Nieuwsoverzicht

Terugblik op...het DTM weekend (3)

Race verslag

Het snackaanbod is uitgebreid met Bratwurst. Een vraag in het Nederlands wordt steevast beantwoord met ‘Wie bitte?’ Op de koplampen van de vrachtwagens achter de pitstraat is zelfs het kleinste vleugelfragment  van een dode mug verwijderd. Dat kan maar één ding betekenen: de DTM is in Zandvoort teruggekeerd. Dus kan René de Boer niet ver weg zijn.

Verder lezen

Terugblik op...het DTM weekend (2)

Race verslag

Het DTM-weekend bood niet alleen spektakel met de stoere DTM-bolides, maar het publiek werd ook nog op heel veel meer getrakteerd.

Verder lezen

Terugblik op...het DTM weekend

Race verslag

Het DTM weekend was een feest voor zowel de coureurs als voor de racefans. Op Circuit Park Zandvoort konden 31.000 bezoeker genieten van een show waar de vonken af sprongen.

Verder lezen

DTM - al 14 jaar spectaculair

Nieuws

De DTM komt dit weekend in actie op Circuit Park Zandvoort. Het is de vijftiende maal dat de spectaculaire raceserie op Zandvoort racet.

Verder lezen

DTM klaar voor drie dagen Zandvoort

Nieuws

De trucks zijn, de hospitality units staan er en de tribunes zijn gereed. En... de DTM auto's zijn er!

Verder lezen

F3 in actie bij DTM weekend

Nieuws

Naast de spectaculaire DTM-serie vormt het FIA EK Formule 3 het tweede hoofdnummer tijdens het DTM-weekend op Circuit Park Zandvoort.

Verder lezen

Win tickets voor de DTM

Nieuws

Doe mee met de DTM Prijsvraag en win tickets voor het DTM weekend op Circuit Park Zandvoort.

Verder lezen

Strijd om DTM-punten in Zandvoort

Nieuws

Van 10 t/m 12 juli is de spectaculaire DTM te gast op Circuit Park Zandvoort en door alle drie de merken zal worden gestreden om de punten

Verder lezen

Sponsors