17-19 mei 2019

Jumbo Racedagen

Introductie

De Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen vormen een spectaculair event, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor Max Verstappen. Fans van F1 en Max kunnen volop genieten van F1 en autosport tijdens dit weekend! Immers komt Max op zaterdag (18 mei 2019) en zondag (19 mei 2019) met een Aston Martin Red Bull Racing Formule 1 bolide in actie voor een aantal spectaculaire demonstraties. De enige kans om Max met zijn F1 rijdend in Nederland te zien! Voeg daarbij een wervelend raceprogramma en de Jumbo Racedagen worden een niet te missen event!

Bekijk hieronder een impressie van de 2017-editie:

[ For English, Click Here]

 

Meer informatie over de Jumbo-actie en het programma is vanaf medio april te vinden via de tabbladen op deze site. Blijf ook op de hoogte via de volgende kanalen:

 

 

Line-up

Tijdens de Jumbo Racedagen wordt het asfalt van Circuit Zandvoort volop benut voor o.a de volgende activiteiten:

 • Formule 1 demonstraties Max Verstappen & Pierre Gasly in Aston Martin Red Bull Racing F1 bolides
 • Speciale demonstraties
 • Races: FIA WTCR (World Touring Car Cup) met Tom Coronel, Nick Catsburg én Niels Langeveld.
 • Races: Mazda MX5 Cup
 • Races: Youngtimer Touring Car Challenge
 • Races: Superkarts
 • Races: MAXX Formula
 • Special Race: Jumbo Ladies GT Race

Wijzigingen onder voorbehoud.

 

Blijf ook op de hoogte via de volgende kanalen:

Tijdschema

Het tijdschema van de Jumbo Racedagen is hieronder te raadplegen.

Ticket informatie

De kaartverkoop voor de Jumbo Racedagen is inmiddels gestart. Koop uw kaart in de voorverkoop en ontvang tot € 7,50 korting. Let op! Vip-kaarten voor de Max Verstappen Paddock Club en andere vip-arrangementen zijn te vinden onder VIP Paddock Club.

Tickets die gekocht worden in de online voorverkoop zijn goedkoper dan aan de dagkassa's bij de entree van het evenemententerrein.

Type ticket

Online

voorverkoop

Kassaprijs**

Hoofdtribune* - zaterdag 18 mei 2019

€ 65,00

€ 69,99

Hoofdtribune* - zaterdag 18 mei 2019 kind

€ 57,50
€ 62,49

Hoofdtribune* - zondag 19 mei 2019

€ 65,00
€ 69,99

Hoofdtribune* - zondag 19 mei 2019 kind

€ 57,50
€ 62,49

F1 Paddock - zaterdag 18 mei 2019

€ 37,50
€ 44,99

F1 Paddock - zaterdag 18 mei 2019 kind

€ 30,00
€ 39,99

F1 Paddock - zondag 19 mei 2019

€ 37,50
€ 44,99

F1 Paddock - zondag 19 mei 2019 kind

€ 30,00
€ 39,99

* Hoofdtribune kaarten bieden een gereserveerde zitplaats en zijn inclusief entree tot de F1-Paddock.
** Indien tickets in de online voorverkoop uitverkocht raken, zullen deze kaarten ook niet aan de dagkassa's verkrijgbaar zijn.

 

Duinkaarten
Duinkaarten zullen op een later moment verkrijgbaar zijn via een speciale actie van Jumbo Supermarkten. Klik hiervoor op Jumbo actie.

 

Kinderen
Voor dit evenement krijgen kinderen van tot en met 3 jaar geheel gratis entree (maar zij hebben geen recht op eigen zitplaats in geval van tribunes). Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen met een kinderkaart naar binnen. Vanaf 12 jaar gelden de normale entreeprijzen.

 

Mindervaliden
Tijdens de Jumbo Racedagen is er een gelimiteerd aantal mindervalidenplekken beschikbaar. Om hier te kunnen parkeren, dient ruim van tevoren een aanvraag ingediend te worden via het aanvraagformulier voor mindervaliden. Er is geen gereduceerd tarief voor toegangskaarten.

