-
Circuit Zandvoort
Bewaar je ticket, geniet later

Verschillende brancheverenigingen slaan de handen ineen en roepen hun bezoekers op om hun ticket te bewaren tot de deuren weer opengaan: Bewaar je ticket, geniet later. In goed overleg met de ministeries van OCW, VWS en Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een regeling opgesteld voor evenementen die door het coronavirus zijn uitgesteld. Circuit Zandvoort ondersteunt de regeling en maakt deze beschikbaar voor de tickethouders van onze publieksevenementen die verplaatst of geannuleerd zijn.

 

Passend aanbod

Circuit Zandvoort komt met een passende oplossing voor de houders van tickets. Het oorspronkelijke ticket blijft (zoals eerder gecommuniceerd) gewoon geldig. In de tussentijd zijn wij met raceseries en organisaties in overleg om het evenement te verplaatsen daar waar mogelijk. Is de houder van het ticket verhinderd op de nieuwe datum, dan krijgt de houder van het ticket een voucher ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief (service)kosten. De voucher kan ingewisseld worden voor een ticket voor een volgende editie van het evenement of één van de andere, door Circuit Zandvoort, georganiseerde evenementen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Historic Grand Prix. Hierdoor kunnen fans alsnog genieten van een evenement op het vernieuwde Circuit Zandvoort. Ticketkopers worden na bekendmaking van de nieuwe datum geïnformeerd over de praktische afhandeling van de regeling.

Mocht je na de bekendmaking van de nieuwe datums (van geannuleerde of voorlopig verplaatste evenementen) toch geen gebruik kunnen maken van deze regeling, dan kun je een refund aanvragen conform de regeling ‘Ticketgelden coronacrisis’. Zodra deze nieuwe datums bekend zijn, zal Circuit Zandvoort de regeling en het proces verder communiceren met de tickethouders.

Meer informatie over ‘Bewaar je ticket, geniet later’ kun je vinden op bewaarjeticket.nl.

 

Overige evenementen

Voor evenementen die niet georganiseerd worden door Circuit Zandvoort, zoals AutoMaxx Streetpower, JapFest en het Nationaal Oldtimer Festival heeft organisator 402Automotive meer informatie online geplaatst. De organisatie van de Dutch Grand Prix heeft eveneens bekend gemaakt hoe ‘Bewaar je ticket, geniet later‘ werkt voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Circuit Zandvoort
Contact