21 - 23 juli

ADAC GT Masters

Introductie

Een spectaculair autosportweekend met volop autosport. Zo is er een hoofdrol voor een groot startveld vol stoere GT3 supercars van de ADAC GT Masters

[ For the English version of this page, please click HERE]

 

 

Tijdschema

Het tijdschema voor het ADAC GT Masters-weekend is hieronder te raadplegen of te downloaden via DEZE LINK (als PDF).

Line-up

Een aantal boeiende raceseries komt in actie bij het ADAC GT Masters-weekend. Bereid je voor op spannende races van:

  • ADAC GT Masters
  • ADAC TCR
  • Clio Cup Central Europe
  • Spezial Tourenwagen Trophy
  • TBA

De line-up is onder voorbehoud van kalenderwijzigingen.

Ticket informatie

Koop uw tickets voor het ADAC GT Masters-weekend binnenkort met gemak in de online voorverkoop via deze website. Niet alleen heeft u dan de tickets direct als printbaar PDF document in huis, ook profiteert u van een voorverkoopkorting. Toegangsbewijzen aan de dagkassa's zullen duurder zijn.

 

Duinkaarten

 

Voor het ADAC GT Masters Weekend is toegang tot de duinen gratis! Klik HIER voor jouw gratis duinticket!

 

Paddock & Tribune-kaarten

Bezoekers die plaats willen nemen op een van de tribunes langs het circuit of een kijkje willen nemen in de paddocks, kunnen in de online voorverkoop een DAGKAART (€20) of een WEEKENDKAART (€30) kopen. Beide toegangsbewijzen geven toegang tot alle paddock-zones en hier zijn de voorbereiding van de teams en de laatste montageacties aan de racebolides van dichtbij te zien. Ook is de paddock dé plaats om bekende coureurs tegen het lijf te lopen en met hen op de foto te gaan of een handtekening te scoren. Vanaf de tribunes geniet u comfortabel van het autosportspektakel Tot slot heeft u ook toegang tot de speciale PITWALK, voorafgaand aan de ADAC GT Masters wedstrijd. Klik op het tabblad KOOP TICKETS om nu uw toegangsbewijzen veilig te stellen.

 

Kinderen

Kinderen tot 12 jaar ontvangen gratis entree tot het gehele evenemententerrein (incl. paddocks en tribunes), mits onder begeleiding van een volwassene.

 

►Blijf op de hoogte via:

Gratis entree

Speciaal voor het ADAC GT Masters weekend bieden Circuit Zandvoort en de ADAC GT Masters-organisatie gratis toegangskaarten ter download aan op deze website.

DOWNLOAD HIER UW GRATIS TICKET ALS PDF (neem het ticket geprint mee)     of

DOWNLOAD HIER HET GRATIS TICKET ALS AFBEELDING (JPG afbeelding, te tonen vanaf mobiele telefoon, mits de barcode duidelijk zichtbaar is).

De GRATIS toegangskaarten geven toegang tot het duinterrein aan de buitenring van Circuit Zandvoort. Bij deze buitenring zitten de volgende locaties inbegrepen:

  • duingebied buitenzijde Tarzanbocht
  • duinheuvels nabij de Gerlachbocht
  • uitzicht over het spectaculaire Scheivlak
  • duinheuvel nabij de Hans Ernst Bocht (tegenover Paddock Hill Grandstand)

 

Het ticket geeft alleen toegang tot de duinen (buitenring). Let op! Tribunes, paddocks, pitsdak en de duinen in de binnenring zijn niet toegankelijk met het gratis download-ticket. Wilt u deze zones ook bezoeken? Koop dan een (dagkaart of weekendkaart) via het tabblad Tickets.

Het gratis ticket heeft een universele barcode (meerdere malen te gebruiken). Er worden geen gratis tickets verstrekt met unieke barcodes.

Bezoekers informatie

Terrein geopend voor publiek  vanaf 7.30
Terrein gesloten  voor publiek om 20.00
Publiekscatering geopend op Paddock 1, Paddock 2 en bij de hoofdtribune. Bezoek ook Bernies Bar & Restaurant!
Toiletten  geopend (gratis)
Minder validen  faciliteiten geopend en aanwezig. 
Aanvang programma zie tijdschema
Parkeren - Parking A  alleen mogelijk voor genodigden. Parkeerinvitatie verplicht.
Parkeren - Parking B  zie parking C.
Parkeren - Parking C beschikbaar voor bezoekers - € 10,00 per dagparking, per auto. Indien de parkeerplaatsen van Circuit Zandvoort volzet zijn, dienen bezoekers gebruik te maken van de parkeerplaatsen van de Gemeente Zandvoort (betaald parkeren).
Circuit Zandvoort Jaarkaart De jaarkaart 2017 is dit evenement geldig., incl. toegang tot de overdekte hoofdtribune.
(Huis)dieren  Het is niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen naar het circuit (in verband met overlast en schrikreacties van de dieren). Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@circuitzandvoort.nl.
Drones  het vliegen met drones (zowel particulier als commercieel) is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Circuit Zandvoort.
Pinnen Er zijn helaas geen PIN/ATM faciliteiten aanwezig dit evenement. Wel kunt u bij geselecteerde horecalocaties (incl. Mickey's Bar en Bernies) met pinpas betalen.
Hoofdtribune De hoofdtribune is toegankelijk voor alle bezoekers, mits in het bezit van een geldige dag- of weekendkaart. Plaatsen beschikbaar op basis van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.
Paddock Hill Grandstand De Paddock Hill Grandstand is toegankelijk voor alle bezoekers, mits in het bezit van een geldige dag- of weekendkaart. Plaatsen beschikbaar op basis van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.
Videoscherm(en) Tegenover de overdekte hoofdtribune staat een videoscherm opgesteld met beelden van de actie elders op het circuit