8 & 9 juli 2017

British Race Festival 2017

Introductie

[For English, click HERE]

Kijk en geniet van de meest aantrekkelijke voertuigen van Britse fabrikanten die hebben bijgedragen aan de unieke motorsport historie.

Meer informatie over het programma en tickets is binnenkort beschikbaar op: www.britishracefestival.nl.

Tijdschema

Het tijdschema voor het British Race Festival is hieronder te raadplegen.

Line-up

De voorlopige line-up van het Briitish Race Festival is hieronder te vinden, met updates verwacht voor de komende maanden.

  • Protyre Motorsport Ginetta GT5 Challenge
  • Jaguar Enthusiast Club
  • Dutch Vintage Revival Zandvoort
  • Austin Healey Club (NL/UK) demo laps

Ticket info

Voor het British Race Festival zijn tickets te bestellen in de online voorverkoop. Tickets gekocht in de online voorverkoop zijn goedkoper dan kaarten die aan de dagkassa’s worden gekocht.

Dagkaart
Een dagkaart voor het British Race Festival kost slechts € 15,00 in de online voorverkoop. Met dit ticket heeft men toegang tot het volledige duinterrein, de overdekte hoofdtribune en alle paddocks waar de merkenclubs staan opgesteld.

Weekendkaart
Twee dagen genieten van de races, de sfeer en al het moois op de paddocks Het is mogelijk met de weekendkaart. Een weekendkaart voor het British Race Festival kost slechts € 25,00 in de online voorverkoop. Met dit ticket heeft men op beide dagen toegang tot het volledige duinterrein, de overdekte hoofdtribune en alle paddocks.

Kinderen krijgen korting
Bij het British Race Festival is natuurlijk ook gedacht aan de jongste autoliefhebbers. Zo ontvangen kinderen tot en met 12 jaar een korting van maar liefst 50% op de reguliere ticketprijzen.

Voor kinderen van 5 tot en met 12 wordt het een echt feest om het British Race Festival te bezoeken. Voor hun reguliere toegangsticket hoeft slechts € 7,50 betaald te worden in de online voorverkoop.

Kinderen tot en met 4 jaar oud krijgen gratis toegang tot het gehele evenement.

Kaarten aan de kassa
Vanzelfsprekend zijn tijdens het evenement ook kaarten aan de kassa verkrijgbaar. Deze kosten respectievelijk € 20,00 (dagkaart voor bezoekers ouder dan 12 jaar), € 30,00 voor een weekendkaart en voor kinderen (5-12 jaar) zijn de kassaprijzen € 10,00 (dagkaart) en € 15,00 (weekendkaart).

KEEP CALM & GET BRITISH!

Van 7 tot 9 juli beleef je Zandvoort aan Zee in Britse sferen tijdens het ‘British Festival: in a great British tradition’. Het beste uit de Britse keuken, Gin Tonics, Britse winkeletalages, Britse sporten en spellen op het strand, Britse feesten en optredens in het centrum en natuurlijk het British Race Festival op het circuit met de Classic Car Parade door het dorp. Waan je een weekend lang in Groot-Brittannië aan de Nederlandse kust: Keep Calm & Visit Britain in Zandvoort aan Zee!

 

Klik hier voor de website van het British Festival in Zandvoort