24 & 25 juni 2017

Italia a Zandvoort 2017

Introductie

Als er een evenement in Nederland is, dat de harten van Italië-liefhebbers sneller laat slaan, dan is dat wel Italia a Zandvoort. Dit jaar zal het evenement zelfs op twee weekenddagen worden georganiseerd: 24 en 25 juni.

Ook dit jaar hoopt de organisatie weer een fantastisch auto- en lifestyle-event voor het hele gezin te bieden. Een uitgebreid programma met auto's en motoren op het circuit, wordt daarbij afgewisseld met ontspanning en entertainment op de paddocks.

Benieuwd naar alle informatie over dit evenement? Kijk dan op de officiële website van het evenement: www.italia-zandvoort.nl

 

[For English, click HERE]

Tijdschema

Het tijdschema van Italia a Zandvoort is te vinden op deze pagina. Kijk ook op www.italia-zandvoort.nl voor meer informatie.

Ticket Information

► Bestel uw tickets via DEZE LINK

Dagkaart
Een dagkaart voor Italia a Zandvoort kost slechts € 15,00 in de online voorverkoop. Met dit ticket heeft men toegang tot het volledige duinterrein, de overdekte hoofdtribune en alle paddocks waar de merkenclubs staan opgesteld.

Weekendkaart
Twee dagen genieten van de races, de sfeer en al het moois op de paddocks Het is mogelijk met de weekendkaart. Een weekendkaart voor Italia a Zandvoort kost slechts € 25,00 in de online voorverkoop. Met dit ticket heeft men op beide dagen toegang tot het volledige duinterrein, de overdekte hoofdtribune en alle paddocks.

► Bestel uw tickets via DEZE LINK

Kinderen krijgen korting
Bij Italia a Zandvoort is natuurlijk ook gedacht aan de jongste autoliefhebbers. Zo ontvangen kinderen tot en met 12 jaar een korting van maar liefst 50% op de reguliere ticketprijzen.

Voor kinderen van 5 tot en met 12 wordt het een echt feest om Italia a Zandvoort te bezoeken. Voor hun reguliere toegangsticket hoeft slechts € 7,50 betaald te worden in de online voorverkoop.

Kinderen tot en met 4 jaar oud krijgen gratis toegang tot het gehele evenement.

► Bestel uw tickets via DEZE LINK

Kaarten aan de kassa
Vanzelfsprekend zijn tijdens het evenement ook kaarten aan de kassa verkrijgbaar. Deze kosten respectievelijk € 20,00 (dagkaart voor bezoekers ouder dan 12 jaar), € 30,00 voor een weekendkaart en voor kinderen (5-12 jaar) zijn de kassaprijzen € 10,00 (dagkaart) en € 15,00 (weekendkaart).

Eten & Drinken

Op Circuit Zandvoort zorgt het bijzondere circuittraject niet alleen voor een geweldige ervaring, ook het eten en drinken prikkelt tijdens Italia a Zandvoort alle zintuigen!

Kom eens proeven bij Bernie's Bar & Kitchen (dagelijks open voor ontbijt, lunch en diner - 1e etage pitsgebouw - nabij pitbox/garage 25)