28 juni

Italia a Zandvoort driven by Max Verstappen

Introductie

Als er een evenement in Nederland is, dat de harten van Italië-liefhebbers sneller laat slaan, dan is dat wel Italia a Zandvoort driven by Max Verstappen. Dit jaar zal het evenement op zondag 28 juni worden georganiseerd.

Ook dit jaar hoopt de organisatie weer een fantastisch auto- en lifestyle-event voor het hele gezin te bieden. Een uitgebreid programma met auto's en motoren op het circuit, wordt daarbij afgewisseld met ontspanning en entertainment op de paddocks. En de topattractie van dit evenement wordt gevormd door niemand minder dan Max Verstappen!

Meer informatie is te vinden bij de andere tabbladen.

Tijdschema

Tijdschema Italia a Zandvoort ‘driven by Max Verstappen’ - zondag 28 juni

09.00 - 09.25    Toerklasse    parade, session 1
09.30 - 09.55    Sportklasse    parade, session 2
10.00 - 10.25    Competizione    parade, session 3
10.00                  Max Verstappen autograph session    (Tango Paddock)
10.40 - 10.55    Max Verstappen, installation laps    run 1

11.05 - 11.20    Italian Supercars    demonstration
11.25 - 12.00    Ferrari Club Nederland    parade, session 4
12.10 - 12.25    Minardi & Coloni    run 1
12.30 - 12.40    Vespa & Junior karts    demonstration
12.45 - 13.00    Max Verstappen    run 2
13.05 - 13.20    Italian Supercars    demonstration
13.30 - 13.45    Max & Jos Verstappen    run 3
13.55 - 14.20    Sportklasse    parade, session 5
14.00                  Special autograph session*    (Merchandise truck – P2)
14.25 - 15.00    Ferrari Club Nederland    parade, session 6
15.05 - 15.30    Competizione    parade, session 7
15.25                 Special autograph session*    (Tango Paddock)
15.35 - 15.50    Italian Supercars    demonstration
16.00 - 16.15    Max Verstappen     run 4
16.25 - 16.40    Minardi & Coloni    run 2

16.30                  Max Verstappen autograph session    (Merchandise truck – P2)
16.50 - 17.15    Toerklasse    parade, session 8
17.20 - 17.45    Toerklasse    parade, session 9
17.45 - 18.00    Radio 538 Laps

* Special autograph session with:   

- Max Verstappen
- Jos Verstappen
- Jan Lammers
- Arie Luyendijk

Kinderen krijgen korting

Bij Italia a Zandvoort driven by Max Verstappen is natuurlijk ook gedacht aan de jongste racefans. Zo ontvangen kinderen tot en met 12 jaar een korting van maar liefst 50% op de reguliere ticketprijzen.

Voor kinderen van 7 tot en met 12 wordt het een echt feest om Italia a Zandvoort driven by Max Verstappen te bezoeken. Voor hun reguliere toegangsticket hoeft slechts € 6,25 betaald te worden, terwijl het Exclusive Ticket (met toegang tot de Tango Paddock waar ook Scuderia Toro Rosso staat), slechts € 10,00 kost in de online voorverkoop.

Kinderen tot en met 6 jaar oud krijgen gratis toegang tot het gehele evenement.

Aan de dagkassa's kosten de kaarten voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar respectievelijk € 7,50 (reguliere toegang) en € 12,50 (Exclusive ticket).

Reisadvies

Italia a Zandvoort is niet alleen populair bij de echte Italie-fans en autoliefhebbers, ook staat het evenement al enige jaren bij veel families en gezinnen hoog op het lijstje voor een gezellig dagje Zandvoort. De organisatie verwacht dan ook de nodige drukte rondom de toegangswegen richting Zandvoort. Speciaal voor de bezoekers wordt dan ook een routebeschrijving en reisadvies ontwikkelt, om de verkeersdoorstroming optimaal te laten verlopen.

