13 - 15 juli 2018

DTM Zandvoort

Gedonder in de duinen

Introductie

Europa's meest indrukwekkende toerwagenkampioenschap is op 13, 14 en 15 juli 2018 terug op Zandvoort. Dat belooft weer spectaculaire autosport! Het weekend wordt extra speciaal met deelname van de Nederlandse Audi-coureur Robin Frijns. Kan hij winnen voor eigen publiek? Maak de 18e editie zelf mee op Circuit Zandvoort!

 

For English, click HERE

 

 

Meer informatie over het programma en de series is binnenkort te vinden via de tabbladen en zal ook worden aangekondigd op de volgende kanalen:

 

 

Tijdschema

Het tijdschema voor het DTM weekend is te vinden op deze pagina en te downloaden als PDF via DEZE LINK.

 

Het tijdschema zal ook worden aangekondigd op de volgende kanalen:

Line-up

De line-up van het DTM evenement in 2018 bevat:

 • DTM (2 races)
 • FIA Formula 3 European Championship (3 races)
 • Supercar Challenge powered by Hankook
 • GT & Protoype Challenge powered by Hankook
 • demonstrations

 

Meer informatie wordt ook bekend gemaakt via de volgende kanalen:

Tickets

Tickets voor het DTM weekend 2018 op Circuit Zandvoort zijn in de online voorverkoop verkrijgbaar via de DTM WEBSITE Toegangskaarten in de voorverkoop zijn goedkoper dan aan de dagkassa's van het evenement.

Benieuwd welk ticket het beste bij jou past? Check dan de optie Sitzplatz in de ticketmodule en selecteer je eigen zitplaats.

Let op! Kinderen tot en met 6 jaar hebben gratis entree tot het evenement, maar hebben geen recht op een tribune zitplaats. Voor kinderen tot en met 6 jaar zal, indien zij op de tribune plaats nemen, een kinderticket aangeschaft moeten worden.

 

Overzicht

 

Engelse ticketpagina

Gebruikt u liever een Engelse versie van de DTM Ticket module? KLIK HIER.

 

 

Meer informatie over de ticketverkoop zal ook bekend worden gemaakt via:

Bestellen

Tickets voor DTM Zandvoort 2018 kunnen besteld worden via de website van de DTM. De DTM-ticketmodule is het best zichtbaar op een computer. Niet alle mobiele telefoons en tablets bieden ondersteuning voor de ticket module.

 

Online bestellingen via de DTM website zijn "print@home"-tickets. U print dan thuis het door u gekochte toegangsbewijs (PDF). Om het ticket te kunnen printen, heeft u ook een Adobe Reader nodig. Deze is gratis te downloaden via de website van Adobe.

Ook kunt u ervoor kiezen de tickets als Mobile Ticket te ontvangen. U kunt dan het toegangsbewijs tonen vanaf uw mobile telefoon (bijv. via Apple Passbook op de iPhone of Wallet API voor Android).

Wenst u liever echte tickets met hologram/echtheidskenmerk te ontvangen, bestel dan u kaarten via de DTM website en kies voor de optie "Versand per Post". Uw tickets worden dan tegen een meerprijs van € 3,50 per bestelling vanuit Duitsland per post naar uw thuisadres gestuurd. Bestel deze tickets met echtheidskenmerkt tijdig, zodat u de kaarten op tijd thuis ontvangt. Houd rekening met de levertijd van minimaal een week.

 

Engelse ticketpagina

Gebruikt u liever een Engelse versie van de DTM Ticket module? KLIK HIER.

 

Meer informatie over de ticketverkoop zal ook bekend worden gemaakt via:

VIP-arrangementen

[English version of this page - click here]

Met een DTM VIP-arrangement beleeft u het spectaculaire DTM weekend in luxe en comfort. Zo geniet u, vanuit een exclusieve VIP-lounge, van een uniek uitzicht op de pitstraat. Hier worden tijdens de DTM-races bliksemsnelle pitstops uitgevoerd, die het verschil tussen winst en verlies kunnen maken. VIP-gasten worden daarnaast de gehele dag verzorgd met een meer dan smakelijk catering assortiment, inclusief dranken. Bij het VIP-arrangement zit een parkeerkaart inbegrepen, evenals een shuttle-service en toegang tot de ‘Pitwalk’.

Inhoud VIP arrangement

 • Gebruik van VIP lounge met hostess
 • VIP-ticket tot de lounge
 • Parkeerticket (max. 1 per 2 personen)
 • Transfer vanaf parkeerplaats naar VIP lounge
 • Gehele dag verzorgde catering
 • Toegang tot paddocks en duinterrein
 • Toegang tot VIP-deck

 

 

 


Prijs

 

€ 240,- per dag incl. BTW

 

Wanneer
Zaterdag 14 en/of zondag 15 juli 2018

Over DTM: Gedonder in de duinen

In het weekend van 13, 14 en 15 juli komt het spectaculaire DTM-kampioenschap in actie op Circuit Zandvoort. Een sterk veld van 18 krachtige DTM bolides met elk een vermogen van 500 pk, geprepareerd door Audi, Mercedes-Benz en BMW, komt in actie op het Zandvoortse asfalt. Het evenement belooft wederom spectaculair te worden, nu het weekend wederom twee races telt.

