19 - 21 mei 2018

Jumbo Racedagen

Introductie

De Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen is een spectaculair event, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor Max Verstappen. Fans van F1 en Max kunnen volop genieten tijdens het Pinksterweekend! Immers komt Max op zondag (20 mei 2018) en maandag (21 mei 2018) met een Aston Martin Red Bull Racing Formule 1 bolide in actie voor een aantal spectaculaire demonstraties. De enige kans om Max met zijn F1 rijdend in Nederland te zien! Voeg daarbij de komst van Daniel Ricciardo en David Coulthard op zondag en de spectaculaire Red Bull Caravanrace op maandag.... en de Jumbo Racedagen worden een niet te missen event!

Bekijk hieronder een impressie van de 2017-editie:

 

 

Meer informatie over de Jumbo-actie en het programma is te vinden via de tabbladen op deze site. Blijf ook op de hoogte via de volgende kanalen:

 

[ For English, Click Here]

Line-up

Tijdens de Jumbo Racedagen wordt het asfalt van Circuit Zandvoort volop benut voor o.a de volgende activiteiten:

 • Formule 1 demonstraties Max Verstappen in Aston Martin Red Bull Racing F1 bolide
 • Formula 1 demonstrations Daniel Ricciardo en David Coulthard in Aston Martin Red Bull F1 bolide (zondag)
 • Speciale demonstraties
 • Races: FIA WTCR (World Touring Car Cup) mét o.a Tom Coronel
 • Races: Porsche GT3 Cup Challenge Benelux + Porsche Carrera Cup France
 • Races: TCR Europe
 • Races: TCR Benelux & TCR Swiss Trophy
 • Races: Supercar Challenge powered by Hankook
 • Races: Ford Fiesta Sprint Cup
 • Special Race: Ladies GT Race (zondag en maandag)
 • Special Race: Red Bull Caravanrace (maandag)

Wijzigingen onder voorbehoud.

 

Blijf ook op de hoogte via de volgende kanalen:

Tijdschema

Het tijdschema van de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen staat hieronder. Het volledige tijdschema is ook te downloaden als PDF via deze link.

Wil jij dit evenement bijwonen? Bestel dan snel je tickets via DEZE LINK of kijk bij de " keuzehulp tickets".

Wil jij dit evenement bijwonen? Bestel dan snel je tickets via DEZE LINK of kijk bij de " keuzehulp tickets".

 

Blijf op de hoogte en volg Circuit Zandvoort via:

Ticket informatie

Toegangskaarten voor de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen zijn vanaf nu te koop.  Meer informatie over tickets en prijzen is op deze pagina te vinden.

► Update: Tickets voor zondag 20 mei zijn uitverkocht en er zijn geen parkeerkaarten verkrijgbaar. F1-Paddockkaarten, en Tribunekaarten voor maandag 21 mei zijn nog wel te koop.

F1-Paddock
In de voorverkoop van de ‘Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen’ zijn toegangskaarten voor de F1-paddock verkrijgbaar voor € 35,00 per dag (zondag of maandag), kinderen van 5 tot en met 13 jaar betalen € 17,50 (kinderen tot en met 4 jaar gratis entree). Weekendkaarten (beide dagen toegang) voor de Formule 1-paddock zijn beschikbaar voor € 60,00. Kinderen ontvangen hier ook 50% korting op.

F1-Paddock dagkaart

volwassenen

€ 35,00

F1-Paddock dagkaart

kind

€ 17,50

F1-Paddock weekendkaart

volwassenen

€ 60,00

F1-Paddock weekendkaart

kind

€ 30,00

Bestel uw kaarten makkelijk via de knop Tickets.

 

Tribune-kaarten (incl. F1-Paddock)
Ook zijn gelimiteerde kaarten met een zitplaats op de hoofdtribune, inclusief toegang tot de F1-paddock, beschikbaar. Deze kosten € 55,00 per persoon, per dag (zondag of maandag). Kinderen 5 tot en met 13 jaar betalen € 27,50. Een weekend de Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen volgen vanuit paddock én op de hoofdtribune kan al voor € 100,00. Ook hier kunnen kinderen (5-14 jr) 50% korting krijgen. Kinderen jonger dan 5 jaar hebben gratis toegang tot de hoofdtribune, maar kunnen geen eigen zitplaats innemen.