 

Met de auto naar Circuit Park Zandvoort

Reist u met de auto naar Italia a Zandvoort, houd er dan rekening mee dat het druk kan zijn op de wegen richting Zandvoort aan Zee. Begin tijdig aan uw reis en houd rekening met eventuele vertraging rondom Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort.

Merkenclubs
Heeft u een parkeerkaart via uw merkenclub gekregen, controleer dan goed om welke parking het gaat. Heeft u Paddock 2 (Torino / Milano), Tango Paddock (Azzurro) of Parking A op de kaart, dan kunt u bij de hoofdingang naar binnen rijden. Heeft u Parking B of Parking C op de kaart staan, dan dient u via het Paddock Office (de straat nabij Parking C) te rijden.

Bezoekers parkeren
Heeft u geen parkeerkaart, dan kun u tegen betaling (€ 10,00) parkeren op Parking C. Houd er rekening mee dat het aantal parkeerplaatsen beperkt is en dat u mogelijk, op aanwijzing van politie of verkeersregelaars, gebruik dient te maken van de parkeerplaatsen van de Gemeente Zandvoort. Parkeerplaatsen zijn niet te reserveren. Beschikbaarheid op basis van 'first come, first serve' en vol=vol.

Met openbaar vervoer naar Zandvoort

U kunt ook met de trein naar Zandvoort aan Zee reizen. Vanaf het NS station loopt u in noordelijke richting via de Van Speijkstraat naar de Burgemeester van Alphenstraat. Daar treft u na enkele minuten lopen de hoofdingang van Circuit Park Zandvoort. Ook is het handig om het laatste deel per trein te rijden. Zo kunt u parkeren nabij NS Station Haarlem-Spaarnwoude en NS Station Amsterdam Sloterdijk.

Kaarten afhalen

Bent u door een sponsor of relatie van Circuit Park Zandvoort uitgenodigd en dient u uw kaarten nog af te halen, meld u dan bij het Paddock Office op Parking C tussen 8.00 en 13.00. Zorg wel dat u het telefoonnummer bij u heeft van de persoon die u heeft uitgenodigd.

Publieksinformatie

Terrein geopend voor publiek: vanaf 8.00
Terrein gesloten: voor publiek om 19.00
Publiekscatering: geopend op diverse plaatsen
Toiletten: geopend (kosten 0,50 per bezoek)
Minder validen: faciliteiten geopend en aanwezig.
Aanvang programma: vanaf 9.00
Parkeren - Parking A: alleen mogelijk voor genodigden. Parkeerinvitatie verplicht.
Parkeren - Parking B: zie parking C.
Parkeren - Parking C: beperkt aantal plaatsen voor publiek. € 10,00 per dagparking. Indien de parkeerplaatsen van Circuit Park Zandvoort volzet zijn, dienen bezoekers gebruik te maken van de parkeerplaatsen van de Gemeente Zandvoort (betaald parkeren).
Circuit Park Zandvoort Jaarkaart: De jaarkaart 2015 is het gehele weekend geldig. Let op! De parkeerjaarkaart is alleen geldig tot Parking A.
(Huis)dieren: Het is niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen naar het circuit (in verband met overlast en schrikreacties van de dieren). Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@cpz.nl.
Pinnen: het is mogelijk om tijdens dit evenement te pinnen. Een gedlautomaat zal zijn geinstalleerd nabij het dienstencentrum op Paddock 2 (nabij Rode Kruis).
Hoofdtribune: de hoofdtribune is toegankelijk voor alle bezoekers. Er zijn geen gereserveerde plaatsen. Plaatsen beschikbaar op basis van "wie het eerst komt, die het eerst maalt".
Paddock Hill Grandstand: de tribune op de heuvel bij de binnenzijde van Club's Corner, is toegankelijk voor alle bezoekers, Er zijn geen gereserveerde plaatsen. Plaatsen beschikbaar op basis van "wie het eerst komt, die het eerst maalt".
Tango Paddock / Paddock Azzurro: De Tango Paddock is alleen toegankelijk voor bezoekers met een Exclusief Ticket. Een regulier toegangsbewijs geeft geen toegang tot de Tango Paddock.