Nieuwsoverzicht

RaceFan F1 Start voor de liefhebbers

Nieuws

Sinds deze maand ligt de nieuwe RaceFan F1 'Start' 2019 te koop bij de bekende winkelketens van onder andere Bruna, AKO, Primera. In 150 speciaal geselecteerde Jumbo zaken zal deze editie ook in de schappen te vinden zijn.

Verder lezen

Henny van Doorn en Jan Evers pakken wintertitel

Race verslag

De Final 4, de finalerace van het WEK, is gewonnen door Niels Langeveld en Paul Harkema. De kampioenstitel ging naar ‘The Dukes’ Henny van Doorn en Jan Evers.

Verder lezen

Boeiende Circuit Zandvoort kalender voor 2019

Nieuws

Circuit Zandvoort presenteert vol trots een gevarieerd jaarprogramma waarbij alle liefhebbers van stoere autosport hun hart kunnen ophalen.

Verder lezen

Spannende titelstrijd verwacht bij Final 4

Nieuws

Zaterdag 2 maart zal op Circuit Zandvoort de Final 4 worden verreden. De vier uur durende wedstrijd vormt de afsluitende race van het Winter Endurance Kampioenschap

Verder lezen

Harkema en Langeveld pakken zege bij Nieuwjaarsrace

Race verslag

De Nieuwjaarsrace is gewonnen door Paul Harkema en Niels Langeveld. Het duo met de snelle Speedlover Porsche werd na vier uur racen als eerste afgevlagd.

Verder lezen

Blancpain GT World Challenge naar Zandvoort

Nieuws

Zowel de spectaculaire Blancpain GT World Challenge Europe als de indrukwekkende GT4 European Series zijn van de partij tijdens het weekend van 12-14 juli 2019

Verder lezen

Uitdagende Nieuwjaarsrace op Circuit Zandvoort met finish in het donker

Nieuws

De Nieuwjaarsrace, die zaterdag 5 januari 2019 zal worden verreden, kent voor de twaalfde maal een finish in het donker.

Verder lezen

Race Art wint Zandvoort 500

Race verslag

Roger Grouwels en Bas Barenburg hebben op Circuit Zandvoort in hun Team Race Art Porsche 991 de Zandvoort 500 op hun naam geschreven. Het winnende duo wist 117 ronden af te leggen.

Verder lezen

9 november - JunkYard Race

Nieuws

Op vrijdag 9 november wordt de 7e editie van de Junkyardrace verreden op Circuit Zandvoort. Geen racelicentie verplicht, wel een rijbewijs.

Verder lezen

Geen DTM in 2019

Nieuws

Circuit Zandvoort heeft besloten om, na 18 edities, voor volgend jaar niet in zee te gaan met de DTM. Een terugkeer van de serie op een later moment wordt niet uitgesloten.

Verder lezen

Geslaagde 7e editie Historic Grand Prix

Race verslag

Prachtige historische formulewagens, toerwagens, GT’s, sportwagens en zijspannen, talrijk aanwezig publiek en stralend nazomerweer... de Historic Grand Prix was weer geslaagd.

Verder lezen

Shell nieuwe sponsor Circuit Zandvoort

Nieuws

Shell sluit een driejarige sponsorovereenkomst met Circuit Zandvoort. Naast baansponsoring gaat Shell het tankstation op het circuit uitbaten. Ook gaan de partijen op andere gebieden met elkaar samenwerken.

Verder lezen

Live stream Historic Grand Prix

Nieuws

Volg de actie van de Historic Grand Prix Zandvoort via deze website en bekijk de verschillende wedstrijden die op zaterdag en zondag verreden worden.

Verder lezen

Zandvoort klaar voor de Historic Grand Prix

Nieuws

De zevende editie van de Historic Grand Prix Zandvoort schotelt een onovertroffen programma van internationale raceklassen en bijzondere demo’s voor.

Verder lezen

Word ambassadeur voor de HGP

Nieuws

Word ambassadeur van de Historic Grand Prix en verdien gratis tickets en gave ervaringen door tickets te verkopen

Verder lezen

35 auto’s bij debuut FIA Historic Formula 3

Nieuws

Tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort staat de eerste editie van de FIA Historic Formula 3 European Cup op het programma. De nieuwe FIA-klasse staat open voor Formule 3-auto’s uit de periode 1971 – 1984. De inschrijflijst telt 35 bolides.

Verder lezen

17 - 19 augustus: ADAC GT Masters

Nieuws

Op 17, 18 en 19 augustus 2018 komen meer dan 30 stoere GT3-racers van de ADAC GT Masters naar Circuit Zandvoort! Bereid je voor op een spectaculair weekend!

Verder lezen

Zomertip: RaceFan F1 pitstop

Nieuws

Sinds vorige week kunnen autosportfans genieten van de bekende midsummer editie van RaceFan F1 ‘Pitstop’.

Verder lezen

Zandvoort Report - Cycling Zandvoort

Nieuws

Terwijl deze zomer de wielrenners uit de Tour de France de imposante Alpe d’Huez beklimmen, blikken wij met een #ThrowbackThursday terug op Cycling Zandvoort

Verder lezen

Drie dagen actie met DTM Zandvoort

Nieuws

De team zijn er, de tribunes en videoschermen staan er en de weersverwachting is ook nog eens uitstekend. Kortom: niets staat een geslaagd DTM-raceweekeinde van de DTM op Circuit Zandvoort in de weg.

Verder lezen

Spanning neemt toe voor DTM Zandvoort

Nieuws

Van 13 tot en met 15 juli aanstaande is de internationale toerwagenserie te gast op Circuit Zandvoort voor het vijfde raceweekeinde van het DTM-seizoen. Lees hier de voorbeschouwing.

Verder lezen

Ziggo eBattle bij British Race Festival

Nieuws

Op 7 en 8 juli keert de moderne Formule 1 ‘virtueel’ terug naar Circuit Zandvoort, met de Ziggo eBattle F1. Tijdens het British Race Festival zijn alle bezoekers uitgenodigd om hun stuurkunsten te bewijzen.

Verder lezen

Terugblik op DNRT Racing Days 2018

Rob's Report

Rob's Report blikt terug op de DNRT Racing Days, waarbij zelfs stofzuigers en blokkerende remmen de revue passeren. Beleef de DNRT Racing Days nog een keer, maar dan vanuit een ander perspectief.

Verder lezen

13-15 juli: DTM Zandvoort

Nieuws

Op 13, 14 en 15 juli staat Circuit Zandvoort weer geheel in het teken van de DTM, de toonaangevende Europese toerwagencompetitie. Robin Frijns zal namens Audi meestrijden om de overwinning.

Verder lezen

27 juni: NK Scootmobiel

Nieuws

Op woensdag 27 juni wordt een bijzondere wedstrijd verreden op Circuit Zandvoort: het NK Scootmobiel. Twaalf teams (bestaande uit zes ouderen van 75-plus) gaan de strijd met elkaar aan.

