Supercar Sunday

Vredestein Supercar Sunday

29 september TICKETS

Bij de Vredestein Super Car Sunday zullen de meeste bijzonder exemplaren supercars aanwezig zijn op het circuit. De meeste Supercars die te bewonderen zijn op de speciale showpaddock komen ook in actie op het circuit. Geniet van de brullende motoren tijdens de speciale Hotlap sessies!

Meer informatie over het evenement en het programma is te vinden op: http://www.supercarsundayzandvoort.nl/

Impressie

Tickets

TicketsVoorverkoopOp locatie
Entreeticket Early Bird*€ 17,50€ 25,-
Entreeticket Volwassene**€ 20,-€ 25,-
Kind 6 t/m 12 jaar€ 10,-€ 10,-
Kind t/m 5 jaarGratisGratis
Parkeerticket€ 8,-€ 10,-

*Beperkt aantal kaarten beschikbaar
** Prijs geldig t/m 15 september 2019

Meer informatie over de beschikbare tickets en prijzen is te vinden op:  http://www.supercarsundayzandvoort.nl/tickets

 

Organisatie

Dit evenement wordt georganiseerd door Super Car Sunday BV.
E-mail info@supercarsunday.nl

Bezoekers informatie

Boulevard ingang:De ingang bij de Boulevard Barnaart (ook bekend als zij-ingang) is dit evenement niet toegankelijk. Bezoekers die afkomstig zijn van de boulevard, dienen gebruik te maken van de Hoofdingang of de Parking C-ingang.
Buitenring gebied:Vanwege diverse geplande ontwikkelingen, is het buitenring-gebied gedeeltelijk afgesloten en niet toegankelijk voor publiek tijdens dit evenement. De buitenring-zones langs het rechte stuk zijn wel toegankelijk.
Terrein geopend voor publiek: Vanaf 8.00
Terrein gesloten: Voor publiek om 20.00
Publiekscatering: Geopend op Paddock 1 en Paddock 2. Bezoek ook Bernies Bar & Kitchen!
Toiletten: Geopend (gratis)
Minder validen: Faciliteiten beperkt geopend en aanwezig.
Parkeren – Parking A: Betaald parkeren voor bezoekers. Informeer via de website van de organisator wat de parkeerkosten zullen zijn.
Parkeren – Parking B: Zie parking C.
Parkeren – Parking C: Betaald parkeren voor bezoekers. Informeer via de website van de organisator wat de parkeerkosten zullen zijn. Indien de parkeerplaatsen van Circuit Zandvoort volzet zijn, dienen bezoekers gebruik te maken van de parkeerplaatsen van de Gemeente Zandvoort (betaald parkeren). Het parkeren op Circuit Zandvoort wordt begeleidt door de organisator.
Circuit Zandvoort Jaarkaart: De jaarkaart 2019 is dit evenement geldig., incl. toegang tot de overdekte hoofdtribune.
(Huis)dieren: Het is niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen naar het circuit (in verband met overlast en schrikreacties van de dieren). Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@circuitzandvoort.nl.
Drones: Het vliegen met drones (zowel particulier als commercieel) is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Circuit Zandvoort.
Pinnen: Er zijn helaas geen PIN/ATM faciliteiten aanwezig dit evenement. Wel kunt u bij bijna alle horecalocaties (incl. Mickey’s Bar, Heineken Paddock Bar en Bernies) met pinpas betalen.
Hoofdtribune: De hoofdtribune is toegankelijk voor alle bezoekers, ongeacht het type kaart. Plaatsen beschikbaar op basis van ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.
Paddock Hill Grandstand: De Paddock Hill Grandstand is dit evenement niet geopend. Ook de heuvel waar deze tribune stond, is tijdens dit evenement niet toegankelijk.
Videoscherm(en): Er zijn dit evenement geen videoschermen aanwezig.
Contact