Tribune dagkaart (incl. F1-Paddock)

volwassenen

€ 55,00

Tribune dagkaart (incl. F1-Paddock)

kind

€ 27,50

Tribune weekend (incl. F1-Paddock)

volwassenen

€ 100,00

Tribune weekend (incl. F1-Paddock)

kind

€ 50,00

Bestel uw kaarten makkelijk via de knop Tickets

 

► Ook zijn toegangskaarten verkrijgbaar bij Primera. Houd rekening met extra administratiekosten als u hier uw kaarten koopt.

 

Meer advies nodig? Kies dan voor de Keuzehulp Tickets. Hier zie je een overzichtelijke tabel.

 

Max Verstappen Paddock Club

Tijdens de Jumbo Racedagen kunt u zich als een VIP laten onthalen in onze Max Verstappen Paddock Club, die zich bevindt aan de binnenkant van de wereldberoemde Tarzanbocht. Kijk voor meer informatie bij VIP-arrangementen.

 

Jumbo Racedagen bezoeken op zaterdag 19 mei
Op zaterdag is er al heel veel te zien met vrijwel alle raceklassen die in actie komen. Er zijn geen demo’s van Max Verstappen met zijn F1 bolide, maar met een rijkelijk gevuld programma is er nog steeds volop autosport te beleven. Tickets voor zaterdag 19 mei kosten € 20,00. Hiermee heeft met toegang tot duinen, paddocks én alle tribunes. Kinderen tot 14 jaar ontvangen 50% korting op de genoemde. Weekendkaarten zijn ook op zaterdag geldig, maar geven geen recht op een gereserveerde zitplaats, indien deze van toepassing is op zondag of maandag (first come, first serve).

 

Duinkaarten
Duinkaarten zullen op een later moment verkrijgbaar zijn via een speciale actie van Jumbo Supermarkten. Klik hiervoor op Jumbo actie.

 

Updates over tickets en het programma zullen via social media en deze site bekend gemaakt worden. Blijf op de hoogte en volg Circuit Zandvoort via:

Keuzehulp Tickets

Van plan om naar de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen te komen, maar nog niet helemaal zeker van welk ticket het beste bij jou past? Bekijk dan onderstaande tekst en de tabel om jouw keuze makkelijker te maken. Scroll naar beneden voor de overzichtstabel of KLIK HIER.

► Update: Tickets voor zondag 20 mei zijn uitverkocht en er zijn geen parkeerkaarten verkrijgbaar. F1-Paddockkaarten, Tribunekaarten en tickets voor de Max Verstappen Paddock Club voor maandag 21 mei zijn nog wel te koop.

F1-Paddock
Speciaal voor de echte liefhebbers zijn er tickets in de voorverkoop verkrijgbaar die toegang geven tot de exclusieve Formule 1-paddock. Hier staat het team van Aston Martin Red Bull Racing en kan de uitdagende F1-bolide van dichtbij gefotografeerd worden. Ook de nieuwe WTCR FIA World Touring Car Cup staat in de F1-paddock opgesteld. Een geweldige ervaring om de beste toerwagencoureurs ter wereld in de paddock te spotten. En waarom dan niet meteen om een handtekening vragen?! Ook aan unieke zichtlocaties zal het de bezoekers niet ontbreken, want met een Formule 1-paddock ticket heeft men toegang tot het dak van het pitscomplex en een speciale tribune met zicht op de Hans Ernst Bocht (alleen toegankelijk voor bezoekers met een Formule 1–paddock kaart. Bestel nu kaarten via tickets.

Scroll naar beneden voor de overzichtstabel.

 

Hoofdtribune (incl. F1-Paddock)
Voor wie het ultieme zicht wil hebben op de pitstraat en de demonstraties, zijn er ook speciale kaarten voor de Hoofdtribune verkrijgbaar. Met dit toegangsbewijs krijgt men niet alleen toegang tot de Formule 1-paddock, maar heeft men ook een gereserveerde zitplaats op de overdekte hoofdtribune. Tegenover de hoofdtribune staat ook een videoscherm en hoeft men niets te missen van de actie elders op het circuit. Bestel nu je tribunekaarten via tickets.

