Nieuwsoverzicht

Henny van Doorn en Jan Evers pakken wintertitel

Race verslag

De Final 4, de finalerace van het WEK, is gewonnen door Niels Langeveld en Paul Harkema. De kampioenstitel ging naar ‘The Dukes’ Henny van Doorn en Jan Evers.

Verder lezen

Harkema en Langeveld pakken zege bij Nieuwjaarsrace

Race verslag

De Nieuwjaarsrace is gewonnen door Paul Harkema en Niels Langeveld. Het duo met de snelle Speedlover Porsche werd na vier uur racen als eerste afgevlagd.

Verder lezen

Race Art wint Zandvoort 500

Race verslag

Roger Grouwels en Bas Barenburg hebben op Circuit Zandvoort in hun Team Race Art Porsche 991 de Zandvoort 500 op hun naam geschreven. Het winnende duo wist 117 ronden af te leggen.

Verder lezen

Geslaagde 7e editie Historic Grand Prix

Race verslag

Prachtige historische formulewagens, toerwagens, GT’s, sportwagens en zijspannen, talrijk aanwezig publiek en stralend nazomerweer... de Historic Grand Prix was weer geslaagd.

Verder lezen

Veel fans genieten bij Jumbo Racedagen

Race verslag

De Jumbo Racedagen die afgelopen Pinksterweekeinde plaatsvonden op Circuit Zandvoort, hebben alle verwachtingen overtroffen. Ruim 110.000 mensen beleefden hier een waar racespektakel - ruim 10% meer dan vorig jaar. Max Verstappen deed er alles aan om een mooie show weg te geven voor de aanwezige racefans. Bezoekers konden ook genieten van de eerste Ladies GT Race, de Red Bull Caravanrace en nog veel meer spektakel!

Verder lezen

Highlights Red Bull Caravanrace

Race verslag

De Red Bull Caravan race gemist tijdens de Jumbo Racedagen? Of gewoon benieuwd naar de highlights? Bekijk ze op deze pagina.

Verder lezen

Raceverslag Trophy of the Dunes

Race verslag

Twee dagen lang werd volop gestreden om de zeges in verschillende wedstrijden. In totaal werden er op zaterdag en zondag maar liefst veertien races verreden.

Verder lezen

Van Riet en De Borst winnen RECO Nieuwjaarsrace

Race verslag

De RECO Nieuwjaarsrace, de tweede race van het Winter Endurance Kampioenschap 2017-2018 is gewonnen door Pim van Riet en Dennis de Borst. Het duo met de betrouwbare FEBO Racing SEAT Leon TCR werd na vier uur racen als eerste afgevlagd.

Verder lezen

Equipe Verschuur pakt winst bij spectaculaire Zandvoort 500

Race verslag

Finlay Hutchison en Bernhard ten Brinke hebben op Circuit Zandvoort in hun Equipe Verschuur Renault RS01 de Zandvoort 500 op hun naam geschreven. En dat was geen makkelijke race.

Verder lezen

Verslag Finaleraces

Race verslag

Op Circuit Zandvoort is afgelopen weekend volop gestreden om belangrijke kampioenschapspunten tijdens de Finaleraces. Op beide dagen werden bezoekers getrakteerd op mooie en spannende wedstrijden met racetrucks, snelle toerwagens en boeiende klassiekers.

Verder lezen

Geslaagde 5e editie ADAC GT Masters op Zandvoort

Race verslag

Spectaculaire races en volop Nederlandse successen: dat was het resultaat van een bijzonder geslaagd raceweekeinde van de ADAC GT Masters

Verder lezen

Verslag Pinksterraces

Race verslag

Bij de Pinksterraces op Circuit Zandvoort kregen de bezoekers een boeiend autosportspektakel te zien. Twee dagen lang werd volop gestreden om de zeges in verschillende wedstrijden.

Verder lezen

Verslag Paasraces

Race verslag

Bij de traditionele Paasraces op Circuit Zandvoort werden dit weekend de eerste wedstrijden verreden in verschillende kampioenschappen.

Verder lezen

Verslag Final 4 - WEK

Race verslag

De Final 4, de finalerace van het Winter Endurance Kampioenschap 2016-2017, is gewonnen door Cor Euser en Henk Thuis.

Verder lezen

Mooie wedstrijden bij Finaleraces

Race verslag

Op Circuit Park Zandvoort is dit weekend volop gestreden om belangrijke kampioenschapspunten tijdens de Finaleraces.

Verder lezen

Bezoekers genieten volop bij Historic Grand Prix

Race verslag

Het was weer volop genieten geblazen voor de tienduizenden bezoekers van de Historic Grand Prix Zandvoort. Drie dagen historische auto- en motorsport maakten het weekend weer onvergetelijk.