Verder lezen

9 & 10 juni: Porsche Days 2018

Nieuws

In het weekeinde van 9 en 10 juni vinden de Porsche Days 2018 op Circuit Zandvoort plaats. Het evenement, waarbij de magie van Porsche tot leven komt, is groter en spectaculairder dan ooit.

Verder lezen

Veel fans genieten bij Jumbo Racedagen

Race verslag

De Jumbo Racedagen die afgelopen Pinksterweekeinde plaatsvonden op Circuit Zandvoort, hebben alle verwachtingen overtroffen. Ruim 110.000 mensen beleefden hier een waar racespektakel - ruim 10% meer dan vorig jaar. Max Verstappen deed er alles aan om een mooie show weg te geven voor de aanwezige racefans. Bezoekers konden ook genieten van de eerste Ladies GT Race, de Red Bull Caravanrace en nog veel meer spektakel!

Verder lezen

Highlights Red Bull Caravanrace

Race verslag

De Red Bull Caravan race gemist tijdens de Jumbo Racedagen? Of gewoon benieuwd naar de highlights? Bekijk ze op deze pagina.

Verder lezen

Raceverslag Trophy of the Dunes

Race verslag

Twee dagen lang werd volop gestreden om de zeges in verschillende wedstrijden. In totaal werden er op zaterdag en zondag maar liefst veertien races verreden.

Verder lezen

Lintje voor Ria Waterreus

Nieuws

Ria Waterreus werd op 26 april verrast met een koninklijke onderscheiding en benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor haar jarenlange, vrijwillige en energievolle inzet voor de nationale autosport.

Verder lezen

28 & 29 april: Trophy of the Dunes

Nieuws

Op 28 en 29 april organiseert Circuit Zandvoort de Trophy of the Dunes. Hierbij wordt het publiek getrakteerd op een mix van snelle en keiharde truckraces (met meer dan 12.000 pk), wedstrijden met uitdagende toerwagens en GT’s, een vol veld klassieke Formulewagens en ook volop strijd tussen indrukwekkende Porsche racebolides.

Verder lezen

Programma Jumbo Racedagen bekend gemaakt

Nieuws

Vandaag is tijdens een persconferentie in de Max Verstappen Paddock Club op Circuit Zandvoort het programma voor de derde editie van de Jumbo Racedagen bekendgemaakt.

Verder lezen

Robert van Overdijk benoemd tot algemeen directeur bij Circuit Zandvoort

Nieuws

Vanaf 16 april 2018 zal Robert van Overdijk (45) in functie treden als algemeen directeur van Circuit Zandvoort. Met vele jaren ervaring in de sport- en evenementenbranche versterkt hij het team van medewerkers op het Zandvoortse duinencircuit.

Verder lezen

RaceFan F1 Start voor de liefhebber

Nieuws

Vanaf 15 maart ligt de actuele editie van RaceFan F1 ‘Start’ in de schappen van de landelijke gerenommeerde boeken-/
tijdschriftenshops. Ruim voor de eerste Grand Prix van 2018.

Verder lezen

Winst voor Jan Lammers en Giedo van der Garde bij FEBO Final 4

Nieuws

De FEBO Final 4, de finalerace van het Winter Endurance Kampioenschap is gewonnen door Jan Lammers en Giedo van der Garde. FEBO Racing Team-rijders Dennis de Borst en Pim van Riet pakten voor de tweede maal op rij de kampioenstitel.

Verder lezen

Historic Grand Prix 2018: internationaal programma

Nieuws

De zevende editie van de Historic Grand Prix Zandvoort vindt plaats van 31 augustus tot en met 2 september 2018. Maak u op voor drie dagen historische Formule 1, Formule 3, DTM, ‘Le Mans’ sportscars en nog veel, veel meer!

Verder lezen

zaterdag 3 maart: FEBO Final 4

Nieuws

Zaterdag 3 maart zal op Circuit Zandvoort de FEBO Final 4 worden verreden. De vier uur durende wedstrijd vormt de afsluitende race van het Winter Endurance Kampioenschap 2017-2018.

Verder lezen

Kaartverkoop Jumbo Racedagen gestart

Nieuws

De voorverkoop is gestart voor de Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen die op 20 & 21 mei plaatsvinden op Circuit Zandvoort. Tijdens dit familie-evenement kunnen liefhebbers van de Formule 1 en fans van Max Verstappen de Nederlandse F1-held live in actie zien.

Verder lezen

Kalender 2018 is compleet!

Nieuws

Met trots presenteert Circuit Zandvoort de evenementenkalender voor 2018, waarbij liefhebbers van stoere autosport weer een jaar volop kunnen genieten.

Verder lezen

Jumbo Racedagen 2018 op 20 en 21 mei

Nieuws

Max Verstappen komt op 20 en 21 mei weer in actie met zijn Red Bull Racing F1 bolide tijdens de Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen.

Verder lezen

Van Riet en De Borst winnen RECO Nieuwjaarsrace

Race verslag

De RECO Nieuwjaarsrace, de tweede race van het Winter Endurance Kampioenschap 2017-2018 is gewonnen door Pim van Riet en Dennis de Borst. Het duo met de betrouwbare FEBO Racing SEAT Leon TCR werd na vier uur racen als eerste afgevlagd.

Verder lezen

RECO Nieuwjaarsrace met finish in het donker

Nieuws

De RECO Nieuwjaarsrace, die aanstaande zaterdag 6 januari 2018 zal worden verreden, kent voor de elfde maal een finish in de duisternis. Het evenement heeft gratis toegang.

Verder lezen

DTM in 2018 op Circuit Zandvoort

Nieuws

Het 'gedonder in de duinen' van de DTM krijgt ook in 2018 een spectaculair vervolg op 14 en 15 juli!

Verder lezen

27 december: Cycling Zandvoort testmiddag

Nieuws

Kom op woensdag 27 december naar Circuit Zandvoort voor de Cycling Zandvoort testmiddag.

Verder lezen

Equipe Verschuur pakt winst bij spectaculaire Zandvoort 500

Race verslag

Finlay Hutchison en Bernhard ten Brinke hebben op Circuit Zandvoort in hun Equipe Verschuur Renault RS01 de Zandvoort 500 op hun naam geschreven. En dat was geen makkelijke race.

Verder lezen

Dutch Grand Prix in Zandvoort is mogelijk

Nieuws

Onderzoek, uitgevoerd door economisch onderzoeks- en adviesbureau Decisio, wijst uit dat een terugkomst van de Formule 1 naar Zandvoort een reële mogelijkheid is.

