18 november 2017

Zandvoort 500

Introductie

De Zandvoort 500 vormt de start van het winterseizoen en daarmee ook een nieuwe editie van het Winter Endurance Kampioenschap .

Dit evenement heeft gratis entree voor bezoekers. Voor parkeren dient wel betaald te worden. Meer informatie over het programma volgt op een later moment.

 

[For English, Click Here]

Tijdschema

Het tijdschema van de Zandvoort 500 is hieronder te raadplegen en te downloaden (PDF) via deze link.

Deelnemerslijst

De voorlopige deelnemerslijst van de Zandvoort 500 is te downloaden via deze link.

 

De inschrijving voor sluit op de ochtend van het evenement. In het bezit van een racelicentie en deelnemen aan de Zandvoort 500? Klik hier.

 

Gratis entree

De toegang tot de Zandvoort 500 is gratis: duinen, hoofdtribune en paddock zijn vrij toegankelijk. Er zijn geen kaarten nodig.

 

Parkeren
Toeschouwers die met de auto komen, kunnen voor € 6,00 per voertuig op het parkeerterrein achter de hoofdtribune parkeren.

 

Grid Walk
Voorafgaand aan de wedstrijd kunnen alle bezoekers ook gratis een wandeling op de starting grid maken tijden de Grid Walk.

Publieksinformatie

Terrein geopend voor publiek :   vanaf 9.00
Terrein gesloten :   voor publiek om 19.00
Publiekscatering :  alleen geopend op Paddock 1
Bernies Bar & Kitchen : gehele dag geopend voor ontbijt, lunch, diner, drankjes en kleinte bites
Toiletten :  geopend op de Paddock 1 en Paddock 2 (gratis)
Minder validen :   faciliteiten beperkt geopend en aanwezig. 
Aanvang programma :  zie tijdschema
Parkeren - Parking A :  beschikbaar als publieksparking. Een parkeerticket kost € 6,00 per auto, per dag
Parkeren - Parking B :   zie parking C.
Parkeren - Parking C :  Opent wanneer Parking A volzet is en is dan beschikbaar voor bezoekers a € 6,00 per dagparking, per auto. Indien de parkeerplaatsen van Circuit Zandvoort volzet zijn, dienen bezoekers gebruik te maken van de parkeerplaatsen van de Gemeente Zandvoort (betaald parkeren).
(Huis)dieren :   Het wordt ten zeerste afgeraden om (huis)dieren mee te nemen naar het circuit (in verband met overlast en schrikreacties van de dieren). Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@circuitzandvoort.nl.
Drones :   het vliegen met drones (zowel particulier als commercieel) is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Circuit Zandvoort.
Pinnen :  Er zijn helaas geen PIN/ATM faciliteiten aanwezig dit evenement. Wel kunt u bij geselecteerde horecalocaties (incl. Mickey's Bar) met pinpas betalen.
Hoofdtribune :  de hoofdtribune is toegankelijk voor alle bezoekers, ongeacht het type kaart. Plaatsen beschikbaar op basis van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.

Organisatie

Dit evenement wordt georganiseerd door Circuit Zandvoort en Stichting DNRT.

 

Circuit Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
T  +31 (0)23 5 740 740
menno@circuitzandvoort.nl

 

Stichting DNRT
Joop den Uyllaan 107
3119 VJ Schiedam
info@dnrt.nl