Scroll naar beneden voor de overzichtstabel.

 

Max Verstappen Paddock Club

Tijdens de Jumbo Racedagen kunt u zich als een VIP laten onthalen in onze Max Verstappen Paddock Club, die zich bevindt aan de binnenkant van de wereldberoemde Tarzanbocht. Vanaf het grote terras met ruim zicht op de baan hoeft u niets te missen van de spectaculaire races. Uiteraard wordt u de gehele dag verzorgd met een hapje en drankje. Kijk voor meer informatie bij VIP-arrangementen.

 

Duinkaarten  (regulier ticket)
Duinkaarten zullen op een later moment verkrijgbaar zijn via een speciale actie van Jumbo Supermarkten. Klik hiervoor op Jumbo actie.

 

 

Kaartentabel Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen

VIP-arrangementen

► Update: Het is niet langer mogelijk om arrangementen te bestellen.

Max Verstappen Paddock Club
Tijdens de Jumbo Racedagen kunt u zich als een VIP laten onthalen in onze Max Verstappen Paddock Club, die zich bevindt aan de binnenkant van de wereldberoemde Tarzanbocht. Vanaf het grote terras met ruim zicht op de baan hoeft u niets te missen van de spectaculaire races. Uiteraard wordt u de gehele dag verzorgd met een hapje en drankje. Voor kinderen tot en met 13 jaar geldt een korting van 33% op het Max Verstappen Paddock Club arrangement. Mis het niet en boek nu voor de Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen, hét event van het jaar!

► Update: Het is niet langer mogelijk om arrangementen te bestellen.

Lees hier meer over het Max Verstappen Paddock Club-arrangement

Business VIP Lounge

Liever een exclusieve ruimte voor uitsluitend uw eigen relaties? Dat kan! Speciaal voor bedrijven kunt u een Business VIP-arrangement afnemen waarbij u op de eerste rij zit om onze nationale Formule 1 held, Max Verstappen in actie te zien! Geef uw collega’s, partners of relaties een onvergetelijke dag tijdens de Jumbo Racedagen 2018. Met veelbelovende demonstraties, entertainment en unieke business-voordelen belooft deze derde editie wederom voor veel spektakel. Klik hier voor meer informatie.

► Update: Het is niet langer mogelijk om arrangementen te bestellen.

Actie bij Jumbo Supermarkten

Bij Jumbo kan in de periode voorafgaand aan de Jumbo Racedagen worden gespaard voor gratis duinkaarten. Dit is mogelijk vanaf woennsdag 25 april.

Bij aankoop van actieproducten in de supermarkten van Jumbo ontvangen klanten een code. Deze is via Jumbo.com eenvoudig om te zetten in een gratis duinen-toegangskaart voor de ‘Racedagen’ voor 20 of 21 mei.

De actie start op woensdag 25 april en loopt tot en met 15 mei. Het verzilveren van de vouchers kan tot en met 18 mei 2018.

Wil je ook een bezoek brengen aan het team van Red Bull Racing en foto's maken van de F1-bolide van Max? Of coureurs uit het FIA WTCR tegen het lijf lopen? Bestel dan Formule 1-paddock ticket of een Tribunekaart via TICKETS.

 

Zo werkt de actie:

 1. Koop tussen 25 april en 15 mei 2018 4 blikjes Red Bull of andere actieproducten.
 2. Je ontvangt een unieke actiecode op een aparte kassabon. Bewaar de kassabon goed. Heb je online besteld? Dan krijg je een email met instructies op het emailadres dat je hebt gebruikt bij de bestelling.
 3. Vul uiterlijk 18 mei de actiecode in op de website van Jumbo om een gratis ticket te bestellen en kies de datum waarop je wilt gaan.
 4. Je ontvangt het ticket per mail. Veel plezier op Circuit Zandvoort! Check de ticket-tabel om te zien welke toegang je hebt.

Let op: voor deze actie geldt op=op. Zorg daarom dat je je actiecode zo snel mogelijk verzilverd.

 

Blijf op de hoogte en volg Circuit Zandvoort via:

Plattegrond

Bekijk hieronder de plattegrond van de Jumbo Racedagen of download deze als PDF via deze link.