Verder lezen

Bekijk de speciale Viks GT bike

Nieuws

Tegelijkertijd met de aankondiging van de zesde editie van Cycling Zandvoort presenteert Vélowland de speciale Circuit Zandvoort Viks GT Bike. Deze limited edition fiets is in november van dichtbij te bewonderen in Bernie’s Bar and Kitchen.

Verder lezen

Ook in de winter biedt Circuit Zandvoort volop spectaculaire autosport

Nieuws

Uitdagende en soms winterse omstandigheden en een stevig pakket aan pk’s maakt deze winter een prima periode voor autosportliefhebbers op Circuit Zandvoort.

Verder lezen

Verslag Finaleraces

Race verslag

Op Circuit Zandvoort is afgelopen weekend volop gestreden om belangrijke kampioenschapspunten tijdens de Finaleraces. Op beide dagen werden bezoekers getrakteerd op mooie en spannende wedstrijden met racetrucks, snelle toerwagens en boeiende klassiekers.

Verder lezen

Meer dan 12.000 pk bij spetterende Finaleraces

Nieuws

Op 7 en 8 oktober worden de Finaleraces verreden op Circuit Zandvoort. Bij dit GRATIS te bezoeken evenement wordt het publiek getrakteerd op een heerlijke mix van truckraces en wedstrijden met zowel moderne als historische racewagens.

Verder lezen

Terugblik op ADAC GT Masters

Rob's Report

Rob's Report blikt terug op het ADAC GT Masters weekend op Circuit Zandvoort. Ook ditmaal konden de nodige interessante verhalen opgetekend worden.

Verder lezen

Terugblik op DNRT Super Race Weekend

Rob's Report

Het DNRT Super Race Weekend kende weer een rijkelijk gevuld raceprogramma. Vanzelfsprekend leverde dat ook weer veel deelnemers én leuke verhalen op.

Verder lezen

Vol programma bij Historic Grand Prix

Nieuws

De Historic Grand Prix Zandvoort biedt op 1, 2 en 3 september een bijna niet te bevatten overzicht van (inter)nationale historische raceklassen en demo’s.

Verder lezen

Mooie F1´s in actie bij Historic Grand Prix

Nieuws

Het hoofdprogramma van de Historic Grand Prix Zandvoort (1 – 3 september) bestaat traditiegetrouw uit de dubbele race van Formule 1-auto’s uit de periode 1966-1985. De organisatie verwacht circa 22 auto’s.

Verder lezen

Verstappen, Van der Garde en De Vries bij DTM Zandvoort

Nieuws

Max Verstappen, Giedo van der Garde en Nyck de Vries zullen ook aanwezig zijn bij het DTM weekend op Circuit Zandvoort.

Verder lezen

18-20 augustus - DTM Zandvoort

Nieuws

Liefhebbers van high-tech-toerwagensport 18 tot en met 20 augustus al lang geblokkeerd in de kalender, want dan is de DTM weer te gast op Circuit Zandvoort.

Verder lezen

Geslaagde 5e editie ADAC GT Masters op Zandvoort

Race verslag

Spectaculaire races en volop Nederlandse successen: dat was het resultaat van een bijzonder geslaagd raceweekeinde van de ADAC GT Masters

Verder lezen

Rob's Report bij British Race Festival

Rob's Report

Rob's Report blikt dit keer terug op het British Race Festival. En leuke terugblik op het Britse themaweekend.

Verder lezen

Nederlanders in actie bij ADAC GT Masters weekend

Nieuws

In vrijwel alle raceklassen die gedurende het ADAC GT Masters weekeinde in actie komen, staan er Nederlandse rijders en deels ook Nederlandse teams op de inschrijvingslijst.

Verder lezen

21-23 juli: ADAC GT Masters Weekend

Nieuws

Het ADAC GT Masters-weekeinde is niet meer weg te denken op Circuit Zandvoort. De 5e editie is dit jaar op 21, 22 en 23 juli.

Verder lezen

In memoriam Barry Bland (1946-2017)

Nieuws

Woensdag overleed op 71-jarige leeftijd de Brit Barry Bland, die met zijn onderneming Motor Race Consultants gedurende 25 jaar een belangrijke rol speelde in de organisatie en promotie van de Masters of Formula 3 op Circuit Zandvoort.

Verder lezen

Verslag Italia a Zandvoort

Rob's Report

Reporter Rob Spierenburg maakte verschillende wandelingen over de sfeervolle paddocks van Italia a Zandvoort en kwam daar een wel heel bijzondere Alfa Romeo tegen.

Verder lezen

Bernies Bar & Kitchen officieel geopend

Nieuws

Op woensdag 21 juni dag is Bernie’s Bar & Kitchen, het nieuwe restaurant op Circuit Zandvoort, officieel geopend.

Verder lezen

Snelheid en genot bij Pinksterraces

Rob's Report

Een terugblik op de Pinksterraces met Beitske Visser en het autosportplezier in de Conrad Mazda MaX5 Cup

Verder lezen

Jubileumeditie Cycling Zandvoort op 17 & 18 juni

Nieuws

Ditmaal zal in het weekend van 17 en 18 juni de Zandvoortse racepiste het toneel zijn van een weekend vol fietsplezier met daarbij ook een echte 24-uurs race.

Verder lezen

Verslag Pinksterraces

Race verslag

Bij de Pinksterraces op Circuit Zandvoort kregen de bezoekers een boeiend autosportspektakel te zien. Twee dagen lang werd volop gestreden om de zeges in verschillende wedstrijden.

Verder lezen

British Race Festival uitgebreid met Louwman Exclusive Fandays

Nieuws

Louwman Exclusive en AutoWeek pakken tijdens het British Race Festival op 8 en 9 juli groots uit met de Fandays. Op Circuit Zandvoort staat straks een overzicht van de bijzondere auto’s.

Verder lezen

Mooi en vol programma bij Pinksterraces

Nieuws

Autosportliefhebbers kunnen met plezier uitkijken naar twee rijkelijk gevulde racedagen tijdens de Pinksterraces op Circuit Zandvoort. Op 3 & 4 juni staat het Zandvoortse racecircuit in het teken van een boeiend programma met internationale raceklassen.

Verder lezen

Heineken partner van Formule 1-beleving op Circuit Zandvoort

Nieuws

Heineken® en Circuit Zandvoort gaan per direct een vijfjarige strategische sponsorovereenkomst aan.

Verder lezen

Terugblik op Paasraces

Rob's Report

Een terugblik op de Paasraces, waar een mooie combinatie van truckraces, toerwagensraces en wedstrijden met GT's te zien was.

Verder lezen

HGP herdenkt legendarische Ford Cosworth Formule 1-motor

Nieuws

Tijdens de Historic Grand Prix 2017 zal Ford Cosworth volop in het zonnetje worden gezet.

