Essay Produkties
Update werkzaamheden – week 6

Benieuwd wat er allemaal in week 6 gebeurde op Circuit Zandvoort? Neem dan een kijkje achter de schermen met deze update.

Essay Produkties

Foto ▲: Er wordt op verschillende locaties van het circuit gewerkt. Zo ook in het Scheivlak (bocht 7). Hier wordt aan de buitenzijde een nieuwe muur geplaats, inclusief nieuwe FIA veiligheidshekken.

 

Foto ▼: Op de paddock achter de pitboxen werd de eerste laag asfalt gelegd. Binnenkort volgt de toplaag.

Essay Produkties
Essay Produkties

Foto ▲: Er werden ook asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd op het circuittraject. Op de voorgrond liggen de nieuwe kerbstones voor het uitkomen van de Kumhobocht (bocht 13), terwijl vakkundig over de eerste laag asfalt wordt gewalst.

 

Foto ▼: Meerdere walsen werden ingezet op de basislaag asfalt van de vernieuwe Arie Luyendykbocht (bocht 14).

Essay Produkties
Essay Produkties

Foto ▲: In de afgelopen weken heeft De Groot Vroomshoop een nieuwe medical centre voor Circuit Zandvoort gerealiseerd, in samenwerking met Volker Wessels, nabij de binnenzijde van de Arie Luyendykbocht.

 

Foto ▼: Er werd ook bij de Hugenholtzbocht geasfalteerd (bocht 3). Net als bij de Arie Luyendykbocht is deze vernieuwe bocht voorzien van een progressieve banking.

Essay Produkties

Foto ▼: Op verzoek van velen wordt ook nu weer afgesloten met een luchtfoto. Ditmaal met een bovenaanzicht bij de Arie Luyendykbocht. De uitdagende kombocht is inmiddels voorzien van een eerste asfaltlaag.

Deze luchtfoto is gemaakt met schriftelijke toestemming en een licentie van Circuit Zandvoort. Alle gestelde veiligheidsvoorschriften zijn hierbij nageleefd. Zonder schriftelijke toestemming (en een licentie) is vliegen (incl. het maken van video of foto-opnames) boven Circuit Zandvoort niet toegestaan.

Dromo
Essay Produkties

Foto ▲: En de Arie Luyendykbocht gaat zeker indruk maken en voor spektakel zorgen! De basis ligt er en met de speciale Flying Dutch toplaag, die binnenkort wordt gelegd, gaat het een bijzondere ervaring worden.

 

Een nieuwe update volgt binnenkort!

Contact