Nieuwsoverzicht

DTM Tijdschema bekend gemaakt

Nieuws

Het tijdschema van het DTM weekend op Circuit Park Zandvoort is defintief vastgesteld. Benieuwd naar het programma? Lees dan verder!

Verder lezen

Italia a Zandvoort een groot succes

Race verslag

Italia a Zandvoort ‘driven by Max Verstappen’ was met 30.628 bezoekers een enorm succes. Lees hier het volledige verslag.

Verder lezen

Zandvoort klaar voor komst Max

Nieuws

Circuit Park Zandvoort is klaar voor Italia a Zandvoort ‘driven by Max Verstappen’. Max en Jos Verstappen verzorgen aankomende zondag met Jan Lammers en Arie Luyendijk diverse Formule 1-demonstraties.

Verder lezen

Raceprogramma DTM compleet

Nieuws

De series die aan het DTM weekend (10, 11 en 12 juli) zullen deelnemen zijn nu definitief geprogrammeerd.

Verder lezen

Max en Jos op zaterdag in Zandvoort

Nieuws

Max en Jos Verstappen, Jan Lammers en Arie Luyendijk zullen zaterdagavond om 20:00 uur in het centrum van Zandvoort een voorschot nemen op Italia a Zandvoort ‘driven by Max Verstappen’.

Verder lezen

Merkenclubs pakken uit op 28 juni

Nieuws

Italia a Zandvoort, driven by Max Verstappen verwelkomt op zondag 28 juni tientallen merkenclubs met vele honderden Italiaanse auto’s.

Verder lezen

Masters coureurs bij 24 uur Le Mans

Nieuws

Over 100 dagen wordt er op Circuit Park Zandvoort volop gestreden om de titel Master of Formula 3. De race heeft veel coureurs een succesolle carriere opgeleverd. Zo is er een groot aantal coureurs actief bij de 24 uur van Le Mans.

Verder lezen

Italia a Zandvoort ‘driven by Max Verstappen’ aaneenschakeling van genietmomenten

Nieuws

Italia a Zandvoort, driven by Max Verstappen biedt veel meer dan de Formule 1-demonstraties met onder meer Max Verstappen. Op zondag 28 juni komen bijna 30 merkenclubs met hun Italiaanse auto’s naar Circuit Park Zandvoort. Alle auto’s, van Ferrari’s en raceauto’s tot en met de Fiat Topolino, zijn in de paddocks en op het snelle asfalt te bewonderen.

Verder lezen

2 DTM races bij DTM weekend

Nieuws

Met maar liefst 24 gelijkwaardige DTM bolides en 2 races in het weekend wordt de 15e editie van het DTM Weekend op Circuit Park Zandvoort weer een echt autosport-feest.

Verder lezen

Terugblik op...de Pinksterraces

Race verslag

Het publiek kwam ogen en oren te kort bij de twee races van de KIA Lotos Race. Een Poolse merkencup met gelijkwaardige KIA Picanto's. Een verslag.

Verder lezen

Extra F1 demo bij Italia a Zandvoort

Nieuws

Arie Luyendijk en Jan Lammers verzorgen op zondag 28 juni Formule 1-demo’s tijdens Italia a Zandvoort driven by Max Verstappen.

Verder lezen

Terugblik op... met Peter Kox

Race verslag

Tijdens de Hankook 12H Zandvoort kwam een groot aantal bekende en professionele coureurs aan de start. Een van hen was Peter Kox die zich in de strijd mocht mengen met de krachtige Ferrari 458 GT3. Lees verder voor een terugblik.

Verder lezen

Sponsors