-
Technogym opent sportlounge op CM.com Circuit Zandvoort

Na maanden van voorbereiding tussen Technogym en CM.com Circuit Zandvoort, is de sportlounge van Technogym in het hart van het duincircuit geopend. Met fantastisch uitzicht op de start- en finishlijn. Technogym biedt met deze sportlounge de ultieme ruimte voor vergaderingen en trainingen.

De inrichting bestaat uit een collectie van de nieuwste fitnessapparatuur met de laatste technologie. Daarnaast staat er een ruime vergadertafel, omringd door 10 Wellness Balls Active Sitting, als gezond alternatief voor stoelen. Voor presentaties hangt er een plug & play tv-scherm. Coureurs kunnen hier trainen, klanten elkaar ontmoeten in een actieve setting en het biedt Technogym de ruimte de nieuwste ontwikkelingen in sport en wellness, in een inspirerende omgeving te presenteren. CM.com Circuit Zandvoort en Technogym vullen elkaar goed aan met dezelfde ondernemersgeest, kwaliteit, sport en prestatie.

Technogym vs. CM.com Circuit Zandvoort
Jasper Bron – Managing director Technogym Benelux: “We zijn na de zomer van 2020 in gesprek geraakt met Robert van het Circuit Zandvoort en de klik was er direct. Op het circuit is een aantal lounges en een daarvan hebben wij de afgelopen maanden er een mogen inrichten als Performance Center (tussen de Red Bull- en Mercedes Benz-lounge). We zijn erg trots op het eindresultaat en vinden het bijzonder dat we ons merk mogen verbinden aan dit iconische circuit. Technogym is altijd verbonden geweest met de Formule 1. We hebben een rijke historie met teams als Scuderia Ferrari en coureurs als Schumacher, Barrichello en Alonso. En we zijn ook supplier van o.a. Ferrari en McLaren. Hoe mooi is het dan, als de F1 hier straks weer neerstrijkt in september, en dat o.a. Max gebruik kan maken van de beste trainingsapparatuur!

CM.com Circuit Zandvoort vs. Technogym
Robert van Overdijk – Algemeen directeur CM.com Circuit Zandvoort : “Met de Technogym sportlounge is er een unieke ruimte gecreëerd waar 2 bedrijven in topsport elkaar 100% aanvullen. Een plek waar de Technogym-community unieke events beleven en waar selecte relaties van Technogym een exclusieve ervaring wordt geboden. De ruimte leent zich perfect voor coureurs om te trainen voor de races, en voor bedrijven die een unieke en actieve plek nodig hebben voor hun vergaderingen of teambuilding-sessies.

Beide partijen kijken uit naar de samenwerking die elkaar in alles overlapt: kwaliteit, sport, ondernemersgeest en prestatie. Daarnaast geeft het Technogym de mogelijkheid om de heritage, authenticiteit en kennis in een juiste ambiance een gezicht te geven en memorabel te maken.

Over Technogym
Technogym is opgericht in 1983 en is een toonaangevende internationale leverancier van technologie en ontwerpgestuurde producten en diensten in de wellness- en fitnessindustrie. Technogym biedt een compleet assortiment aan cardio-, kracht- en functionele apparaten aan, naast een digitaal cloud-gebaseerd platform waarmee consumenten overal verbinding kunnen maken met hun persoonlijke wellness-ervaring, zowel op de apparaten als buitenhuis via hun mobiel. Met meer dan 2.300 werknemers en 14 vestigingen wereldwijd is Technogym aanwezig in meer dan 100 landen. Meer dan 80.000 wellness(sport)centra en 300.000 particuliere huizen in de wereld zijn uitgerust met Technogym. Technogym is voor de achtste keer gekozen als officiële leverancier voor Tokio 2021, na Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006, Beijing 2008, Londen 2012, Rio 2016 en Pyeongchang 2018.

Ook interessant

Contact