Verder lezen

RaceFan F1 Start 2017 nu verkrijgbaar

Nieuws

Heb jij hem al? De nieuwe editie van RaceFan F1 ‘Start’ ligt nu in de boek-/tijdschriftshops van onder andere Bruna/AKO/Bijenkorf en Primera.

Verder lezen

Verslag Paasraces

Race verslag

Bij de traditionele Paasraces op Circuit Zandvoort werden dit weekend de eerste wedstrijden verreden in verschillende kampioenschappen.

Verder lezen

Gevarieerd programma bij de Paasraces

Nieuws

Op 15 en 16 april worden op Circuit Zandvoort de traditionele Paasraces georganiseerd. Het evenement vormt het startpunt van het nieuwe raceseizoen voor verschillende raceklassen uit de Benelux.

Verder lezen

Maak kans op een Meet & Greet met Max Verstappen

Nieuws

Wil jij kans maken op een VIP-arrangement EN een Meet & Greet met Max Verstappen? Koop dan snel je kaarten en maak kans!

Verder lezen

Nieuw asfalt op Circuit Zandvoort

Nieuws

Volop actie op Circuit Zandvoort de komende dagen. De werkzaamheden om het circuit van een nieuwe laag asfalt te voorzien zijn begonnen. 

Verder lezen

Voorverkoop Jumbo Familie Racedagen gestart!

Nieuws

Op dinsdag 7 maart is de voorverkoop gestart voor de Jumbo Familie Racedagen, driven by Max Verstappen die op 20 & 21 mei plaatsvinden op Circuit Zandvoort.

Verder lezen

Verslag Final 4 - WEK

Race verslag

De Final 4, de finalerace van het Winter Endurance Kampioenschap 2016-2017, is gewonnen door Cor Euser en Henk Thuis.

Verder lezen

Kalender 2017 is bekend

Nieuws

Circuit Zandvoort presenteert vol trots een jaarprogramma waarbij alle liefhebbers van stoere autosport hun hart kunnen ophalen.

Verder lezen

Nieuwjaarsrace voor 10e maal in het donker

Nieuws

De Nieuwjaarsrace, die aanstaande zaterdag 7 januari 2017 zal worden verreden, kent ook ditmaal een finish in de duisternis.

Verder lezen

British Race Festival in 2017 op 8 & 9 juli

Nieuws

De nieuwe datum voor het British Race Festival in 2017 is bekend gemaakt. Noteer 8 en 9 juli in je agenda voor een heerlijk Brits weekend.

Verder lezen

Terugblik op... de Zandvoort 500

Rob's Report

In Rob's Report een terugblik op de Zandvoort 500. Niet alleen de weersomstandigheden maakten de race bijzonder. Ook de verhalen uit de pitstraat...

Verder lezen

Kalender Winter Endurance Kampioenschap bekend

Nieuws

Organisatoren Circuit Park Zandvoort en de Stichting DNRT hebben wederom een kalender met drie races in de wintermaanden opgesteld.

Verder lezen

Autosportheld Huub Vermeulen mag zich ridder noemen

Rob's Report

De levende racelegende Huub Vermeulen (72) uit Hazerswoude-Rijndijk betrad zondag als gewoon burger het erepodium van het circuit van Zandvoort en stapte er weer af als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Verder lezen

British Race Festival: wonderlijke reis

Rob's Report

Het British Race Festival zorgt samen met de Vintage Revival Zandvoort altijd voor een aantal bijzondere verhalen. Zo ook van een 64-jarige vrouw en haar klassieker.

Verder lezen

British Race Festival: blijven sleutelen

Rob's Report

Onze verslaggever liep tijdens het British Race Festuival langs de paddockzone van de Morgan driewielers. Ook achter deze auto's zit een verhaal met passie.

Verder lezen

British Race Festival: de verslaving

Rob's Report

Rob Spierenburg blikt terug op het British Race Festival en de Vintage Revival Zandvoort waarbij hij door de vele indrukken tot het einde komt van een lange persoonlijke speurtocht.

Verder lezen

Mooie wedstrijden bij Finaleraces

Race verslag

Op Circuit Park Zandvoort is dit weekend volop gestreden om belangrijke kampioenschapspunten tijdens de Finaleraces.

Verder lezen

12 Nederlanders strijden om GT4-zege bij Finaleraces

Nieuws

Maar liefst twaalf Nederlandse coureurs verschijnen aan de start van de Competition102 GT4 European Series-finale op Circuit Park Zandvoort. Zij gaan strijden om de overwinning in het internationale startveld.

Verder lezen

Terugblik op...de Historic Grand Prix

Rob's Report

Een mooie terugblik op de Historic Grand Prix met bijzondere verhalen van Rob Spierenburg. Met aandacht voor o.a de klassieke motorfietsen, maar ook de imposante Pre-Wars.

Verder lezen

Spectaculaire seizoensafsluiting bij Finaleraces

Nieuws

Van 7 tot en met 9 oktober worden de Finaleraces verreden op Circuit Park Zandvoort. Het internationale evenement verwelkomt een line-up van indrukwekkende raceseries

Verder lezen

Bezoekers genieten volop bij Historic Grand Prix

Race verslag

Het was weer volop genieten geblazen voor de tienduizenden bezoekers van de Historic Grand Prix Zandvoort. Drie dagen historische auto- en motorsport maakten het weekend weer onvergetelijk.

Verder lezen

Geslaagde eerste dag Historic Grand Prix Zandvoort opmaat voor veelbelovend weekend

Nieuws

Met diverse trainingsessies en demonstraties begon vrijdag het programma van de vijfde editie van de Historic Grand Prix Zandvoort.

Verder lezen

Historic Grand Prix viert lustrum met uniek programma

Nieuws

De Historic Grand Prix Zandvoort overtreft zichzelf tijdens de eerste lustrumeditie op 2, 3 en 4 september. Naast de bekende publiekslievelingen is het programma uitgebreid met veel andere series.

Verder lezen

Historic Grand Prix Zandvoort viert dubbel BMW-feest

Nieuws

BMW Group viert in 2016 haar 100-jarig bestaan, maar daarnaast is het ook precies 50 jaar geleden dat de BMW 2002 werd geïntroduceerd. Dit feit wordt tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort gevierd met een bijzondere race: de BMW Centenary Trophy: BMW 2002 meets BMW 3.0 CS’.

Verder lezen

Veel Nederlandse rijders bij Zandvoort Masters Weekend

Nieuws

Het Zandvoort Masters Weekend is een evenement met internationale allure, maar natuurlijk wordt de Nederlandse inbreng niet vergeten. In alle klassen die het weekeinde aan de start verschijnen, komen Nederlandse coureurs of teams in actie.

Verder lezen

Wie wint de Masters of F3

Nieuws

Tijdens het Zandvoort Masters Weekend strijden in totaal 16 coureurs uit 13 verschillende landen om de felbegeerde titel van Master of Formula 3. De Formule 3-competitie is een van de hoofdnummers tijdens het interessante weekend.