De DTM staat voor spectaculaire toerwagensport met indrukwekkende bolides, aangedreven door 500 pk sterke vierliter V8-motoren. De wervelende wedstrijden op Circuit Zandvoort zijn al zestien jaar populair bij racefans uit binnen- en buitenland. Om de fans tijdens deze editie van DTM Zandvoort nog meer entertainment te bieden, verschijnen de donderende DTM kanonnen dit jaar met een ander aerodynamica pakket op het circuit. Ook het succes ingrediënt van vorig jaar is terug: met ook op zaterdag een volwaardige kampioenschapsrace. Het populaire format zorgt daarmee voor dubbel zoveel spektakel, nu er op beide weekenddagen een race op het programma staat.

 

Over Formule 3: Jonge talenten op weg naar de top

Naast de spectaculaire DTM-serie vormt het FIA EK Formule 3 het tweede hoofdnummer tijdens het DTM-weekend op Circuit Zandvoort. Minimaal 18 jonge coureurs (m/v) uit verschillende landen nemen het tegen elkaar op in wat volgens kenners als de sterkste junior-formulewagenklasse ter wereld mag worden beschouwd. Met Van Amersfoort Racing komt er een Nederlands team in actie.

 

Natuurlijk zijn alle deelnemers in het FIA EK Formule 3 erop gebrand, in de voetsporen te treden van Max Verstappen. Onze landgenoot maakte immers in 2014 nog furore in de Formule 3, waarmee hij de basis legde voor zijn snelle doorgroei naar de Formule 1. Die directe route van F3 naar F1 werd inmiddels door de mondiale autosportfederatie FIA geblokkeerd, maar feit is wel dat wie het in de Formule 3 goed doet, prima papieren heeft om naar andere autosportklassen door te stromen. Naast de Formule 1 kan bijvoorbeeld ook de DTM een uitstekend volgend station voor succesvolle F3-rijders zijn, zoals wel blijkt uit de recente voorbeelden Pascal Wehrlein (groeide vanuit DTM door naar F1) en Marco Wittmann (in zijn tweede DTM-jaar kampioen). Ook rijders als Edoardo Mortara, Jamie Green, Joel Eriksson en Lucas Auer groeiden vanuit de Formule 3 door naar hun huidige status als fabrieksrijder in de DTM.

Over de Supercar Challenge

Deze pagina krijgt binnenkort nieuwe informatie. Nog even geduld! Onderstaande video geeft alvast een indruk.

Over de GT & Prototype Challenge

Deze pagina krijgt binnenkort nieuwe informatie. Nog even geduld! Onderstaande video geeft alvast een indruk.

This page will be updated with new information soon. Please check back soon!

Bezoekers informatie

Terrein geopend voor publiek :   vanaf 7.30
Terrein gesloten :   voor publiek om 20.00
Publiekscatering :   geopend op diverse plaatsen. Ook Bernies Bar & Kitchen is open!
Toiletten :   geopend (gratis)
Minder validen :   faciliteiten geopend en aanwezig. In verband met grote toeloop, is het niet mogelijk om met uw blauwe invaliden-kaart te parkeren op de terreinen van Circuit Zandvoort. U dient hiervoor van te voren te reserveren. Neem tijdig contact op via het formulier. Er is een maximum aantal mindervaliden parkeerplaatsen (op=op).
Aanvang programma :  zie tijdschema
Parkeren - Parking A :   alleen mogelijk voor genodigden. Parkeerinvitatie verplicht.
Parkeren - Parking B :   zie parking C.
Parkeren - Parking C :   alleen mogelijk voor genodigden. Parkeerticket is verplicht (alleen voorafgaand aan het evenement te organiseren).
Parkeren bezoekers :   bezoekers dienen gebruik te maken van de parkeerplaatsen van de Gemeente Zandvoort  en/of de gemeente Bloemendaal aan Zee (betaald parkeren).
Reisadvies :   Er is voor dit evenement een speciaal reisadvies. Raadpleeg dit vanaf dinsdag 3 juli voor vertrek naar Circuit Zandvoort en vertrek tijdig.
Circuit Zandvoort Jaarkaart :   De jaarkaart 2018 is dit evenement niet geldig.
(Huis)dieren :   Het is niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen naar het circuit (in verband met overlast en schrikreacties van de dieren). Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@circuitzandvoort.nl.
Drones :   het vliegen met drones (zowel particulier als commercieel) is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Circuit Zandvoort.
Pinnen :   meer informatie over pin-mogelijkheden wordt op een later moment bekend gemaakt.
Hoofdtribune :   de hoofdtribune is alleen toegankelijk voor bezoekers met een geldig Hoofdtribuneticket (Gold ticket). Dit betreffen gereserveerde tribuneplaatsen.
Overige tribunes :   Voor de overge tribunes dienen speciale kaarten gekocht te worden (Silver). Alle tribuneplaatsen zijn op zaterdag en zondag gereserveerd. Op vrijdag is er vrije plaatskeuze.
Videoscherm(en) :   Op diverse locaties zijn videoschermen geinstalleerd met live-racebeelden van DTM TV. Ook alle races uit het bijprogramma worden hierop getoond.