Thomas Bakker

Zandvoort Superprix & DNRT Racing Days

22 & 23 augustus 2020 TICKETS

Intro

De Zandvoort Superprix en DNRT Racing Days zullen volgepakt zijn met spannende races. De wedstrijden worden verreden door raceklassen van V-Max Racing Management en van de DNRT Clubport series.

Tickets

Let op! Vanwege de situatie rondom het corona-virus, kan deze ticket-informatie dagelijks wijzigen. Controleer regelmatig de informatie op deze pagina.

 

Voor dit evenement zijn toegangskaarten nodig. Deze zijn alleen verkrijgbaar in de online voorverkoop. Voor zaterdag zijn tickets verkrijgbaar voor € 15,00, terwijl het volle programma van de zondag al voor € 20,00 te bezoeken is. Een ticket met geldigheid voor beide weekenddagen kost € 25,00. Tickets worden verkocht via V-Max Racing Management.

Parkeren
Toeschouwers die met de auto komen, kunnen voor € 10,00 per voertuig op het parkeerterrein achter de hoofdtribune parkeren.

Gratis toegang voor kinderen
Kinderen tot 12 jaar (<12 jaar) oud hebben gratis toegang tot het evenement en hebben geen toegangsbewijs nodig, mits onder begeleiding van een volwassene.

Tijdschema

Versie 5

Saturday 22 August
09:00-10:00Mazda MX-5 Cup & Ford Fiesta Cup pb HankookFree Practice – 60 minutes
10:10-10:25Toer – S.I.Qualifying – 15 minutes
10:30-10:45SLK – B18/19Qualifying – 15 minutes
10:50-11:05Peugeot 206 – VolvoQualifying – 15 minutes
11:10-11:25Mazda MX 5 (DNRT)Qualifying – 15 minutes
11:30-11:50Toer – S.I.Race 1 – 20 minutes
12:00-12:20SLK – B18/19Race 1 – 20 minutes
12:30-12:50Peugeot 206 – VolvoRace 1 – 20 minutes
13:00-13:20Mazda MX 5 (DNRT)Race 1 – 20 minutes
13:30-13:50Ford Fiesta Sprint Cup NL + BE pb HankookQualifying – 20 minutes
14:00-14:20Mazda MX-5 Cup pb HankookQualifying – 20 minutes
14:35-15:35Supercar Challenge pb HankookRace 1 – 60 minutes
15:45-16:05Toer – S.I.Race 2 – 20 minutes
16:15-16:35SLK – B18/19Race 2 – 20 minutes
16:45-17:05Peugeot 206 – VolvoRace 2 – 20 minutes
17:15-17:35Mazda MX 5 (DNRT)Race 2 – 20 minutes
17:45-18:05Toer – S.I.Race 3 – 20 minutes
18:15-18:35SLK – B18/19Race 3 – 20 minutes
18:45-19:05Peugeot 206 – VolvoRace 3 – 20 minutes
19:15-19:35Mazda MX 5 (DNRT)Race 3 – 20 minutes
Sunday 23 August
09:00-09:15Westfield/ VFQualifying – 15 minutes
09:20-09:35E30Qualifying – 15 minutes
09:40-09:55S/SS/GTQualifying – 15 minutes
10:05-10:35Ford Fiesta Sprint Cup NL + BE pb HankookRace 1 – 30 minutes
10:45-11:05Westfield/ VFRace 1 – 20 minutes
11:15-11:45Mazda MX-5 Cup pb HankookRace 1 – 30 minutes
11:55-12:15E30Race 1 – 20 minutes
12:25-12:45S/SS/GTRace 1 – 20 minutes
12:55-13:15Westfield/ VFRace 2 – 20 minutes
13:25-13:55Ford Fiesta Sprint Cup NL + BE pb HankookRace 2 – 30 minutes
14:05-14:25E30Race 2 – 20 minutes
14:35-14:55S/SS/GTRace 2 – 20 minutes
15:05-16:05Supercar Challenge pb HankookRace 2 – 60 minutes
16:15-16:35Westfield/ VFRace 3 – 20 minutes
16:45-17:15Mazda MX-5 Cup pb HankookRace 2 – 30 minutes
17:25-17:45S/SS/GTRace 3 – 20 minutes
17:55-18:15Westfield/ VFRace 4 – 20 minutes
18:25-18:45E30Race 3 – 20 minutes

Organisatie

Dit evenement wordt georganiseerd door de Stichting DNRT en V-Max Racing Management.

Stichting DNRT
Joop den Uyllaan 107
3119 VJ Schiedam
info@dnrt.nl

 

V-MAX RACING MANAGEMENT B.V.
Schapendreef 78
4824 AM, Breda
Info@supercarchallenge.nl

 

Contact