7 & 8 juli 2018

British Race Festival

The best of Great Britain

Introductie

[ For English, click HERE]

Kijk en geniet van de meest aantrekkelijke voertuigen van Britse fabrikanten die hebben bijgedragen aan de unieke motorsport historie. Races en demonstraties wisselen elkaar af.

Meer informatie over het programma en tickets is binnenkort beschikbaar op: www.britishracefestival.nl.

 

Blijf ook op de hoogte via:

Line-up

De voorlopige line-up van het British Race Festival is hieronder te vinden.

  • Mini 7 Racing Club
  • Historic Monoposto Racing
  • Monoposto Racing Club UK
  • PCH Historic Challenge
  • Dutch Vintage Revival Zandvoort
  • TR-Register Series

Line-up is onder voorbehoud van wijzigingen

 

Blijf ook op de hoogte via:

Tijdschema

Het tijdschema voor het British Race Festival is vanaf juni 2018 te vinden op www.britishracefestival.nl.

Ticket informatie

Voor het British Race Festival zijn tickets te bestellen in de online voorverkoop. Tickets gekocht in de online voorverkoop zijn goedkoper dan kaarten die aan de dagkassa’s worden gekocht. Bestel je tickets via DEZE LINK.

Dagkaart
Een dagkaart voor het British Race Festival kost slechts € 15,00 in de online voorverkoop. Met dit ticket heeft men toegang tot het volledige duinterrein, de overdekte hoofdtribune en alle paddocks waar de merkenclubs staan opgesteld.

Weekendkaart
Twee dagen genieten van de races, de sfeer en al het moois op de paddocks Het is mogelijk met de weekendkaart. Een weekendkaart voor het British Race Festival kost slechts € 25,00 in de online voorverkoop. Met dit ticket heeft men op beide dagen toegang tot het volledige duinterrein, de overdekte hoofdtribune en alle paddocks.

Kinderen krijgen korting
Bij het British Race Festival is natuurlijk ook gedacht aan de jongste autoliefhebbers. Zo ontvangen kinderen tot en met 12 jaar een korting van maar liefst 50% op de reguliere ticketprijzen.

Voor kinderen van 5 tot en met 12 wordt het een echt feest om het British Race Festival te bezoeken. Voor hun reguliere toegangsticket hoeft slechts € 7,50 betaald te worden in de online voorverkoop.

Kinderen tot en met 4 jaar oud krijgen gratis toegang tot het gehele evenement.

Familie tickets
Nieuw dit jaar zijn de Familietickets. Dit is een dagticket met toegang voor twee volwassenen en een onbeperkt aantal kinderen. Ideaal voor een dagje uit voor het gezin, of juist een kinderfeestje.

Groepsticket
Met een groep van 5 of 10 volwassenen met een fikse korting het British Race Festival bezoeken? Het is mogelijk! Het groepsticket voor 5 personen kost bijvoorbeeld slechts € 60,00 (i.p.v. € 75) en het groepsticket voor 10 volwassenen bedraagt slechts € 110,00 (i.p.v. € 150). Voorwaarde is dat alle groepsleden op hetzelfde moment bij het controlepunt bij de kassa naar binnen gaan.

Kaarten aan de kassa
Vanzelfsprekend zijn tijdens het evenement ook kaarten aan de kassa verkrijgbaar. Deze kosten respectievelijk € 20,00 (dagkaart voor bezoekers ouder dan 12 jaar), € 30,00 voor een weekendkaart en voor kinderen (5-12 jaar) zijn de kassaprijzen € 10,00 (dagkaart) en € 15,00 (weekendkaart). Groepstickets en familietickets zijn niet aan de kassa verkrijgbaar.

 

Blijf ook op de hoogte via:

British Festival in Zandvoort

Het Britsh Race Festival op Circuit Zandvoort is een echt feest. Maar er is meer! Want niet alleen Circuit Zandvoort goes British; ook het dorp en het strand is dit weekend volledig in Britse sferen. Tijdens het British Festival: in a great British tradition van 6 tot en met 8 juli vind je de leukste Britse sportdemonstraties, de beste Britse muziek, de meest interessante Britse cultuur en het lekkerste uit de Britse keuken in Zandvoort aan Zee.

Verdere informatie over het programma volgt op www.british-festival.nl