Uw race serie op Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort biedt niet alleen mogelijkheden om het circuitterrein te huren. Ook organiseert Circuit Zandvoort een aantal populaire publieksevenementen, waar race series zich voor kunnen inschrijven. Is racen op Circuit Zandvoort populair binnen uw raceserie? Lees dan verder.

 

Racen op een van de mooiste circuits

Circuit Zandvoort wordt door veel coureurs geroemd om het uitdagende circuit traject, met de snelle bochten, glooiende duinheuvels en technische passages. Het is dan ook niet verwonderlijk dat binnen de paddock van verschillende raceseries regelmatig over Circuit Zandvoort gesproken wordt. Gedurende het jaar worden verschillende evenementen georganiseerd door Circuit Zandvoort, waarbij er "track time" beschikbaar is voor diverse raceseries. Zo kunnen raceklassen zich inschrijven voor een van deze evenementen. Ook zijn er track time pakketten beschikbaar voor merkenclubs die een vrij rijden sessie of een gelijkmatigheidsproef willen organiseren.

 

Beschikbare evenementen

Circuit Zandvoort biedt op diverse evenementen "track time"-blokken aan:

  • Paasraces
  • Pinksterraces
  • Italia a Zandvoort (wedstrijden in overleg)
  • Historic Grand Prix (uitsluitend voor Historische raceklassen)
  • ADAC GT Masters Weekend (beschikbare track time in overleg)
  • British Race Festival
  • Finaleraces


De beschikbare track time blokken zijn afhankelijk van het aantal ingeschreven wedstrijdseries, het aantal gewenste sessies (en minuten) en de te verwachten geluidsproductie per wedstrijdserie.

 

Meer informatie

Heeft u interesse om met uw raceserie of merkenclub deel te nemen aan een van bovenstaande evenementen, neem dan contact op met Circuit Zandvoort via info@circuitzandvoort.nl of via 023-5740 740.

Sponsors