Bezoekers informatie

Pocket Guide: Bekijk de belangrijkste info van het event in de Pocket Guide (2 dagen voor aanvang event online beschikbaar)
Terrein geopend voor publiek :   vanaf 7.30
Terrein gesloten :   voor publiek om 21.00
Publiekscatering :   geopend op diverse plaatsen
Eigen consumpties : Het is niet toegestaan om eigen alcoholische consumpties mee te nemen naar het evenemententerrein van Circuit Zandvoort. Hier wordt op gecontroleerd.
Toiletten :   geopend (gratis)
Minder validen :   faciliteiten geopend en aanwezig. In verband met grote toeloop, is het niet mogelijk om met uw blauwe invaliden-kaart te parkeren op de terreinen van Circuit Zandvoort. U dient hiervoor van te voren te reserveren. Er is een maximum aantal mindervaliden parkeerplaatsen (op=op). Update: het is niet langer mogelijk om parkeerkaarten voor mindervaliden te reserveren. Alle mindervalide-parkings zijn volzet.
Aanvang programma :  zie tabblad "Tijdschema".
Parkeren - Parking A :   alleen mogelijk voor genodigden. Parkeerinvitatie verplicht. Geen parkeren voor bezoekers mogelijk. Er zijn geen parkeerkaarten te koop.
Parkeren - Parking B :  alleen mogelijk voor genodigden. Parkeerinvitatie verplicht. Geen parkeren voor bezoekers mogelijk. Er zijn geen parkeerkaarten te koop.
Parkeren - Parking C :  alleen mogelijk voor genodigden. Parkeerinvitatie verplicht. Geen parkeren voor bezoekers mogelijk. Er zijn geen parkeerkaarten te koop.
Reisadvies :   Er wordt voor dit evenement een speciaal reisadvies opgesteld. Dit is te raadplegen vanaf 10 mei 2018.
Circuit Zandvoort Jaarkaart :  De jaarkaart 2018 is dit evenement geldig voor de duinen, Paddock 2 en F1-paddock (excl. Hoofdtribune)
(Huis)dieren :   Het is niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen naar het circuit (in verband met overlast en schrikreacties van de dieren). Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@circuitzandvoort.nl.
PIN / ATM: Er is tijdens dit evenement een geldautomaat aanwezig waar bezoekers met hun bankpas cash geld kunnen pinnen. De locatie is te vinden in de gratis Pocket Guides die op verschillende controlepunten uitgedeeld worden tijdens het evenement. Bij vrijwel alle cateringpunten kunt u gewoon met uw pinpas betalen.
Drones :   het vliegen met drones (zowel particulier als commercieel) is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Circuit Zandvoort.
Paddock Hill Grandstand :  deze tribune is alleen toegankelijk voor bezoekers met een geldige Paddock-kaart. Plaatsen beschikbaar op basis van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.
Videoscherm(en) :  Er zullen een aantal videoschermen op verschillende locaties op het evenemententerrein geplaatst. De locaties zullen worden gepubliceerd op de plattegrond van het evenement. Deze is te vinden in de gratis Pocket Guides die op verschillende controlepunten uitgedeeld worden tijdens het evenement. Vanaf de hoofdtribune en vanaf locaties toegankelijk met een paddock-kaart zijn deze schermen het best te zien.

 

Blijf op de hoogte en volg Circuit Zandvoort via:

Red Bull Caravanrace

Tijdens de Red Bull Caravanrace staat er een oude auto met caravan voor je klaar en daarmee mag je tijdens de Jumbo Racedagen racen. Duizenden uitzinnige supporters, Max Verstappen en Daniel Ricciardo als jury. Lach jezelf naar de race en schrijf je snel in voor de Red Bull Caravanrace! 

De jury-beoordeling is op zondag 20 mei en is bepalend voor de startopstelling. De daadwerkelijke wedstrijd, beter bekend als de Red Bull Caravanrace, zal op maandag 21 mei plaats vinden.

Reisadvies

Naar verwachting zullen veel racefans en families naar de “Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen” komen. De organisatie houdt dan ook rekening met drukte rondom de toegangswegen richting Zandvoort. Speciaal voor de bezoekers is dan ook een routebeschrijving en reisadvies ontwikkelt, om de verkeersdoorstroming optimaal te laten verlopen.