 

Meer informatie over de Jumbo-actie en het programma is vanaf medio april te vinden via de tabbladen op deze site. Blijf ook op de hoogte via de volgende kanalen:

Tickets

Op deze pagina kunt u de tickets bestellen voor de Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen.
Koopt u tribunekaarten? Maak dan gebruik van deze plattegrond van de hoofdtribune om de vakindeling van de overdekte hoofdtribune te raadplegen. Ook is het mogelijk om uw zitplaats per vak terug te vinden: vak 1 | vak 2 | vak 3 | vak 4vak 5. De tickets voor de hoofdtribune worden op stoel verkocht, het systeem biedt u automatisch de best beschikbare stoelen aan.

 

VIP-arrangementen

Max Verstappen Paddock Club
Tijdens de Jumbo Racedagen kunt u zich als een VIP laten onthalen in onze Max Verstappen Paddock Club, die zich bevindt aan de binnenkant van de wereldberoemde Tarzanbocht. Vanaf het grote terras met ruim zicht op de baan hoeft u niets te missen van de spectaculaire races. Uiteraard wordt u de gehele dag verzorgd met een hapje en drankje. Voor kinderen tot en met 11 jaar geldt een korting van 24% op het Max Verstappen Paddock Club arrangement. Mis het niet en boek nu voor de Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen, hét event van het jaar!

Lees hier meer over het Max Verstappen Paddock Club-arrangement

 

VIP-Lounge Business arrangement.

Liever een exclusieve ruimte voor uitsluitend uw eigen relaties? Dat kan! Speciaal voor bedrijven kunt u een VIP-Lounge Business arrangement afnemen waarbij u op de eerste rij zit om onze nationale Formule 1 held, Max Verstappen in actie te zien! Geef uw collega’s, partners of relaties een onvergetelijke dag tijdens de Jumbo Racedagen 2019. Met veelbelovende demonstraties, entertainment en unieke business-voordelen belooft deze derde editie wederom voor veel spektakel te zorgen. Meer informatie is beschikbaar via DEZE LINK..

 

Keuzehulp Tickets

Van plan om naar de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen te komen, maar nog niet helemaal zeker van welk ticket het beste bij jou past? Bekijk dan onderstaande tabel om jouw keuze makkelijker te maken.

 

Regulier ticket - Duinkaarten
Duinkaarten zullen op een later moment verkrijgbaar zijn via een speciale actie van Jumbo Supermarkten. Klik hiervoor op Jumbo actie.

 

Blijf ook op de hoogte via de volgende kanalen:

Actie bij Jumbo Supermarkten

Bij Jumbo kan in de periode voorafgaand aan de Jumbo Racedagen worden gespaard voor gratis duinkaarten. Dit is mogelijk vanaf 24 april.

Bij aankoop van actieproducten in de supermarkten van Jumbo ontvangen klanten een code. Deze is via Jumbo.com eenvoudig om te zetten in een gratis duinen-toegangskaart voor de ‘Racedagen’ voor 18 of 19 mei.

De actie start op 24 april en loopt tot en met 14 mei. Het verzilveren van de vouchers kan tot en met 16 mei 2019.

Wil je ook een bezoek brengen aan het team van Red Bull Racing en foto's maken van de F1-bolide van Max? Of coureurs uit het FIA WTCR tegen het lijf lopen? Bestel dan Formule 1-paddock ticket of een Tribunekaart via TICKETS.

 

Zo werkt de actie:

 1. Koop tussen 24 april en 14 mei 2019 4 blikjes Red Bull of andere actieproducten.
 2. Je ontvangt een unieke actiecode op een aparte kassabon. Bewaar de kassabon goed. Heb je online besteld? Dan krijg je een email met instructies op het emailadres dat je hebt gebruikt bij de bestelling.
 3. Vul uiterlijk 16 mei de actiecode in op de website van Jumbo om een gratis ticket te bestellen en kies de datum waarop je wilt gaan.
 4. Je ontvangt het ticket per mail. Veel plezier op Circuit Zandvoort! Check de ticket-tabel om te zien welke toegang je hebt.

Let op: voor deze actie geldt op=op. Zorg daarom dat je je actiecode zo snel mogelijk verzilverd.

 

Meer informatie over de Jumbo-actie en het programma is vanaf medio april te vinden via de tabbladen op deze site. Blijf ook op de hoogte via de volgende kanalen:

Reisadvies

Vanaf 13 mei zal op deze pagina het speciale reisadvies te raadplegen zijn. Bereid je reis naar Zandvoort goed voor en raadpleeg dus het reisadvies ter voorbereiding op je bezoek aan de Jumbo Racedagen