6 mei 2018

Introductie

De toerenbegrenzer draait op 6 mei 2018 overuren tijdens het JapFest, waarbij de stoerste en krachtigste Japanse performance cars naar Zandvoort komen. Een mooi programma met Dutch Time Attack Masters, Streetlegal Dragraces op de 1/4 Mile, Best of Show Contest en nog veel meer! Meld je nu aan voor een van de activiteiten of bestel je tickets in de voorverkoop met een forse korting!

Meer informatie over het programma en tickets is beschikbaar via: http://www.japfestzandvoort.nl/

 

[ for English, click HERE]

Tijdschema

Het tijdschema van dit evenement is binnenkort te raadplegen via: http://www.japfestzandvoort.nl/

Tickets

Entreetickets kosten €20,- aan de deur, €18,- in de voorverkoop tijdens de week voor het evenement en nog goedkoper als bezoekers gebruik maken van de Early Bird korting. Kinderen van 6 tot en met 14 jaar betalen € 5,-, kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang.

Meer informatie over de beschikbare tickets en prijzen is te vinden op: http://www.japfestzandvoort.nl/tickets

Organisatie

Dit evenement wordt georganiseerd door 402 Automotive

 

402 Automotive
Gors 11, 4741 TA HOEVEN
E-mail info@402automotive.com
Telefoon 088-0402402 (ook tijdens evenementen)
www.402automotive.com
facebook.com/402automotive

Bezoekers informatie

Terrein geopend voor publiek :   vanaf 8.00
Terrein gesloten :   voor publiek om 20.00
Publiekscatering :  geopend op Paddock 1, Paddock 2 en bij de hoofdtribune. Bezoek ook Bernies Bar & Kitchen!
Toiletten :   geopend (gratis)
Minder validen :   faciliteiten beperkt geopend en aanwezig. 
Parkeren - Parking A :  beschikbaar voor bezoekers - € 8,00 per dagparking, per auto. Indien de parkeerplaatsen van Circuit Zandvoort volzet zijn, dienen bezoekers gebruik te maken van de parkeerplaatsen van de Gemeente Zandvoort (betaald parkeren). Het parkeren wordt begeleidt door de organisator.
Parkeren - Parking C :  beschikbaar voor bezoekers - € 8,00 per dagparking, per auto. Indien de parkeerplaatsen van Circuit Zandvoort volzet zijn, dienen bezoekers gebruik te maken van de parkeerplaatsen van de Gemeente Zandvoort (betaald parkeren). Het parkeren wordt begeleidt door de organisator.
Circuit Zandvoort Jaarkaart :  De jaarkaart 2018 is dit evenement geldig., incl. toegang tot de overdekte hoofdtribune.
(Huis)dieren :   Het is niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen naar het circuit (in verband met overlast en schrikreacties van de dieren). Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@circuitzandvoort.nl.
Drones :   het vliegen met drones (zowel particulier als commercieel) is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Circuit Zandvoort.
Pinnen :  Er zijn helaas geen PIN/ATM faciliteiten aanwezig dit evenement. Wel kunt u bij geselecteerde horecalocaties (incl. Mickey's Bar en Bernies) met pinpas betalen.
Hoofdtribune :  De hoofdtribune is toegankelijk voor alle bezoekers, ongeacht het type kaart. Plaatsen beschikbaar op basis van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.
Paddock Hill Grandstand :  Deze tribune is toegankelijk voor alle bezoekers, ongeacht het type kaart. Plaatsen beschikbaar op basis van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.