4 maart 2017

Final 4

Introductie

Op zaterdag 4 maart zal op Circuit Zandvoort de Final 4 worden verreden. De vier uur durende wedstrijd is de finalerace van het Winter Endurance Kampioenschap 2016-2017. Verschillende coureurs strijden doorgaans nog volop om het kampioenschap. Elk punt zal van belang zijn!

 

De toegang voor bezoekers is gratis, parkeren kost € 6,00 per auto.

[ For English CLICK HERE].

Tijdschema

Het tijdschema van de Final 4 is hieronder te raadplegen. Liever de PDF? KLIK HIER.

 

Deelnemerslijst

De voorlopige deelnemerslijst van het Winter Endurance Kampioenschap is te downloaden via DEZE LINK (PDF) of hieronder te raadplegen. ..

 

De inschrijving voor sluit op de ochtend van het evenement. Deelnemen aan de Final 4? Klik hier.

Gratis entree

De toegang tot de Final 4 is gratis: duinen, hoofdtribune en paddock zijn vrij toegankelijk.

 

Parkeren
Toeschouwers die met de auto komen, kunnen voor € 6,00 per voertuig op het parkeerterrein achter de hoofdtribune parkeren.

 

Grid Walk
Voorafgaand aan de wedstrijd kunnen alle bezoekers ook gratis een wandeling op de starting grid maken tijden de Grid Walk.

Publieksinformatie

Terrein geopend voor publiek :   vanaf 9.00
Terrein gesloten :   voor publiek om 19.00
Publiekscatering :  alleen geopend op de Tango Paddock
Toiletten :  geopend op de Tango Paddock en Paddock 2 (gratis)
Minder validen :   faciliteiten beperkt geopend en aanwezig. 
Aanvang programma :  zie tijdschema
Parkeren - Parking A :  beschikbaar als publieksparking. Een parkeerticket kost € 6,00 per auto, per dag
Parkeren - Parking B :   zie parking C.
Parkeren - Parking C :  Opent wanneer Parking A volzet is en is dan beschikbaar voor bezoekers - € 6,00 per dagparking, per auto. Indien de parkeerplaatsen van Circuit Zandvoort volzet zijn, dienen bezoekers gebruik te maken van de parkeerplaatsen van de Gemeente Zandvoort (betaald parkeren).
(Huis)dieren :   Het is niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen naar het circuit (in verband met overlast en schrikreacties van de dieren). Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@circuitzandvoort.nl.
Drones :   het vliegen met drones (zowel particulier als commercieel) is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Circuit Zandvoort.
Pinnen :  Er zijn helaas geen PIN/ATM faciliteiten aanwezig dit evenement. Wel kunt u bij geselecteerde horecalocaties (incl. Mickey's Bar) met pinpas betalen.
Hoofdtribune :  de hoofdtribune is toegankelijk voor alle bezoekers, ongeacht het type kaart. Plaatsen beschikbaar op basis van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.