Incentives voor uw belangrijkste relaties!

Altijd al eens indruk willen maken op belangrijke klanten? Of op zoek naar het ideale recept om de belangrijkste collega’s en partners een onvergetelijke dag te bezorgen? Organiseer dan een speciaal incentive-programma, wat bol staat van de spanning, adrenaline en de geur van brandend rubber.

 

Bleekemolens Race Planet

Bleekemolens Race Planet beschikt over een indrukwekkend wagenpark van meer dan 150 voertuigen. Hierdoor is het bij Bleekemolens Race Planet mogelijk om op het circuit zelf te rijden in spectaculaire sportauto’s als Ferrari, Aston Martin, Lamborghini, Porsche, BMW, McLaren, formulewagens en heel veel meer. Allemaal auto’s die iedereen met een rijbewijs B zelf mag besturen. Van individuele deelnemer tot groepen van honderden deelnemers, Race Planet heeft voor iedereen een prachtig programma in petto. Natuurlijk is ook de zakelijke rijder voor het verbeteren van de rijvaardigheid bij Race Planet aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie: www.raceplanet.nl
 

Certainty Events & Incentives

Certainty is een jong en dynamisch bedrijf wat een breed scala aan automotive evenementen organiseert. Het bedrijf biedt incentives op maat aan, waarbij kwaliteit en details hoog in het vaandel staan. Populair is de BMW Challenge Expierence, waarin de avonturier in de automobilisten naar boven wordt gehaald. Naast een slipproef, maken ook een slalom en karten rijden deel uit van de te boeken programma-onderdelen. Kijk voor de verschillende arrangementen en mogelijkheden op www.certainty.nl.

 

Rensportschool Zandvoort

De Rensportschool Zandvoort is al 25 jaar gespecialiseerd in hoogwaardige zakelijke groeps-arrangementen. Zeer populair is de RSZ Race Experience, waarbij deelnemers in teams met speciale BMW's een echte Endurance race (inclusief pitstop en rijderswissel) gaan rijden! Maar ook de RSZ Circuit Experience biedt volop circuit plezier: driften met BMW's, zelf rijden met trucks, raceauto's, slalom, karten, ideale lijn techniek, rijvaardigheid of een snelle ronde als passagier naast een coureur: alles is mogelijk. Meer informatie: www.rsz.nl

 

GP-Elite

Het jonge en professionele team van GP-Elite gaat geen uitdaging uit de weg en weet voor elk zakelijk verzoek een custom-mase incentive programma samen te stellen. Groepen tot 200 personen kunnen een uitdagend activiteitenprogramma tegemoet zien. Neem een kijkje op de website: www.gp-elite.nl.

 

Andere wensen of vragen?

Neem contact op met de afdeling Sales & Promotion, 023-5740 740 of sales@circuitzandvoort.nl

Sponsors