Verder lezen

Ruim 100.000 fans genieten van Familie Racedagen

Race verslag

Het was een groot feest op Circuit Park Zandvoort. Lees hier het eerste verslag van de Familie Racedagen driven by Max Verstappen.

Verder lezen

Equipe Verschuur wint Final 4, wintertitel voor Sebastiaan Bleekemolen

Race verslag

De Final 4, de finalerace van het Winter Endurance Kampioenschap 2015-2016, is gewonnen door Harrie Kolen, Eric van Loon en Mike Verschuur. Het drietal wist met een door Equipe Verschuur geprepareerde Renault RS01 zonder problemen de vier uur durende wedstrijd te winnen. Sebastiaan Bleekemolen scoorde de algemene kampioenstitel, mede dankzij de winst in Divisie III, waarbij hij de auto deelde met zijn broer Jeroen Bleekemolen.

Verder lezen

Blancpain Sprint Series zorgt voor spannende finale op Circuit Park Zandvoort

Race verslag

De Finaleraces op Circuit Park Zandvoort hebben een spannende seizoensfinale opgeleverd in de Blancpain Sprint Series. Met een verschil van slechts 0,37 seconden werd het kampioenschap beslist!

Verder lezen

Terugblik op...het British Race Festival

Race verslag

Het vernieuwde British Race Festival en de Vintage Revival Zandvoort leverden niet alleen een unieke verzameling van auto's op, maar ook een aantal bijzondere verhalen. Circuit Park Zandvoort blikt terug...

Verder lezen

Terugblik op...Zandvoort Masters Weekend

Race verslag

Het Zandvoort Masters Weekend leverde niet alleen een mooi spektakel op, ook leverde een wandeling door de paddock een meer dan interessant verhaal op.

Verder lezen

Terugblik op...de Historic Grand Prix

Race verslag

De aanwezigheid van de honderden bijzondere klassiekers op de paddocks van de Historic Grand Prix leverden evenzoveel verhalen op. Een van deze verhalen lees je in de Terugblik op de Historic Grand Prix.

Verder lezen

Vierde Historic Grand Prix Zandvoort bijzonder geslaagd met 52.500 bezoekers

Race verslag

De vierde editie van de Historic Grand Prix Zandvoort was op alle gebieden een succes. 52.500 toeschouwers genoten op Circuit Park Zandvoort van het driedaagse historische autosport- en demoprogramma.

Verder lezen

Terugblik op...het DTM weekend (3)

Race verslag

Het snackaanbod is uitgebreid met Bratwurst. Een vraag in het Nederlands wordt steevast beantwoord met ‘Wie bitte?’ Op de koplampen van de vrachtwagens achter de pitstraat is zelfs het kleinste vleugelfragment  van een dode mug verwijderd. Dat kan maar één ding betekenen: de DTM is in Zandvoort teruggekeerd. Dus kan René de Boer niet ver weg zijn.

Verder lezen

Terugblik op...het DTM weekend (2)

Race verslag

Het DTM-weekend bood niet alleen spektakel met de stoere DTM-bolides, maar het publiek werd ook nog op heel veel meer getrakteerd.

Verder lezen

Terugblik op...het DTM weekend

Race verslag

Het DTM weekend was een feest voor zowel de coureurs als voor de racefans. Op Circuit Park Zandvoort konden 31.000 bezoeker genieten van een show waar de vonken af sprongen.

Verder lezen

Italia a Zandvoort een groot succes

Race verslag

Italia a Zandvoort ‘driven by Max Verstappen’ was met 30.628 bezoekers een enorm succes. Lees hier het volledige verslag.

Verder lezen

Terugblik op...de Pinksterraces

Race verslag

Het publiek kwam ogen en oren te kort bij de twee races van de KIA Lotos Race. Een Poolse merkencup met gelijkwaardige KIA Picanto's. Een verslag.

Verder lezen

Terugblik op... met Peter Kox

Race verslag

Tijdens de Hankook 12H Zandvoort kwam een groot aantal bekende en professionele coureurs aan de start. Een van hen was Peter Kox die zich in de strijd mocht mengen met de krachtige Ferrari 458 GT3. Lees verder voor een terugblik.

Verder lezen

Terugblik op... de Paasraces

Race verslag

Hier was bijvoorbeeld het Truckrace-team van Mark West met coureur Graham Powell volop aan het strijden op het circuit. Lees hier meer over het hun prestaties tijden de Paasraces.

Verder lezen

Sponsors