6 januari 2018

RECO Nieuwjaarsrace

Introductie

Traditioneel vormt de RECO Nieuwjaarsrace, ditmaal op zaterdag 6 januari 2018, het startpunt van het nieuwe racejaar op Circuit Zandvoort. Het gratis te bezoeken race evenement telt als tweede wedstrijd van het Winter Endurance Kampioenschap 2017-2018. Speciaal aan de RECO Nieuwjaarsrace is dat het de enige endurance-race in Nederland is, die deels in het donker wordt verreden.

Alle uitslagen van de RECO Nieuwjaarsrace 2018

 

[ For English CLICK HERE].

Tijdschema

Het tijdschema van de RECO Nieuwjaarsrace is hieronder te raadplegen en te downloaden als PDF via DEZE LINK.

Deelnemerslijst

De deelnemerslijst is hieronder te raadplegen.

 

De inschrijving sluit op de ochtend van het evenement. Deelnemen aan de RECO Nieuwjaarsrace? Klik dan HIER.

Gratis entree

De toegang tot de RECO Nieuwjaarsrace is gratis: duinen, hoofdtribune en paddock zijn vrij toegankelijk.

 

Parkeren
Toeschouwers die met de auto komen, kunnen voor € 6,00 per voertuig op het parkeerterrein achter de hoofdtribune parkeren.

 

Grid Walk
Voorafgaand aan de wedstrijd kunnen alle bezoekers ook gratis een wandeling op de starting grid maken tijdens de Grid Walk.

Publieksinformatie

Tijdens dit evenement zal er ook een mountainbike wedstrijd plaats vinden. Restaurant La Course (Parking A) vormt hier het start- en finishpunt. Houd bij uw bezoek aan het duingebied rekening met MTB-deelnemers die over de onverharde service route aan de buitenzijde van het circuit zullen rijden.
Terrein geopend voor publiek :   vanaf 10.00
Terrein gesloten :   voor publiek om 21.00
Publiekscatering :  alleen geopend op Paddock 1. Bezoek ook Bernie's Bar & Kitchen (met uitzicht op de Tarzanbocht)
Toiletten :  geopend op Paddock 1 (gratis)
Minder validen :   faciliteiten beperkt geopend en aanwezig. 
Aanvang programma :  zie tijdschema
Parkeren - Parking A :  beschikbaar als publieksparking. Een parkeerticket kost € 6,00 per auto, per dag. Let op! Op deze dag zal ook een Mountainbike-wedstrijd worden verreden. Deelnemers van deze wedstrijd zullen ook over Parking A rijden. Let dus goed op bij het parkeren en wegrijden.
Parkeren - Parking B :   zie parking C.
Parkeren - Parking C :  Opent wanneer Parking A volzet is en is dan beschikbaar voor bezoekers - € 6,00 per dagparking, per auto. Indien de parkeerplaatsen van Circuit Zandvoort volzet zijn, dienen bezoekers gebruik te maken van de parkeerplaatsen van de Gemeente Zandvoort (betaald parkeren).
(Huis)dieren :   Het wordt ten zeerste afgeraden om (huis)dieren mee te nemen naar het circuit (in verband met overlast en schrikreacties van de dieren). Geleide-honden kunnen vooraf worden aangemeld via info@circuitzandvoort.nl.
Drones :   het vliegen met drones (zowel particulier als commercieel) is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Circuit Zandvoort.
Pinnen :  Er zijn helaas geen PIN/ATM faciliteiten aanwezig dit evenement. Wel kunt u bij geselecteerde horecalocaties (incl. Bernie's Bar & Kitchen en Mickey's Bar) met pinpas betalen.
Hoofdtribune :  de hoofdtribune is toegankelijk voor alle bezoekers, ongeacht het type kaart. Plaatsen beschikbaar op basis van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.
Paddock Hill Grandstand: De Paddock Hill Grandstand op Paddock 2 is niet beschikbaar. Ook de Paddock Hill-duinheuvel is niet toegankelijk voor publiek, vanwege werkzaamheden aan Paddock 2.

Organisatie

Dit evenement wordt georganiseerd door Circuit Zandvoort en Stichting DNRT.

 

Circuit Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
T  +31 (0)23 5 740 740
menno@circuitzandvoort.nl

 

Stichting DNRT
Joop den Uyllaan 107
3119 VJ Schiedam
info@dnrt.nl