Verder lezen

Volop variatie tijdens Zandvoort Masters Weekend

Nieuws

Formulewagens, GT’s, productie-toerwagens en cupracers. Autosportliefhebbers die houden van variatie, komen volop aan hun trekken tijdens het Zandvoort Masters Weekend

Verder lezen

RaceFan F1 Pitstop voor de liefhebber

Nieuws

Vanaf 4 augustus ligt het nieuwe fotoalbum RaceFan F1 Pitstop in de boekenshops. Leuk om tijdens de vakantie door te bladeren. Of om cadeau te geven.

Verder lezen

Zandvoort Masters Weekend zorgt voor spektakel

Nieuws

Van 19 tot en met 21 augustus vindt het Zandvoort Masters Weekend plaats. Krachtige GT’s en supersnelle Formule 3’s zijn de hoofdmoot van het programma tijdens dit evenement.

Verder lezen

DTM bouwt op in Zandvoort

Rob's Report

Het DTM-circus strijkt neer in Zandvoort. Nadat een enorm leger hardwerkende mannen en vrouwen het immense decor hebben opgebouwd, komen de artiesten er hun kunsten vertonen. Met de BMW’s, de Audi’s en de Mercedessen als wilde dieren.

Verder lezen

DTM coureurs over Zandvoort

Nieuws

De meeste DTM-coureurs kiezen Zandvoort als hun favoriete baan, maar enkele rijders hebben bijzonder goede herinneringen aan het Nederlandse circuit in de duinen.

Verder lezen

15 - 17 juli - DTM Zandvoort

Nieuws

Voor het 16e jaar in successie, langer dan bij welke andere race buiten de Duitse landsgrenzen dan ook, komt de Duitse toerwagenserie naar Zandvoort.

Verder lezen

Mooie demonstraties bij Italia a Zandvoort

Nieuws

Italia a Zandvoort, op zondag 3 juli, blikt terug op de vele autosportsuccessen van de gerenommeerde Italiaanse fabrikanten.

Verder lezen

Terugblik op... de Porsche Racing Days

Rob's Report

Een terugblik op de Porsche Racing Days. Veel passie, maar ook helaas wat schade.

Verder lezen

Italia a Zandvoort met hoofdrol voor merkenclubs

Nieuws

Italia a Zandvoort verwelkomt op zondag 3 juli circa 30 merkenclubs, die samen een breed overzicht van tientallen jaren Italiaanse autogeschiedenis bieden.

Verder lezen

Oorverdovende stilte tijdens Cycling Zandvoort 2016

Nieuws

De vierde editie van de 24 Uren van Zandvoort vindt plaats op 18 en 19 juni tijdens Cycling Zandvoort. Lees hier een interessante voorbeschouwing

Verder lezen

Ruim 100.000 fans genieten van Familie Racedagen

Race verslag

Het was een groot feest op Circuit Park Zandvoort. Lees hier het eerste verslag van de Familie Racedagen driven by Max Verstappen.

Verder lezen

Terugblik op...de Pinksterraces

Rob's Report

Circuit Park Zandvoort blikt terug op de Pinksterraces, waar de Marcel Albers Memorial Trophy veel aandacht op zich wist te vestigen.

Verder lezen

Max Verstappen met Red Bull Racing F1 bolide naar Zandvoort

Nieuws

Max Verstappen zal tijdens de Familie Racedagen driven by Max Verstappen in actie komen met een Red Bull Racing F1 bolide. De overstap van Max Verstappen naar het team van Red Bull Racing heeft gezorgd voor deze nieuwe ontwikkeling.

Verder lezen

Beleef de Familie Racedagen, driven by Max verstappen op maximale wijze met de Formule 1 Paddock-kaarten.

Nieuws

Heb jij al je kaarten besteld voor de Familie Racedagen driven by Max Verstappen? Zo niet, lees dan hier de belangrijkste tips voor jouw ideale toegangsticket!

Verder lezen

Familie Racedagen driven by Max Verstappen worden een race festival voor het hele gezin

Nieuws

De Familie Racedagen driven by Max Verstappen worden een feest voor de race liefhebbers. Het race-event vindt plaats in het weekend van 4 en 5 juni op Circuit Park Zandvoort. Naast dat Max met zijn Scuderia Toro Rosso Formule 1-bolide demonstraties geeft op het circuit, zijn er verschillende spectaculaire races waaronder het SMP NEZ Formula 4 Championship

Verder lezen

Fight cancer en Circuit Park Zandvoort starten samenwerking

Nieuws

Circuit Park Zandvoort en Fight cancer gaan vanaf 2016 een partnership aan waarin partijen zich in de breedste zin van het woord gaan versterken.

Verder lezen

Bijzondere coureur: Dirk Schulz

Rob's Report

Elk jaar opnieuw vindt voor raceveteraan Dirk Schulz het meest spannende moment ver buiten de circuits plaats. Het is in de spreekkamer van zijn vaste sportarts. Waarom? Lees het hier.

Verder lezen

Terugblik op...de DNRT Paasraces

Rob's Report

De DNRT Paasraces zorgden dit jaar voor een mooie start van het autosportseizoen met volle startvelden en veel enthousiaste coureurs. Lees de terugblik op de DNRT Paasraces met een leuk kijkje achter de schermen.

Verder lezen

Tickets Racedagen driven by Max Verstappen nu verkrijgbaar

Nieuws

Vandaag is de voorverkoop gestart voor de ‘Racedagen, driven by Max Verstappen’ die op 4 en 5 juni plaatsvinden op Circuit Park Zandvoort. Tijdens dit familie-evenement kunnen liefhebbers van de Formule 1 en fans van Verstappen dichtbij de Nederlandse Formule 1-held komen.

Verder lezen

RaceFan F1 Start is nu verkrijgbaar

Nieuws

Vanaf 17 maart ligt de nieuwe editie van RaceFan F1 ‘Start’ in de boek-/tijdschriftshops van onder andere Bruna/AKO/Bijenkorf en Primera.

Verder lezen

Terugblik op...de Circuit Short-Rally

Rob's Report

Een terugblik op de 6e Rally Pro Circuit Short-Rally met omroeper Frans van Aken, en Citroën-rijder Harry Martens.

Verder lezen

Equipe Verschuur wint Final 4, wintertitel voor Sebastiaan Bleekemolen

Race verslag

De Final 4, de finalerace van het Winter Endurance Kampioenschap 2015-2016, is gewonnen door Harrie Kolen, Eric van Loon en Mike Verschuur. Het drietal wist met een door Equipe Verschuur geprepareerde Renault RS01 zonder problemen de vier uur durende wedstrijd te winnen. Sebastiaan Bleekemolen scoorde de algemene kampioenstitel, mede dankzij de winst in Divisie III, waarbij hij de auto deelde met zijn broer Jeroen Bleekemolen.

