Prix zou verrijden. Alhoewel de datum ervoor niet meer definitief is, is de bevestiging er wel en kunnen we Max en consorten weer door de duinen zien racen.

  Circuit Zandvoort

  Mooie actiefoto vanuit de Gerlachbocht Arjan!

Renee Versteegen
Jumbo Racedagen
17 - 19 mei
2 jaar geleden
1279 views - 0 reacties
From the sky

The Ferris Wheel gives you a great overview of the track.

Renee Versteegen
Jumbo Racedagen
17 - 19 mei
2 jaar geleden
1128 views - 0 reacties
Verstappen in Actie

Gerlachbocht gezien vanuit de paddock

Bezoekers informatie

Terrein geopendVoor publiek vanaf 7.30
Terrein geslotenVoor publiek om 20.00
Publiekscateringgeopend op diverse plaatsen
Eigen consumptiesHet is niet toegestaan om eigen alcoholische consumpties mee te nemen naar het evenemententerrein van Circuit Zandvoort. Hier wordt op gecontroleerd.
ToilettenGeopend (gratis)
Minder validenFaciliteiten geopend en aanwezig. In verband met grote toeloop, is het niet mogelijk om met uw blauwe invaliden-kaart te parkeren op de terreinen van Circuit Zandvoort. U dient hiervoor van te voren te reserveren. Er is een maximum aantal mindervaliden parkeerplaatsen (op=op).
Aanvang programmaZie “Tijdschema”
Parkeren – Parking AAlleen mogelijk voor genodigden. Parkeerinvitatie verplicht. Geen parkeren voor bezoekers mogelijk. Er zijn geen parkeerkaarten te koop.
Parkeren – Parking BAleen mogelijk voor genodigden. Parkeerinvitatie verplicht. Geen parkeren voor bezoekers mogelijk. Er zijn geen parkeerkaarten te koop.
Parkeren – Parking CAlleen mogelijk voor genodigden. Parkeerinvitatie verplicht. Geen parkeren voor bezoekers mogelijk. Er zijn geen parkeerkaarten te koop.
ReisadviesEr wordt voor dit evenement een speciaal reisadvies opgesteld. Dit is te raadplegen vanaf 13 mei 2019.
Circuit Zandvoort JaarkaartDe jaarkaart 2019 is dit evenement geldig voor de duinen, Paddock 2 en F1-paddock (excl. Hoofdtribune)
(Huis)dierenHet is niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen naar het circuit (in verband met overlast en schrikreacties van de dieren). Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@circuitzandvoort.nl.
PIN / ATMEr is tijdens dit evenement geen geldautomaat aanwezig. Bij vrijwel alle catering- en kassapunten kunt u gewoon met uw pinpas betalen.
Droneshet vliegen met drones (zowel particulier als commercieel) is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Circuit Zandvoort.
Paddock Hill GrandstandDeze tribune is alleen toegankelijk voor bezoekers met een geldige Paddock-kaart. Plaatsen beschikbaar op basis van ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.
Videoscherm(en)Er zullen een aantal videoschermen op verschillende locaties op het evenemententerrein geplaatst. De locaties zullen worden gepubliceerd op de plattegrond van het evenement. Deze is te vinden in de gratis Pocket Guides die op verschillende controlepunten uitgedeeld worden tijdens het evenement. Vanaf de hoofdtribune en vanaf locaties toegankelijk met een paddock-kaart zijn deze schermen het best te zien.
Contact