-
Historic Grand Prix 2020 – Koop je tickets nu

Een compleet FIA-programma, alle grids van hofleverancier Masters Historic Racing en maar liefst 40 jaar aan F3-auto’s – dat zijn de belangrijkste kenmerken voor het programma van de Historic Grand Prix van 2020. Vanwege de huidige corona-maatregelen kan de Historic Grand Prix in 2020 niet op de gebruikelijke wijze georganiseerd worden. Het programma is aangepast en het aantal beschikbare toegangskaarten is beperkt.

 

Historic Grand Prix 2020
Hoewel de corona-situatie bij veel liefhebbers van de historische autosport voor onzekerheid hebben gezorgd, is de animo onder coureurs groot om toch de autosport-actie weer te hervatten. Op dit moment hebben maar liefst 12 raceklassen aangegeven met hun deelnemers naar Circuit Zandvoort af te reizen, waaronder het FIA Masters Historic Formula One Championship, FIA Masters Historic Sports Car Championship, FIA Historic Formula 3 European Cup, Masters Endurance Legends en een andere publieksfavoriet: de Historic Formula 2.

Het paddockprogramma is wel anders dan voorgaande edities, doordat dit jaar de focus meer ligt op de races en de raceauto’s van de deelnemers, dan de aankleding van de paddocks. Uiteraard blijven de vele klassiekers met een unieke racehistorie te bezichtigen op de paddocks.

© Essay Produkties

Tickets Historic Grand Prix 2020
Binnen de aangepaste ticketstructuur voor de Historic Grand Prix 2020 zijn uitsluitend dagkaarten beschikbaar à € 25,00 per stuk en €1,00 voor een kinderkaart*. Met deze tickets heeft u toegang tot de volledige paddocks. Het aantal beschikbare kaarten zal vanwege de corona-maatregelen zeer beperkt zijn. Wij adviseren u rekening te houden met een gewijzigde paddock indeling en eventuele looproutes met eenrichtingsverkeer.

Tickets voor de Historic Grand Prix 2020 zijn te bestellen via deze link.

* Tickets zijn alleen verkrijgbaar per dag en er zijn geen weekendkaarten beschikbaar.

© Rick Smulders Fotografie
Contact