Verder lezen

Spannende finale Winter Endurance Kampioenschap

Nieuws

Op zaterdag 5 maart zal op Circuit Park Zandvoort de Final 4 worden verreden. De vier uur durende wedstrijd vormt de afsluitende race van het Winter Endurance Kampioenschap 2015-2016. De strijd om de titel ligt nog geheel open en het aantal titelkandidaten is groot.

Verder lezen

Nieuwe eigenaar voor Circuit Park Zandvoort

Nieuws

Na een periode van 27 jaar heeft het Circuit Park Zandvoort een nieuwe eigenaar. Chapman Andretti partners, opgericht door Menno de Jong en Bernhard van Oranje neemt het stokje over van de huidige directeur en grootaandeelhouder Hans Ernst.

Verder lezen

Krachtige evenementenkalender in 2016

Nieuws

Circuit Park Zandvoort kent voor 2016 een zeer uitgebreide en gevarieerde kalender. De Zandvoortse racepiste presenteert, naast een reeks van bekende populaire evenementen, een van de meest interessante en gevarieerde evenementenkalenders uit haar rijke geschiedenis.

Verder lezen

Historic Grand Prix viert lustrum in stijl

Nieuws

De Historic Grand Prix Zandvoort viert op 2, 3 en 4 september 2016 zijn vijfjarig bestaan. Het raceprogramma is een mix van de bekende publiekslievelingen en ‘nieuwe’ raceklassen, waaronder een klasse voor vooroorlogse sportscars.

Verder lezen

Introductie NK HARC ’82-’90 op donderdag 4 februari

Nieuws

Op 4 februari in de middag organiseert de HARC in het Media Center van Circuit Park Zandvoort. een introductiebijeenkomst voor geïnteresseerden in de nieuwe laagdrempelige raceserie die we willen opzetten voor toerwagens en GT’s uit de jaren 1982-1990.

Verder lezen

Nieuwe jaar sportief van start met Nieuwjaarsrace

Nieuws

Traditioneel vormt de vier uur durende Nieuwjaarsrace, ditmaal op zaterdag 9 januari 2016, het startpunt van het nieuwe racejaar op Circuit Park Zandvoort.

Verder lezen

Veel variatie in startveld Zandvoort 500

Nieuws

Op zaterdag 21 november gaat een nieuwe editie van het Winter Endurance Kampioenschap van start met de Zandvoort 500. Organisatoren Circuit Park Zandvoort en de Stichting DNRT verwachten voor de endurance race van 117 ronden een gevarieerd en competitief startveld.

Verder lezen

Masters winnaar naar Macau Grand Prix

Nieuws

Van 19 tot en met 21 november zal Antonio Giovinazzi met zijn Formule 3 bolide in actie komen tijdens de Grand Prix op het stratencircuit van Macau (China). Het Italiaanse talent hoopt daarmee zijn succesvolle F3-seizoen in stijl af te sluiten.

Verder lezen

Winter Endurance Kampioenschap kalender en inschrijving

Nieuws

Na de afsluitende races van verschillende internationale en nationale series, breekt een bekende periode aan voor veel coureurs: de winterperiode met wedstrijden van het Winter Endurance Kampioenschap.

Verder lezen

Blancpain Sprint Series zorgt voor spannende finale op Circuit Park Zandvoort

Race verslag

De Finaleraces op Circuit Park Zandvoort hebben een spannende seizoensfinale opgeleverd in de Blancpain Sprint Series. Met een verschil van slechts 0,37 seconden werd het kampioenschap beslist!

Verder lezen

Terugblik op...het British Race Festival

Race verslag

Het vernieuwde British Race Festival en de Vintage Revival Zandvoort leverden niet alleen een unieke verzameling van auto's op, maar ook een aantal bijzondere verhalen. Circuit Park Zandvoort blikt terug...

Verder lezen

LIVE stream Blancpain Sprint Series

Nieuws

Benieuwd naar de LIVE-stream van de Blancpain Sprint Series tijdens de Finaleraces op Circuit Park Zandvoort? Klik dan verder en mis niets van de actie.

Verder lezen

Vijf Nederlanders strijden om Blancpain Sprint Series-zege bij Finaleraces

Nieuws

Maar liefst vijf Nederlandse coureur verschijnen aan de start van de Blancpain Sprint Series-finale op Circuit Park Zandvoort. De seizoensfinale vindt plaats van 9 tot en met 11 oktober tijdens de Finaleraces.

Verder lezen

Worden Nederlander en Belg kampioen in Blancpain Sprint Series?

Nieuws

Bij de Finaleraces op 10 en 11 oktober kunnen Robin Frijns en Laurens Vanthoor de kampioenschapstitel winnen in de Blancpain Sprint Series. De spanning is om te snijden.

Verder lezen

Raceseizoen wordt spectaculair afgesloten bij Finaleraces op Circuit Park Zandvoort

Nieuws

Van 9 tot en met 11 oktober worden de Finaleraces verreden op Circuit Park Zandvoort. Het internationale evenement verwelkomt een line-up van indrukwekkende raceseries, waaronder de grote finale van de spectaculaire Blancpain GT Sprint Series.

Verder lezen

Terugblik op...Zandvoort Masters Weekend

Race verslag

Het Zandvoort Masters Weekend leverde niet alleen een mooi spektakel op, ook leverde een wandeling door de paddock een meer dan interessant verhaal op.

Verder lezen

LIVE stream Zandvoort Masters Weekend

Nieuws

Volg de LIVE stream van de races op zondag via deze pagina. Zo hebben de ADAC GT Masters hun eerste race en komen ook de talenten van de Masters of Formula 3 in actie.

Verder lezen

Internationaal veld voor de 25e Masters of Formula 3

Nieuws

De ‘Masters of Formula 3’, de internationale invitatierace voor Formule 3-coureurs, vormt komend weekeinde een van de hoogtepunten van het ‘Zandvoort Masters’-evenement op Circuit Park Zandvoort.

Verder lezen

Van Lagen en Catsburg in actie bij ADAC GT Masters-races

Nieuws

Jaap van Lagen en Nick Catsburg zullen, tijdens het Zandvoort Masters Weekend op 18, 19 en 20 september, meestrijden om de ADAC GT Masters-zeges met een Lamborghini.

Verder lezen

Sterke line-up van raceseries bij Zandvoort Masters Weekend

Nieuws

Op 18, 19 en 20 september worden racefans getrakteerd op een sterk internationaal autosport evenement: het Zandvoort Masters Weekend. Reken op de komst van zes stoere series!

Verder lezen

Terugblik op...de Historic Grand Prix

Race verslag

De aanwezigheid van de honderden bijzondere klassiekers op de paddocks van de Historic Grand Prix leverden evenzoveel verhalen op. Een van deze verhalen lees je in de Terugblik op de Historic Grand Prix.

