Uw eigen VIP-room op Circuit Zandvoort

[click here for English version]


Elk bedrijf zoekt naar mogelijkheden om klanten en bijzondere relaties een onvergetelijke belevenis te bezorgen. Met uw eigen hospitalty unit kunt u al deze personen een unieke  ‘day at the races’ laten beleven. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor uw ruimte niet alleen uw eigen corporate imago kan uitstralen, maar u kunt ook per dag een verschillend programma bieden. Daarnaast is het ook voor raceteams zeer interessant om gasten en relaties te ontvangen in een VIP-room.
 

Prachtige locatie

De luxe VIP-rooms bevinden zich op de eerste etage van het pitcomplex van Circuit Zandvoort.  Terwijl onder de hospitality ruimtes de coureurs en monteurs zich prepareren voor de volgende race, kunnen uw geselecteerde bezoekers in alle stijl en comfort genieten van het spektakel op de baan en al het moois wat de autosport te bieden heeft.

Vanuit de VIP-room hebben uw gasten uitzicht op het rechte stuk en pitstraat. Vanaf de bewaakte VIP-room galerij hebben de invitees zicht op Paddock 1 en de Gerlachbocht. Tevens zijn alle ruimtes voorzien van TV-aansluitingen, waardoor ook de live tv registratie bij diverse race-evenementen optimaal gevolgd kan worden. Daarnaast kan uw ruimte voorzien worden van een internetaansluiting. Onze huiscateraar draagt op Circuit Zandvoort zorg voor een overheerlijke culinaire ervaring.

Verschillende VIP-rooms

U kunt kiezen uit VIP rooms van 60 of 225 m2. De herkenbaarheid van uw VIP room is gewaarborgd middels twee duidelijk zichtbare reclameborden (1 voor en 1 achter) van 1 x 5 meter elk en optioneel uw vlag op het pitsdak. Naast ontvangsten tijdens evenementen, kunt u uw VIP room natuurlijk ook op doordeweekse dagen gebruiken voor vergaderingen, bijeenkomsten, e.d.

Voor meer informatie, tarieven en reservering kunt u contact opnemen met onze afdeling Sales & Promotion, tel.: 023-5740 740, of e-mail: sales@circuitzandvoort.nl.

Sponsors