17-19 augustus 2018

ADAC GT Masters

Introductie

Een spectaculair autosportweekend met volop autosport. Zo is er een hoofdrol voor een sterk startveld vol stoere GT3 supercars van de ADAC GT Masters en zorgen de spectaculaire toerwagens van de ADAC TCR Germany voor volop vuurwerk!

[for English, click HERE]

 

Blijf op de hoogte via de volgende kanalen:

Line-up

Een aantal boeiende raceseries komt in actie bij het ADAC GT Masters-weekend. Bereid je voor op spannende races van:

  • ADAC GT Masters
  • ADAC TCR
  • Clio Cup Central Europe
  • Porsche Carrera Cup Deutschland

De line-up is onder voorbehoud van kalenderwijzigingen.

Blijf op de hoogte en volg ons via:

Tijdschema

Het tijdschema voor het ADAC GT Masters-weekend is ongeveer twee weken voorafgaand aan het evenement beschikbaar op deze pagina.

 

Blijf op de hoogte via de volgende kanalen:

Ticket informatie

Koop uw tickets voor het ADAC GT Masters-weekend binnenkort met gemak in de online voorverkoop via deze website. Niet alleen heeft u dan de tickets direct als printbaar PDF document in huis, ook profiteert u van een voorverkoopkorting. Toegangsbewijzen aan de dagkassa's zullen duurder zijn.

 

Duinkaarten

Voor het ADAC GT Masters Weekend is toegang tot de duinen gratis met een special te downloaden ticket. Dit ticket komt op een later moment beschikbaar op deze pagina.

 

Paddock & Tribune-kaarten

Bezoekers die plaats willen nemen op een van de tribunes langs het circuit of een kijkje willen nemen in de paddocks, kunnen in de online voorverkoop een DAGKAART (€25) of een WEEKENDKAART (€35) kopen. Beide toegangsbewijzen geven toegang tot alle paddock-zones en hier zijn de voorbereiding van de teams en de laatste montageacties aan de racebolides van dichtbij te zien. Ook is de paddock dé plaats om bekende coureurs tegen het lijf te lopen en met hen op de foto te gaan of een handtekening te scoren. Vanaf de tribunes geniet u comfortabel van het autosportspektakel Tot slot heeft u ook toegang tot de speciale PITWALK, voorafgaand aan de ADAC GT Masters wedstrijd. Klik op het tabblad KOOP TICKETS om nu uw toegangsbewijzen veilig te stellen.

 

Kinderen

Kinderen tot 12 jaar ontvangen gratis entree tot het gehele evenemententerrein (incl. paddocks en tribunes), mits onder begeleiding van een volwassene.

 

 

Blijf op de hoogte en volg ons via:

 

Tickets bestellen

Bestel uw tickets op deze pagina.