Verder lezen

Gratis tickets voor Zandvoort Masters Weekend

Nieuws

Racefans met een passie voor spectaculaire autosport met indrukwekkende GT3 supercars en snelle Formule 3 bolides kunnen met plezier uitkijken naar het Zandvoort Masters Weekend op 18, 19 en 20 september. Inclusief kans op gratis entree!

Verder lezen

Vierde Historic Grand Prix Zandvoort bijzonder geslaagd met 52.500 bezoekers

Race verslag

De vierde editie van de Historic Grand Prix Zandvoort was op alle gebieden een succes. 52.500 toeschouwers genoten op Circuit Park Zandvoort van het driedaagse historische autosport- en demoprogramma.

Verder lezen

LIVE-stream Historic Grand Prix - zondag

Nieuws

Volg de LIVE stream van de laatste Historic Grand Prix-dag op deze site. En geniet vervolgens van prachtige wedstrijden in de Zandvoortse duinen.

Verder lezen

HGP laat autosportgeschiedenis drie dagen herleven

Nieuws

Circuit Park Zandvoort staat op 28, 29 en 30 augustus in het teken van de snelste en mooiste historische raceklassen en tot de verbeelding sprekende racedemo’s. De Historic Grand Prix Zandvoort laat de tijden van de Formule 1-races op het circuit herleven en pakt onder meer uit met een veld van ruim 40 ‘Le Mans’ bolides. De Historic Grand Prix Zandvoort is tegelijkertijd heel laagdrempelig. De toegangsprijzen beginnen bij 20 euro en iedere bezoeker is meer dan welkom in het rennerskwartier om de auto’s van dichtbij te bekijken.

Verder lezen

HGP zaterdag sluit af met GT's

Nieuws

De Historic Grand Prix Zandvoort duurt drie dagen, van vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus. Wie alleen op zondag komt, mist meer dan de helft van de races en demo’s. Op zaterdag vindt bijvoorbeeld de enige race van de spectaculaire Gentlemen Drivers plaats, met een veld van 35 GT’s. Voormalig Formule 1-coureur Giedo van der Garde en WTCC-ster Tom Coronel behoren tot de kanshebbers.

Verder lezen

BMW Classic demo bij Historic Grand Prix

Nieuws

BMW Group Classic presenteert een tiental bijzondere raceauto’s tijdens het demoprogramma van de Historic Grand Prix Zandvoort. De zonder uitzondering succesvolle raceauto’s worden op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus op Circuit Park Zandvoort bestuurd door Nederlandse en buitenlandse racecoryfeeën met BMW genen. Bezoek de Historic Grand Prix Zandvoort dus drie dagen lang.

Verder lezen

Organisatie klaar voor 4e editie Historic Grand Prix

Nieuws

De Historic Grand Prix Zandvoort verwelkomt ook dit jaar weer tot de verbeelding sprekende raceklassen met goedgevulde startvelden. Denk bijvoorbeeld aan meer dan 30 Formule 1-auto’s in het FIA Masters Historic Formula One Championship. Het demoprogramma wordt een lust voor oog en oor, met onder meer demo’s van BMW Classic en Formule 1-bolides van Michael Schumacher en Damon Hill. De Historic Grand Prix Zandvoort vindt plaats op 28, 29 en 30 augustus.

Verder lezen

Meer dan 40 sportscars bij Historic Grand Prix

Nieuws

Het FIA Masters Historic Sports Car Championship verschijnt met meer dan 40 ‘Le Mans’ bolides aan de start tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort. Het veld telt alleen al een stuk of elf Lola’s T70. De uursrace van de klasse, op zondag 30 augustus, belooft één van de meest spectaculaire hoogtepunten van het evenement te worden. Mis niets en bezoek de Historic Grand Prix Zandvoort drie dagen, van 28 tot en met 30 augustus!

Verder lezen

Terugblik op...het DTM weekend (3)

Race verslag

Het snackaanbod is uitgebreid met Bratwurst. Een vraag in het Nederlands wordt steevast beantwoord met ‘Wie bitte?’ Op de koplampen van de vrachtwagens achter de pitstraat is zelfs het kleinste vleugelfragment  van een dode mug verwijderd. Dat kan maar één ding betekenen: de DTM is in Zandvoort teruggekeerd. Dus kan René de Boer niet ver weg zijn.

Verder lezen

Terugblik op...het DTM weekend (2)

Race verslag

Het DTM-weekend bood niet alleen spektakel met de stoere DTM-bolides, maar het publiek werd ook nog op heel veel meer getrakteerd.

Verder lezen

Terugblik op...het DTM weekend

Race verslag

Het DTM weekend was een feest voor zowel de coureurs als voor de racefans. Op Circuit Park Zandvoort konden 31.000 bezoeker genieten van een show waar de vonken af sprongen.

Verder lezen

DTM - al 14 jaar spectaculair

Nieuws

De DTM komt dit weekend in actie op Circuit Park Zandvoort. Het is de vijftiende maal dat de spectaculaire raceserie op Zandvoort racet.

Verder lezen

DTM klaar voor drie dagen Zandvoort

Nieuws

De trucks zijn, de hospitality units staan er en de tribunes zijn gereed. En... de DTM auto's zijn er!

Verder lezen

F3 in actie bij DTM weekend

Nieuws

Naast de spectaculaire DTM-serie vormt het FIA EK Formule 3 het tweede hoofdnummer tijdens het DTM-weekend op Circuit Park Zandvoort.

Verder lezen

Win tickets voor de DTM

Nieuws

Doe mee met de DTM Prijsvraag en win tickets voor het DTM weekend op Circuit Park Zandvoort.

Verder lezen

Strijd om DTM-punten in Zandvoort

Nieuws

Van 10 t/m 12 juli is de spectaculaire DTM te gast op Circuit Park Zandvoort en door alle drie de merken zal worden gestreden om de punten

Verder lezen

DTM Tijdschema bekend gemaakt

Nieuws

Het tijdschema van het DTM weekend op Circuit Park Zandvoort is defintief vastgesteld. Benieuwd naar het programma? Lees dan verder!

Verder lezen

Italia a Zandvoort een groot succes

Race verslag

Italia a Zandvoort ‘driven by Max Verstappen’ was met 30.628 bezoekers een enorm succes. Lees hier het volledige verslag.

Verder lezen

Zandvoort klaar voor komst Max

Nieuws

Circuit Park Zandvoort is klaar voor Italia a Zandvoort ‘driven by Max Verstappen’. Max en Jos Verstappen verzorgen aankomende zondag met Jan Lammers en Arie Luyendijk diverse Formule 1-demonstraties.

Verder lezen

Raceprogramma DTM compleet

Nieuws

De series die aan het DTM weekend (10, 11 en 12 juli) zullen deelnemen zijn nu definitief geprogrammeerd.

