Vlaggen en banieren

Naast de grote diversiteit aan mogelijkheden van reclameborden langs het circuit, biedt Circuit Zandvoort ook exposure mogelijkheden waar ook vlaggen en banieren van de diverse bedrijven een prominente plaats krijgen.

 

Locaties

Kenmerkend voor de fantastische autosportsfeer op Circuit Zandvoort, zijn onder andere ook de vele vlaggen langs de toegangweg en bij bekende bochten als de Tarzanbocht, Gerlachbocht en Hans Ernst Bocht. Met dank aan de zeewind, wapperen de vlaggen stijlvol langs het duinentraject, wat bijdraagt aan de sfeer en bevordering van de brand-awareness bij het publiek. Ook elders langs het circuit, kan geadverteerd worden met bijvoorbeeld banieren in het duinterrein en langs publiekshekken.

 

Adoptie van bochten

Bedrijven die zich extra willen profileren, kunnen ook een van de bochten van Circuit Zandvoort adopteren. In een dergelijke bocht zijn dan uitsluitend banieren en vlaggen van een en hetzelfde bedrijf zichtbaar. Ook is het mogelijk dat een bocht de naam krijgt van het bedrijf. Menig maal wordt door publiek en media gesproken over een bijzondere actie in een bepaalde bocht van het circuit. Hoe mooi is het dat uw bedrijfnaam in die verhalen wordt genoemd? Ook is het mogelijk om gebouwen of ruimtes op het circuitterein van naamsadopte te voorzien.
 

Interesse?

Neem contact op met de afdeling Sales & Promotion, 023-5740 740 of welkom@circuitzandvoort.nl

Sponsors