Nieuwsoverzicht

Marcel Albers Memorial Trophy

Nieuws

De line-up voor de Pinksterraces is met de komst van de Marcel Albers Memorial Trophy definitief vastgesteld. De Memorial Trophy is de zesde serie van het internationale raceweekend dat op 23 en 24 mei zal plaats vinden.

Verder lezen

Terugblik op... de Paasraces

Race verslag

Hier was bijvoorbeeld het Truckrace-team van Mark West met coureur Graham Powell volop aan het strijden op het circuit. Lees hier meer over het hun prestaties tijden de Paasraces.

Verder lezen

Max Verstappen komt naar Zandvoort

Nieuws

Op zondag 28 juni geeft Max Verstappen samen met Scuderia Toro Rosso een Formule 1-show op Circuit Park Zandvoort tijdens het evenement Italia a Zandvoort.

Verder lezen

13 & 14 juni: Cycling Zandvoort

Nieuws

De derde editie van Cycling Zandvoort vindt dit jaar plaats op 13 en 14 juni. Dat wordt weer een weekend vol fietsplezier!

Verder lezen

Nieuwe Safety Car op Zandvoort

Nieuws

Met de Paasraces startte traditioneel het nieuwe autosportseizoen op Circuit Park Zandvoort. Tegelijkertijd werd de nieuwe ‘Safety Car’ op het circuit in gebruik genomen: een BMW M6 Coupé.

Verder lezen

Ga voor de uitdaging: haal je racelicentie!

Nieuws

Wil je de benzine door je aderen voelen gieren? Wellicht is dan een definitieve stap in de wereld van de autosport precies datgene wat je zoekt.

Verder lezen

Race Experience

Nieuws

Bij Bleekemolens Race Planet mag iedereen met een rijbewijs B helemaal zelf in heel veel spectaculaire voertuigen rijden op Circuit Park Zandvoort.

Verder lezen

Sponsors