-
Rick Smulders Fotografie
Circuit Zandvoort is weer open

Met blijdschap kunnen we melden dat met ingang van 11 mei 2020 Circuit Zandvoort weer geopend is voor een geselecteerd aantal activiteiten. Om deze activiteiten op een verantwoorde manier uit te voeren, nemen we de maatregelen van het RIVM zeer nauw, en zijn deze activiteiten wel aan een aantal belangrijke voorwaarden gebonden.

Activiteiten worden door verschillende organisatoren gepland, met daarbij inachtneming van de veiligheidsregels en zonder publiek of dag-bezoekers. Voorlopig is er voor alle geplande activiteiten een controle bij de ingang van Circuit Zandvoort, waarbij uitsluitend deelnemers toegang krijgen. Deze deelnemers dienen zich vooraf te hebben aangemeld en een deelnamebevestiging te hebben ontvangen via de organisator. Bekijk een overzicht van de circuit-protocollen via DEZE LINK (PDF)

Voor activiteiten die zonder vergunningsplicht op het terrein van Circuit Zandvoort kunnen plaatsvinden, zoals besloten evenementen (vergaderingen en congressen), heeft Circuit Zandvoort met haar partners eveneens passende maatregelen en protocollen opgesteld, die voldoen aan de RIVM-richtlijnen en de 1,5 meter-samenleving respecteren. Lees meer over de zakelijke mogelijkheden op deze pagina.

Tot slot hopen we op een later moment meer bekend te kunnen maken over de ontwikkelingen rondom publieksevenementen op Circuit Zandvoort.

Take care and stay safe!   #alleensamenkrijgenwecoronaondercontrole

Ook interessant

© Circuit Zandvoort
Contact