Jaarkaarten Circuit Zandvoort

[For English, click here]

Bent u een regelmatige bezoeker van Circuit Zandvoort? Dan is de Circuit Zandvoort jaarkaart geknipt voor u. Niet meer wachten voor de kassa's, maar direct doorlopen en bovendien bespaart u veel geld.

Net als voorgaande jaren, hebben vaste Circuit Zandvoort-bezoekers in 2018 de mogelijkheid om een voordelige jaarkaart aan te schaffen. De jaarkaart is geldig vanaf april 2018 tot en met december 2018.
 

Duin-jaarkaart

In 2018 zal ook de duin-jaarkaart weer worden verkocht. Deze kaart is goedkoper dan de Paddock-jaarkaart en geeft toegang tot het gehele duinterrein. 

 

Paddock-jaarkaart

De Paddock jaarkaart geeft toegang tot de duinen en de rennerskwartieren (Paddocks) van Circuit Zandvoort, uitgezonderd het DTM-weekend. Daarnaast krijgt men met de Paddock Jaarkaart gratis toegang tot de hoofdtribune, uitgezonderd AutoMaxx Streetpower en American Sunday. Ook bij evenementen waarbij een speciaal toegangsbewijs nodig is voor de hoofdtribune (zoals de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen op 19-21 mei) is de jaarkaart niet geldig voor tribunetoegang. De Paddock-jaarkaart geeft wel toegang tot de paddocks tijdens de Jumbo Racedagen.
Indien een speciaal toegangsbewijs voor de hoofdtribune vereist is, dan zal dit op de betreffende event-pagina, uiterlijk 7 dagen voor het evenement bij het hoofdstuk 'Publieksinformatie' bekend worden gemaakt.


Let op! Geldigheid jaarkaart

De Circuit Zandvoort Jaarkaart is niet geldig tijdens het DTM evenement, AutoMaxx Streetpower en American Sunday. Raadplaag ook het hoofdstuk " Afhalen Jaarkaart" voor informatie over het afhalen van uw jaarkaart. De jaarkaart wordt niet per post verstuurd.
 

Prijsoverzicht

Paddock Jaarkaart  € 125,00
Paddock Jaarkaart - kind*  € 65,00
Duin Jaarkaart  € 75,00
* Alleen voor kinderen tot en met 12 jaar.  

 

 TIP: ook leuk om cadeau te geven!

 

Aanvraagformulier Circuit Zandvoort Jaarkaart 2018

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

Ik bestel de volgende Circuit Zandvoort Jaarkaart (2018)*
*
*
*
*Help
*
*
*
*
*
Upload
Max bestandsgrootte: 5 Mb

De paddockkaart geeft toegang tot de duinen en de rennerskwartieren (Paddocks) van Circuit Zandvoort. De duinkaart geeft toegang tot het duinterrein. De jaarkaarten zijn geldig tijdens alle evenementen op Circuit Zandvoort in 2018 (periode april t/m december), uitgezonderd het DTM weekend en AutoMaxx Streetpower en American Sunday. Het verschuldigde bedrag dient overgemaakt te worden op bankrekening IBAN NL05 RABO 0383 5010 08 t.n.v. Exploitatie Circuit Zandvoort b.v. , Zandvoort, o.v.v. "jaarkaart 2018" + naam aanvrager. Kijk bij het hoofdstuk "afhalen jaarkaart" voor de voorwaarden en data rondom het afhalen van de Circuit Zandvoort Jaarkaart.

Akkoord*Help

NB. Uw formulier, pasfoto en betaling dienen zoveel mogelijk op het zelfde moment ingediend te worden.

 

Afhalen Jaarkaart (in 2018)

Hieronder treft u meer informatie aan over het afhalen van de Circuit Zandvoort Jaarkaart.

1. De Circuit Zandvoort Jaarkaart wordt niet per post verstuurd.

2. De Circuit Zandvoort Jaarkaart dient persoonlijk afgehaald te worden. Neem altijd een identficatiebewijs mee.

3. De Circuit Zandvoort Jaarkaart is, indien besteld en betaald voor 25 april 2018, af te halen volgens onderstaand schema:

  • 25 - 27 april (Receptie Circuit Zandvoort - 9.30 - 16.30 uur)
  • 28 & 29 april (Paddock Office, nabij Parking C, Circuit Zandvoort - 9.00 - 13.00 uur).
  • 2 & 3 mei (Receptie Circuit Zandvoort - 9.30 - 16.30 uur)
  • 10 & 11 mei (Receptie Circuit Zandvoort - 9.30 - 16.30 uur)
  • 16, 17 & 18 mei (Receptie Circuit Zandvoort - 9.30 - 16.30 uur)

 

5. Heeft u de Circuit Zandvoort Jaarkaart besteld en betaald op of na 25 april 2018, informeer dan via info@circuitzandvoort.nl wanneer uw Jaarkaart gereed is en welke afhaalprocedure gehanteerd dient te worden.

6. Indien u vragen heeft over de Circuit Zandvoort Jaarkaart, dan kunt u mailen met info@circuitzandvoort.nl of op donderdag of vrijdag, tijdens kantooruren, bellen met 023-5740 740.

Sponsors