Introductie

Beleef de spannende finale van het raceseizoen, waar de kampioenen gekroond zullen worden en volop gestreden wordt om de laatste punten. De hoofdrol dit evenement is voor de GT4 European Series.

[For English CLICK HERE]

 

 

Tijdschema

Bekijk en download hieronder het tijdschema voor de Finaleraces.

 

Download Tijdschema Finaleraces 2016 - v7 (PDF)

Line-up

Een selectie van spannende raceseries komt in actie bij het Zandvoort Masters Weekend. Bereid je voor op mooie races van:

  • Competition102 GT4 European Series
  • Porsche GT3 Cup Challenge Benelux
  • Historic Monoposto Racing (HMR)
  • NK CityBug Cup
  • NK HARC ’82-’90

Ticket informatie

Voor de Finaleraces kunnen vanaf nu kaarten in de voorverkoop besteld worden. Deze kaarten zijn goedkoper dan aan de dagkassa's. De toegang op vrijdag 7 oktober is gratis (excl. parkeerkosten).

 

Prijslijst

  Voorverkoop Dagkassa
Duinen - zaterdag gratis gratis
Duinen - zondag € 10,00 € 12,50
Paddock - zaterdag € 5,00 € 10,00
Paddock - zondag € 20,00 € 25,00
Duinen - kind* - zaterdag gratis gratis
Duinen - kind* - zondag € 5,00 € 6,25
Paddock - kind* - zaterdag gratis gratis
Paddock - kind* - zondag € 10,00 € 12,50

* Kind-tickets zijn alleen geldig voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Kinderen jonger dan 5 jaar hebben gratis entree.
** Tickets voor zondag zijn geven ook gratis entree op zaterdag.

 

Wat kan ik met een Duinkaart?

Met de Duinkaart heeft u toegang tot de duinen aan de buitenzijde van het circuitgedeelte, alsmede de overdekte hoofdtribune.

Wat kan ik met een Paddock-kaart?

Met de Paddock-kaart heeft u toegang tot alle duingebieden (ook aan de binnenzijde van het circuit), de overdekte hoofdtribune, de paddocks, het pitsdak, de Pre-grid nabij de Kumhobocht en de Paddock Hill Grandstand. Een Paddockkaart voor zondag? Dan heb je ook toegang tot de GRID WALK van de GT4 European Series. Je loopt dan tussen de stoerge GT4 bolides, vlak voor de start van de tweede race.

Publieksinformatie

Terrein geopend voor publiek    :      vanaf 8.00
Terrein gesloten    :      voor publiek om 20.00
Publiekscatering    :      geopend op diverse plaatsen
Toiletten    :      geopend (gratis)
Minder validen    :      faciliteiten geopend en aanwezig.
Aanvang programma    :     zie tijdschema
Parkeren - Parking A    :      alleen mogelijk voor genodigden. Parkeerinvitatie verplicht.
Parkeren - Parking B    :      zie parking C.
Parkeren - Parking C    :     beschikbaar voor bezoekers - € 10,00 per dagparking, per auto. Indien de parkeerplaatsen van Circuit Park Zandvoort volzet zijn, dienen bezoekers gebruik te maken van de parkeerplaatsen van de Gemeente Zandvoort (betaald parkeren).
Circuit Park Zandvoort Jaarkaart    :     De jaarkaart 2016 is dit evenement geldig., incl. toegang tot de overdekte hoofdtribune.
(Huis)dieren    :      Het is niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen naar het circuit (in verband met overlast en schrikreacties van de dieren). Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@cpz.nl.
Drones    :      het vliegen met drones (zowel particulier als commercieel) is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Circuit Park Zandvoort.
Pinnen    :     Er zijn helaas geen PIN/ATM faciliteiten aanwezig dit evenement. Wel kunt u bij geselecteerd horecalocaties (incl. Mickey's Bar) met pinpas betalen.
Hoofdtribune    :     de hoofdtribune is toegankelijk voor alle bezoekers, ongeacht het type kaart. Plaatsen beschikbaar op basis van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.
Paddock Hill Grandstand    :     deze tribune is alleen toegankelijk voor bezoekers met een geldige Paddock-kaart. Plaatsen beschikbaar op basis van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.

Voorbeschouwing

Lees HIER de voorbeschouwing op de Finaleraces en je weet meteen wat je kunt verwachten op 8 en 9 oktober!

Grid Walk GT4 European Series

Bezoekers met een paddock kaart kunnen vlak voor de start van de finalerace van de Competition102 GT4 European Series een bezoek brengen aan de startopstelling. De startopstelling vindt plaats voor de hoofdtribune en biedt de gelegenheid om coureurs vlak voor hun race op de grid te spotten en om een foto te vragen. Zorg dat je om 14.30 met je paddockkaart in de buurt van Pitbox 0 bent en voor je het weet loop jij tussen de stoere GT4's van o.a. Maserati, BMW, KTM, Porsche en Aston Martin.

 

LIVE-stream

Volg dit weekend de LIVE-timing en op zondag de LIVE-streaming via DEZE PAGINA.