13 - 15 juli 2018

DTM Zandvoort

Gedonder in de duinen

Introductie

Europa's meest indrukwekkende toerwagenkampioenschap is op 13, 14 en 15 juli 2018 terug op Zandvoort. Dat belooft weer spectaculaire autosport! Het weekend wordt extra speciaal met deelname van de Nederlandse Audi-coureur Robin Frijns. Kan hij winnen voor eigen publiek?

 

[ For English, click HERE]

 

Meer informatie over het programma en de series is binnenkort te vinden via de tabbladen en zal ook worden aangekondigd op de volgende kanalen:

 

 

Tijdschema

Het tijdschema voor het DTM weekend is te vinden op deze pagina, zodra het beschikbaar is.

 

Het tijdschema zal ook worden aangekondigd op de volgende kanalen:

Line-up

De eerste voorlopige line-up van het DTM evenement in 2018 bevat:

  • DTM
  • FIA Formula 3 European Championship (3 races)
  • Supercar Challenge powered by Hankook
  • Audi Sport ABT TT Cup
  • TBA

 

Meer informatie wordt ook bekend gemaakt via de volgende kanalen:

Tickets

Tickets voor het DTM weekend 2018 op Circuit Zandvoort zijn in de online voorverkoop verkrijgbaar via de DTM WEBSITE Toegangskaarten in de voorverkoop zijn goedkoper dan aan de dagkassa's van het evenement.

Benieuwd welk ticket het beste bij jou past? Check dan de optie Sitzplatz in de ticketmodule en selecteer je eigen zitplaats.

Let op! Kinderen tot en met 6 jaar hebben gratis entree tot het evenement, maar hebben geen recht op een tribune zitplaats. Voor kinderen tot en met 6 jaar zal, indien zij op de tribune plaats nemen, een kinderticket aangeschaft moeten worden.

 

Overzicht

 

Engelse ticketpagina

Gebruikt u liever een Engelse versie van de DTM Ticket module? KLIK HIER.

 

 

Meer informatie over de ticketverkoop zal ook bekend worden gemaakt via:

Bestellen

Tickets voor DTM Zandvoort 2018 kunnen besteld worden via de website van de DTM. De DTM-ticketmodule is het best zichtbaar op een computer. Niet alle mobiele telefoons en tablets bieden ondersteuning voor de ticket module.

 

Online bestellingen via de DTM website zijn "print@home"-tickets. U print dan thuis het door u gekochte toegangsbewijs (PDF). Om het ticket te kunnen printen, heeft u ook een Adobe Reader nodig. Deze is gratis te downloaden via de website van Adobe.

Ook kunt u ervoor kiezen de tickets als Mobile Ticket te ontvangen. U kunt dan het toegangsbewijs tonen vanaf uw mobile telefoon (bijv. via Apple Passbook op de iPhone of Wallet API voor Android).

Wenst u liever echte tickets met hologram/echtheidskenmerk te ontvangen, bestel dan u kaarten via de DTM website en kies voor de optie "Versand per Post". Uw tickets worden dan tegen een meerprijs van € 3,50 per bestelling vanuit Duitsland per post naar uw thuisadres gestuurd. Bestel deze tickets met echtheidskenmerkt tijdig, zodat u de kaarten op tijd thuis ontvangt. Houd rekening met de levertijd van minimaal een week.

 

Engelse ticketpagina

Gebruikt u liever een Engelse versie van de DTM Ticket module? KLIK HIER.

 

Meer informatie over de ticketverkoop zal ook bekend worden gemaakt via: