Sampling & Promotie op Circuit Zandvoort

Voor racefans begint het hart sneller te kloppen wanneer zij het terrein van Circuit Zandvoort betreden. Een dag vol bloedsnelle autosport staat hen te wachten. En ook uw bedrijf kan met deze enthousiaste bezoekers in contact komen. Race-evenementen op Circuit Zandvoort bieden daarmee de prefecte omstandigheden voor promotiecampagnes.

 

Sampling & Promotie

Circuit Zandvoort biedt op een geselecteerd aantal evenementen de mogelijkheid om uw merk of een bepaald product te presenteren aan de verschillende toeschouwers en bezoekers. Zo is het mogelijk om flyers van uw bedrijf uit te delen op het circuitterrein, of de fans te verblijden met een cap, pen of andere goodie. Ook kunt u producten samplen. Circuit Zandvoort helpt u hierbij graag met een pakket op maat, inclusief de mogelijkheid van een prominente plaats op de paddocks. U heeft de vrijheid om uw eigen promotieteam samen te stellen en in te zetten, maar Circuit Zandvoort kan dit ook desgewenst voor u organiseren.

 

Interesse

Wilt u meer informatie of een prijsofferte voor uw promotie-, flyer of sampling-actie op Circuit Zandvoort? Neem dan contact op met Circuit Zandvoort via 023-5740 740, mail naar  welkom@circuitzandvoort.nl of maak gebruik van het contact formulier op deze pagina.

Sponsors