Verder lezen

Max en Jos op zaterdag in Zandvoort

Nieuws

Max en Jos Verstappen, Jan Lammers en Arie Luyendijk zullen zaterdagavond om 20:00 uur in het centrum van Zandvoort een voorschot nemen op Italia a Zandvoort ‘driven by Max Verstappen’.

Verder lezen

Merkenclubs pakken uit op 28 juni

Nieuws

Italia a Zandvoort, driven by Max Verstappen verwelkomt op zondag 28 juni tientallen merkenclubs met vele honderden Italiaanse auto’s.

Verder lezen

Masters coureurs bij 24 uur Le Mans

Nieuws

Over 100 dagen wordt er op Circuit Park Zandvoort volop gestreden om de titel Master of Formula 3. De race heeft veel coureurs een succesolle carriere opgeleverd. Zo is er een groot aantal coureurs actief bij de 24 uur van Le Mans.

Verder lezen

Italia a Zandvoort ‘driven by Max Verstappen’ aaneenschakeling van genietmomenten

Nieuws

Italia a Zandvoort, driven by Max Verstappen biedt veel meer dan de Formule 1-demonstraties met onder meer Max Verstappen. Op zondag 28 juni komen bijna 30 merkenclubs met hun Italiaanse auto’s naar Circuit Park Zandvoort. Alle auto’s, van Ferrari’s en raceauto’s tot en met de Fiat Topolino, zijn in de paddocks en op het snelle asfalt te bewonderen.

Verder lezen

2 DTM races bij DTM weekend

Nieuws

Met maar liefst 24 gelijkwaardige DTM bolides en 2 races in het weekend wordt de 15e editie van het DTM Weekend op Circuit Park Zandvoort weer een echt autosport-feest.

Verder lezen

Terugblik op...de Pinksterraces

Race verslag

Het publiek kwam ogen en oren te kort bij de twee races van de KIA Lotos Race. Een Poolse merkencup met gelijkwaardige KIA Picanto's. Een verslag.

Verder lezen

Extra F1 demo bij Italia a Zandvoort

Nieuws

Arie Luyendijk en Jan Lammers verzorgen op zondag 28 juni Formule 1-demo’s tijdens Italia a Zandvoort driven by Max Verstappen.

Verder lezen

Terugblik op... met Peter Kox

Race verslag

Tijdens de Hankook 12H Zandvoort kwam een groot aantal bekende en professionele coureurs aan de start. Een van hen was Peter Kox die zich in de strijd mocht mengen met de krachtige Ferrari 458 GT3. Lees verder voor een terugblik.

Verder lezen

LIVE stream Hankook 12H Zandvoort

Nieuws

Volg de LIVE stream van de Hankook 12H Zandvoort op Circuit Park Zandvoort. De eerste 3 uur worden verreden op vrijdag. Op zaterdag worden de resterende 9 uur verreden. Mis het spektakel niet!

Verder lezen

Formule 1 demo Max & Jos Verstappen

Nieuws

Tijdens Italia a Zandvoort driven by Max Verstappen zal niet alleen de talentvolle Max Verstappen een F1 demo geven, maar ook Jos Verstappen zal met een Formule 1 bolide in actie komen.

Verder lezen

LIVE-stream Pinksterraces - 24 mei

Nieuws

De live stream van de Pinksterraces is online vanaf 11.30 op zondag 24 mei. Bekijk de races van o.a. de Ribank Mazda MaX5 Cup en de Competition102 GT4 European Series.

Verder lezen

Livestream Pinksterraces

Nieuws

Volg de actie met de Competition102 GT4 European Series live! De eerste race op zaterdag is LIVE online te volgen. Benieuwd naar het spektakel? Klik dan snel verder.

Verder lezen

CPZ breekt met traditie

Nieuws

Op zaterdag 23 en zondag 24 mei worden de Pinksterraces verreden. Op maandag 25 mei, de bekende tweede Pinksterdag, zullen er geen Pinksterraces zijn.

Verder lezen

Marcel Albers Memorial Trophy

Nieuws

De line-up voor de Pinksterraces is met de komst van de Marcel Albers Memorial Trophy definitief vastgesteld. De Memorial Trophy is de zesde serie van het internationale raceweekend dat op 23 en 24 mei zal plaats vinden.

Verder lezen

Terugblik op... de Paasraces

Race verslag

Hier was bijvoorbeeld het Truckrace-team van Mark West met coureur Graham Powell volop aan het strijden op het circuit. Lees hier meer over het hun prestaties tijden de Paasraces.

Verder lezen

Max Verstappen komt naar Zandvoort

Nieuws

Op zondag 28 juni geeft Max Verstappen samen met Scuderia Toro Rosso een Formule 1-show op Circuit Park Zandvoort tijdens het evenement Italia a Zandvoort.

Verder lezen

13 & 14 juni: Cycling Zandvoort

Nieuws

De derde editie van Cycling Zandvoort vindt dit jaar plaats op 13 en 14 juni. Dat wordt weer een weekend vol fietsplezier!

Verder lezen

Nieuwe Safety Car op Zandvoort

Nieuws

Met de Paasraces startte traditioneel het nieuwe autosportseizoen op Circuit Park Zandvoort. Tegelijkertijd werd de nieuwe ‘Safety Car’ op het circuit in gebruik genomen: een BMW M6 Coupé.

Verder lezen

Ga voor de uitdaging: haal je racelicentie!

Nieuws

Wil je de benzine door je aderen voelen gieren? Wellicht is dan een definitieve stap in de wereld van de autosport precies datgene wat je zoekt.

Verder lezen

Race Experience

Nieuws

Bij Bleekemolens Race Planet mag iedereen met een rijbewijs B helemaal zelf in heel veel spectaculaire voertuigen rijden op Circuit Park Zandvoort.

Verder lezen

Paasraces (4&6 april)

Nieuws

Op zaterdag 4 en maandag 6 april worden op Circuit Park Zandvoort de traditionele Paasraces georganiseerd met een gevarieerd programma.

Verder lezen

7 maart: Final 4

Nieuws

Op zaterdag 7 maart zal op Circuit Park Zandvoort de Final 4 worden verreden. De vier uur durende wedstrijd is de finalerace van het Winter Endurance Kampioenschap 2014-2015.

Verder lezen

Pirelli Rally Festival

Nieuws

Op zaterdag 28 februari kunnen autosportliefhebbers genieten van het gratis toegankelijke Pirelli Rally Festival. Let's go off-road!

Verder lezen

Kalender 2015 bekend gemaakt

Nieuws

Circuit Park Zandvoort presenteert een boeiende en afwisselende kalender voor seizoen 2015. Benieuwe welke top-events op de kalender staan? Lees dan snel verder.

Verder lezen

Sponsors