 

Met de auto naar Circuit Zandvoort

Reist u met de auto naar de “Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen”, houd er dan rekening mee dat het druk kan zijn op de wegen richting Zandvoort aan Zee. Begin tijdig aan uw reis en houd rekening met eventuele vertraging rondom Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort.

Bezoekers parkeren
Heeft u geen parkeerkaart voorafgaand aan het evenement ontvangen? Dan kun u tegen betaling parkeren op de terreinen van de Gemeente Zandvoort (bijv. Boulevard Barnaart, Louis Davids Carre-centrum, Parking De Zuid). Parkeerplaatsen zijn niet te reserveren. Beschikbaarheid op basis van 'first come, first serve' en vol=vol. Er zijn helaas tijdens de eventdagen op locatie verder geen parkeerplaatsen meer beschikbaar op het evenemententerrein van Circuit Zandvoort (tijdens de “Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen”.  Kijk voor een overzicht van alle parkeerfaciliteiten en tarieven in de Gemeente Zandvoort op: http://www.vvvzandvoort.nl/info-zandvoort/parkeren-in-zandvoort-aan-zee/. Parkeert u op Parking De Zuid in Zandvoort? Dan kunt u gebruik maken van de gratis pendelbussen die naar het circuit rijden (en natuurlijk ook weer terug). Ook de parkeerterreinen van Bloemendaal aan Zee zijn op loopafstand van Circuit Zandvoort. Naast de terreinen Bloemendaal aan Zee en Parnassia, kan ook geparkeerd worden bij het Koevlak. (Alle locaties betaald parkeren).

 

Met openbaar vervoer naar Zandvoort

U kunt ook met de trein naar Zandvoort aan Zee reizen. Vanaf het NS station loopt u in noordelijke richting via de Van Speijkstraat naar de Burgemeester van Alphenstraat. Daar treft u na enkele minuten lopen de hoofdingang van Circuit Zandvoort. Ook is het mogelijk om het laatste deel per trein te rijden. Zo kunt u parkeren nabij verschillende P&R locaties op de route, waaronder P&R NS Station Amsterdam Sloterdijk. De NS zet extra en langere treinen in, maar houd rekening met drukke treinen of dat u eventueel moet wachten op een volgende trein. Houd daarnaast ook rekening met de beperkte capaciteit van een aantal P&R locaties. Plan uw reis vooraf in de NS Reisplanner op ns.nl of Reisplanner Xtra app voor het meest actuele reisadvies.

Buslijnen

Liever met de bus naar Zandvoort? Dat kan ook! Niet alleen vertrekken regelmatig Connexxion bussen vanuit het centrum van Zandvoort richting het evenemententerrein van Circuit Zandvoort, ook zijn er directe verbindingen met Amsterdam met buslijn 80 (eveneens met een halte bij NS Station Heemstede-Aerdenhout). Buslijn 81 (o.a. met een halte bij NS Station Haarlem en de parkeerterreinen van Bloemendaal aan Zee, inclusief het Koevlak) stopt zelfs direct in de buurt van de hoofdingang van Circuit Zandvoort.

Woont u in de buurt van Zandvoort? Overweeg dan om met de fiets naar Circuit Zandvoort te reizen.

 

Terugreis

Ook bij de terugreis kan op het sommige piekmomenten druk zijn op de weg en in het openbaar vervoer. Geniet op zondag van het autosportspektakel van het FIA WTCR (met stevige toerwagengevechten) of smul mee met de sensationale Red Bull Caravanrace op maandag. En bezoek na afloop van het programma ook eens het gezellige centrum van Zandvoort of de horecalocaties op het strand, voordat u begint met uw terugreis.

 

Meer informatie over tickets, Jumbo-actie en het programma is te vinden via de tabbladen op deze site. Blijf ook op de hoogte via de volgende kanalen:

Live stream

Live stream toont op zondag en maandag niet het volledige programma (in verband met video rechten). Wel is een geselecteerd aantal races via deze stream te volgen.

Programmablad

Het papieren exemplaar van het programmablad misgelopen? Of liever digitaal bekijken? Download dan het programmablad via DEZE LINK als PDF.

Speciaal voor mobile devices is dit programmablad gecomprimeerd tot minder dan 4 MB.