3 maart 2018

FEBO Final 4

Introductie

Op zaterdag 3 maart 2018 zal op Circuit Zandvoort de FEBO Final 4 worden verreden. De vier uur durende wedstrijd is de finalerace van het Winter Endurance Kampioenschap 2017-2018. Verschillende coureurs strijden doorgaans nog volop om het kampioenschap. Elk punt zal van belang zijn!

 

De toegang voor bezoekers is gratis, parkeren kost € 6,00 per auto.

[ For English CLICK HERE ].

Tijdschema

Het tijdschema van de FEBO Final 4 is hieronder te raadplegen of te downloaden als PDF via DEZE LINK.

Deelnemerslijst

De voorlopige deelnemerslijst van de FEBO Final 4 is hieronder te raadplegen.

 

De inschrijving voor sluit op de ochtend van het evenement. In het bezit van een racelicentie en deelnemen aan de Final 4? Klik hier.

Gratis entree

De toegang tot de FEBO Final 4 is gratis: duinen, hoofdtribune en paddock zijn vrij toegankelijk. Er zijn geen kaarten nodig.

 

Parkeren
Toeschouwers die met de auto komen, kunnen voor € 6,00 per voertuig op het parkeerterrein achter de hoofdtribune parkeren.

 

Grid Walk
Voorafgaand aan de wedstrijd kunnen alle bezoekers ook gratis een wandeling op de starting grid maken tijden de Grid Walk.

Publieksinformatie

Let op! De duinheuvel nabij Club's Corner en de Hans Ernst Bocht (Paddock Hill) is niet toegankelijk tijdens de Final 4 i.v.m. werkzaamheden.
Terrein geopend voor publiek :
   vanaf 9.00
Terrein gesloten :   voor publiek om 19.00
Publiekscatering :  alleen geopend op Paddock 1
Bernies Bar & Kitchen : gehele dag geopend voor ontbijt, lunch, dines, drankjes en kleine bites
Toiletten :  geopend op de Paddock 1 en Paddock 2 (gratis)
Minder validen :   faciliteiten beperkt geopend en aanwezig. 
Aanvang programma :  zie tijdschema
Parkeren - Parking A :  beschikbaar als publieksparking. Een parkeerticket kost € 6,00 per auto, per dag
Parkeren - Parking B :   zie parking C.
Parkeren - Parking C :  Opent wanneer Parking A volzet is en is dan beschikbaar voor bezoekers a € 6,00 per dagparking, per auto. Indien de parkeerplaatsen van Circuit Zandvoort volzet zijn, dienen bezoekers gebruik te maken van de parkeerplaatsen van de Gemeente Zandvoort (betaald parkeren).
(Huis)dieren :   Het wordt ten zeerste afgeraden om (huis)dieren mee te nemen naar het circuit (in verband met overlast en schrikreacties van de dieren). Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@circuitzandvoort.nl.
Drones :   het vliegen met drones (zowel particulier als commercieel) is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Circuit Zandvoort.
Pinnen :  Er zijn helaas geen PIN/ATM faciliteiten aanwezig dit evenement. Wel kunt u bij geselecteerde horecalocaties (incl. Bernie's & Mickey's Bar) met pinpas betalen.
Hoofdtribune :  de hoofdtribune is toegankelijk voor alle bezoekers, ongeacht het type kaart. Plaatsen beschikbaar op basis van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.
Let op! De duinheuvel nabij Club's Corner en de Hans Ernst Bocht (Paddock Hill) is niet toegankelijk tijdens de Final 4 i.v.m. werkzaamheden.

Organisatie

Dit evenement wordt georganiseerd door Circuit Zandvoort en Stichting DNRT.

 

Circuit Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
T  +31 (0)23 5 740 740
menno@circuitzandvoort.nl

 

Stichting DNRT
Joop den Uyllaan 107
3119 VJ Schiedam
info@dnrt.nl